Tiket dana: Poeni igrača

Danas je pred nama veliki broj utakmica u finalnoj seriji nacionalnih šampionata širom Evrope, a mi smo sa najzanimljivijih mečeva analizirali i izdvojili igrače, te sastavili tiket za vas. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Kendrik Nan (Panatinaikos) – Poeni + (granica 17.5) @ 1.85 u MaxBet

Zakuvalo se opasno u finalnoj seriji između ljutih rivala iz Atine, a novi prvak Evrope – ekipa Panatinaikosa – večeras mora da trijumfuje ukoliko želi da produži borbu za titulu. Prva dva meča su izgubili, dok su poslednji susret riješili u svoju korist i tako smanjili na 2:1 u seriji. Nan je proveo veliki broj minuta na parketu u prethodnim utakmica i za očekivati je da i večeras bude maksimalno angažovan. Ataman mu bezrezervno vjeruje i Nan to vrlo često zna da iskoristi. U poslednoj utakmici je bio najefikasniji igrač na parketu, sa dvadeset i jednim postignutim poenom. U prva dva meča je pružio nešto skromnije partije uz došla lošije procente šuta, a zanimljivo da u sve tri utakmice nije ošutao nijedno slobodno bacanje, iako tokom sezone prosiječno na meču izvede 5 bacanja. Naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Nikola Milutinov (Olimpijakos) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MaxBet

Imao je srpski reprezentativac dosta problema sa povredama ove sezone i ostaje žal što ga nismo više gledali na terenu. Milutinov je u ovoj finalnoj seriji pokazao da još uvijek igra na visokom nivou i da je iskustvo nešto što mu daje ogromnu prednost nad protivničkim centrima. Iako se Lesor sjajno pokazao na nedavnom Fajnal-for turniru i tako pokazao da je jedan od najboljih trenutno u Evropi, Milutinov nije imao problema u prethodnim mečevima. Igrao je sjajno i ponajviše doprinosio od svih igrača Olimpijakosa, pa slobodno može da se kaže da je zaslužan za trenutni rezultat. U poslednjoj utakmici upisao je 17 poena, isto toliko imao je i u drugoj, dok je u prvoj ostvario dabl-dabl učinak sa 12 poena i 13 skokova. Večeras ga vidimo preko ove granice, te je shodno tome naš prijedlog igra poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Skoti Vilbekin (Fenerbahče) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u MaxBet

Fenerbahče je trijumfovao u prva dva meča na gostovanju protiv Efesa, činilo se da je veći dio posla obavljen i da će u trećoj utakmici na domaćem terenu ovjeriti novu šampionsku titulu. Međutim Efes je slavio na parketu ljutog rivala i tako smanji na 2:1 u seriji, te će Fener večeras morati maksimalno fokusirano da uđe u ovaj meč. Vilbekin je udarna igla ove ekipe i moglo se vidjeti na Fajnal-foru koliko mu trener vjeruje i koliko je lopta ustvari u njegovim rukama. U poslednjoj utakmici je bio najefikasniji u svom timu sa 17 postignutih poena, dok je u drugoj utakmici sa 24 postignuta poena bio najefiksniji igrač u obje ekipe. Sigurno je da će večeras biti silno motivisan, pa vam shodno tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Pi-Džej Šorts (Pariz) – Poeni + (granica 18.5) @ 1.85 u MaxBet

Pariz je mnogo toga pokazao ove sezone i sigurno je da zaslužuju Evroligu naredne sezone. U ovom timu se svakako najviše istakao reprezentativac Makedonije – Pi-Džej Šorts. Riječ je o sjajnom igraču koji nosi ovaj tim kroz čitavu sezoni i gotovo uvijek bude na 20+ poena protiv svake jače ekipe, a Monako mu je jedan od omiljenih protivnika. Voli da se nadigrava sa dobrim šuterima, kakvih u Monako ima na pretek. U prvoj utakmici je postigao 17 poena, dok je u drugoj uz Hifija predvodio svoj tim do trijumfa postigavši 21 poen u Kneževini. Poslednja utakmica i nije baš najbolje prošla za njega, pošto je u ubjedljivom porazu postigao samo 9 poena. Večeras će sigurno biti motivisan da popravi utisak i mi ga vidimo preko ove granice. Naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu iznosi 11.71 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.