Neverovatna priča o dobitku: Dva srećnika – pet miliona dinara!

Dva verna igrača Meridiana preko noći postali MILIONERI!

Da ne postoje nemoguće stvari govori i naredna priča koju vam upravo predstavljamo. Dva zadovoljna igrača Meridiana u samo jednom danu su podelili PET MILIONA DINARA. Vojvodina i prestonica Srbije su postali bogatiji za još jednog MILIONERA.

Prvi deo priče nas vodi u Kulu u kojoj je momak inicijala B. G. ostvario dobitak od tačno DVA MILIONA DINARA. B. G. je vezao tri različita dobitka igrajući slot 100 Super Icy i na taj način je ostvario svoje snove.

Nedugo zatim, u Beogradu, U. B. se opredelio za slot Starlight Princess 1.000. Njegova priča je potpuno drugačija, a rezultat je još bolji. Samo jedan spin bio je dovoljan Beograđaninu da osvoji 3.000.000 DINARA. Množioci i visoko isplatni simboli su se ređali po kolonama. Nakon završetka funkcije kaskadnih kolona došao je i VANSERIJSKI DOBITAK.

Priznaćete da isplata od 5.000.000 DINARA za manje od 24 SATA ne zvuči ni malo loše. A, ako i vi želite da postanete akter ovakve priče potreban vam je aktivan korisnički nalog u Meridianu.

REGISTRUJTE SE NA MESTU NAJBOLJE ZABAVE, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.