Tiket dana: Poeni NBA igrača

Nastavlja se plej-of NBA lige, u toku su polufinalne serije i na Istoku i na Zapadu, a najviše nas zanima ona između Denvera i Monesote. U noći između nedelje i ponedeljka igra se četvrti meč u Mineapolisu. Trenutni skor je 2:1 za Vukove. Kvote i granice su važile u vreme pisanja predloga.

Majkl Konli (Minesota) – Asistencije + (granica 6,5) @ 2.11 u Mozzartbet

Plejmejker Minesote nije se preterano iskazao poenima u ovoj seriji, mada je u tri od četiri meča bio dvocifren. Prosek u plej-ofu mu je slabiji nego u ligaškom delu u koševima i skokovima, ali je znatno bolji u asistencijama. Bio je na visini zadatka kao organizator igre i protiv Sansa ali je još bolji protiv šampiona. U jednom meču, onom prvom u Denveru, imao je dvocifren broj dobrih dodavanja, dok je na dva preostala stigao do 6 asistencija na svakom. Sada je granica na Majkla Konlija, što se asistencija tiče, na 6,5 i očekujemo da će ići preko nje, pogotovo jer je ovo ključni meč za njegov tim. Kvota za (+) asistencije na Majkla Konlija je 2.11 u kladionici Mozzartbet.

Karl-Entoni Tauns (Minesota) – Poeni + (granica 19,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Treba Minesoti pravi Tauns da bi pobedili Denver. Posebno je to potrebno kada Edvards nije na svom nivou, kao što je to bilo u trećoj utakmici. Sada se pritisak, bar malo, preselio na tim iz Mineapolisa. Jesu dva puta pobedili u Koloradu ali bi, ako izgube i drugi meč pred svojim navijačima, prednost domaćeg terena ponovo bila na strani šampiona. Krilni centar Vukova je najbolje odigrao drugi meč u Denveru, tada je ubacio 27 koševa i uhvatio 12 lopti, dok je u trećem, kao i ceo tim, podbacio sa 14 koševa i samo 5 skokova. Ipak, i dalje ga odlično služi šut za tri poena, procenat ubačenih trojki je odličan i u trećoj utakmici pogodio ih je 4 iz pet pokušaja. Sada je granica na dosta visokih 19,5 poena ali verujemo da reprezentativac Dominikane može preko nje. Za (+) koševe na Karl-Entoni Taunsa kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Aron Gordon (Denver) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Možda se to po statistici ne bi moglo reći ali Gordon je jedan od junaka pobede Denvera u Minesoti pre dva dana. Jeste snažni krilni centar meč završio sa 13 poena i samo 2 skoka, ali je postigao tri vezane trojke na početku drugog poluvremena kada su Nagetsi odbili napad Minesote i dali im do znanja da ne mogu do 3:0 u seriji. Gordon ima veioma važnu ulogu u ovoj seriji sa Minesotom. Nije tajna da je centarska linija Vukova kompletnija i da se pod koševima smenjuju Gober, Tauns i Rid, dok je kod Denvera sve na Jokiću i Gordonu, s tim da srpski as i ponovni MVP NBA lige, nije baš previše posvećen odbrani svog obruča. Gordon radi ”prljav” posao i sjajno funkcioniše s Jokićem u napadu kada sa lakoćom završava zakucavanjima odlična dodavanja Somborca. Ove sezone Gordon daje 14 poena u proseku i u regularom delu i sada i u plej-ofu. Verujemo da će biti na tom proseku i sada. Granica je na 11,5 poena a za (+) kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Nikola Jokić (Denver) – Asistencije + (granica 8,5) @ 1.85 u Mozzartbet

MVP se u potpunosti posvetio kolektivu i uspehu tima. Tako i treba u plej-ofu i to jeste način da se ode daleko u doigravanju, možda opet do samog kraja. serija sa Vukovima počela je jako loše, sa dve pobede Minesote u Denveru ali su Nagetsi uzvratili u prvo meču u Mineapolisu. To je tek polovina posla u Target centru za Denver i moraće da slave i u ovom četvrtom meču da bi stvari vratili na početak. Nije tajna da uspeh Denvera najviše zavisi od Jokićevog učinka ali i njegove saradnje sa Marejom i Gordonom. S obzirom da Vukovi stalno udavaju Srbina, on to koristi da razigrava saigrače. To je radio u prošloj utakmici i već posle tri četvrtine je imao 9 asistencija. Do tripl-dabla nije stigao samo zbog odluke trenera Melouna da u poslednjih 5 minuta igra sa rezervnom postavom. Sada je granica za asistencije na Jokića na 8,5 i očekujemo da opet bude preko nje. Za (+) kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za noć između nedelje i ponedeljka u kladionici Mozzartbet iznosi 14.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.