Uz Rolan Garos stižu bonusi bez uslova – samo u Meridianu!

Kladi se na Rolan Garos i uživaj u bonusima!

Ovogodišnji Rolan Garos je već sada doneo veliko iznenađenje – povlačenje Novaka Đokovića. Najbolji svetski teniser nakon velike pobede nad Franciskom Serundolom.

Kasper Rud će u polufinale Rolan Garosa bez borbe, a iako Novak neće moći da brani titulu – pariska šljaka i te kako ima šta još da pruži zaljubljenicima u “beli sport”.

A, sada – za sve ljubitelje tenisa i klađenja stižu sjajne vesti! Sportska kladionica Meridian je „začinila“ i ovaj turnir i to spektakularnim bonusima!

Osim što sve novajlije časti sa 4.000 dinara bonusa dobrodošlice, Meridian je pripremio fantastične poklone za ljubitelje „belog sporta“. Znamo da poslednjih noći nema vremena za spavanje, organizatori Rolan Garosa su „nemilosrdni“ kada se radi o rasporedu mečeva, ali kako bi se nesanica isplatila – imate priliku da osvojite fantastične BONUSE BEZ USLOVA!

Ono što je potrebno da uradite jeste da odigrate tiket koji sadrži barem jedan meč sa Rolan Garosa, a pre toga uplatite barem 2.000 dinara depozita i čeka vas veliki broj nagrada! Ukoliko budete imali najveći broj odigranih tiketa koji sadrže barem jedan ovakav meč – osvajate čak 20.000 dinara bonusa i to BEZ USLOVA!

Naravno, sjajne nagrade vas čekaju i ako se nađete na drugom, trećem, petom mestu… Gotovo svi su na dobitku!

Sve detalje o promociji saznajte OVDE, a pre toga ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete 4.000 dinara bonusa POTPUNO BESPLATNO!

Da, dobro ste shvatili – u Meridianu bonusi padaju sa neba!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.