POSLEDNJA PRILIKA DA OSVOJIŠ KARTU ZA EURO!

Obezbedi sebi mesto u Nemačkoj!

Ostalo je nešto manje od mesec dana do početka najvećeg fudbalskog takmičenja na Starom kontinentu. Evropsko prvenstvo nam se bliži, a kako dani prolaze, euforija je sve veća i veća. Uveliko se guglaju karte, traže povoljni smeštaji i planira organizacija kako bi se UŽIVO ispratio spektakl u Nemačkoj.

Ipak, ukoliko je vaša želja mnogo veća od vaših organizacionih sposobnosti – Meridianbet je tu da vam olakša i pomogne da obezbedite svoje mesto na jednom od najlepših stadiona u Evropi, Alijanc Areni.

Pitate se kako? Odgovor je vrlo jednostavan!

Za početak, pored pasoša, potrebno je da imate aktivan nalog na sajtu meridianbet.rs jer to je prvi korak ka ostvarenju vaših navijačkih snova!

Meridianbet vam ovog leta poklanja, ne samo putovanje na Evropsko prvenstvo, već i neprocenjivo iskustvo. Budite na vrhu, osvojite paket aranžman i zajedno sa nama zakoračite u neodoljivi fudbalski svet gde se stvaraju najlepše uspomene!

Sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete svoj nalog i automatski dobijate fantastičan bonus dobrodošlice od 4.000 dinara, kao i priliku da osvojite vaučer za opremanje stana od 10.000 evra!

A, onda… Odigrajte tiket i ukoliko pogodite najveću kvotu – karta za EURO je vaša!

SREĆNO!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.