Istraži ponudu Meridiana: Najveći SPECIJAL IGARA za EURO 2024 je pred tobom!

Istraži brutalnu ponudu u Meridianu i uživaj u EURO2024!

Od 14. juna do 14. jula sve oči biće uprte u Nemačku, tačnije u Feltins arenu (Gelzenkirhen ), Mercedes-Benc arenu (Šturgart), HSH Nordbank arenu (Hamburg), Espirit arenu (Dizeldorf), stadion Rajnenergija (Keln), Centralni stadion (Lajpcig), Komercbank arenu (Frankfurt) i Alijans arenu (Minhen), gde će se odigrati utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu.

Odbrojavanje je počelo, samo nekoliko dana deli nas od starta novog izdanja evropske fudbalske smotre, na kojoj će se 24 reprezentacije boriti za titulu šampiona. Domaćini će pokušati da posle skoro tri decenije dođu do četvrte titule i tako postanu rekorderi, ali još neki timovi, s razlogom, sanjaju isti san.

Reprezentacija Italije brani titulu osvojenu 2020. godine, ali i Englezima se mora priznati status jednog od favorita.

Bilo kako bilo, u jedno smo sigurni – čeka nas pravi fudbalski spektakl! Narednih mesec dana biće apsolutno posvećeni fudbalu – najvažnijoj sporednoj stvari na svetu!

U to ime, sportska kladionica Meridian je prva u region objavila fantastičan SPECIJAL IGARA koji možete pronaći na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, kao i u svakom Meridian lokalu u Srbiji.

Šta vas sve očekuje u specijalu? Možete se kladiti, naravno, na pobednika Evropskog prvenstva, kao i na tim sa najviše postignutih golova, ukupno penala, ukupno autogolova, tim koji postiže najbrži gol na EURO, tačan poredak, ukupno crvenih kartona i brojne druge igre.

Evo i nekih predloga za vaš tiket:

Tim sa najmanje postignutih golova:
Albanija – kvota 5.50
Gruzija – kvota 9.00
Poljska – kvota 9.00

Grupa sa najviše postignutih golova:
Grupa D – kvota 4.00
Grupa C – kvota 4.50
Grupa A – kvota 5.00
Grupa F – kvota 5.50
Grupa B – kvota 5.50
Grupa E – kvota 6.00

Strelac najboljeg gola prvenstva:
Kevin de Brujne – kvota 25
Fil Foden – kvota 25
Džek Griliš – kvota 30
Kilijan Mbape – kvota 30

Kompletan special igara možete pogledati OVDE, a pre toga – ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs jer vas čeka fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA I TO POTPUNO BESPLATNO!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.