Tiket dana (ponedeljak, 17.06.2024)

Tiket dana

Naravno da Evropsko prvenstvo okupira ljubitelje fudbala pa tako i pasionirane kladioce. Pred nama su još tri utakmice na EURU u Nemačkoj i dosta slaba ponuda što se tiče ligaškog fudbala. Predložene kvote važile su u momentu pisanja teksta.

Rumunija – Ukrajina – x2,0-2 @ 2.10 u MaxBet

Obe selekcije došle su u Nemačku po plasman u nokaut fazu, posebno kada im je žreb, uz Belgiju, dodelio i selekciju Slovačke. Ukrajina ima bolji tim od Rumunije, to je jasno, ali Rumuni su stigli kao pobednici svoje kvalifikacione grupe a Ukrajinci tek posle baraža Lige nacija u kome su posle dva preokreta bili bolji od Bosne i Hercegovine i Islanda. Selektor Rumunije je Eduard Jordanesku, sin slavnijeg Angela, čoveka koji je ovu selekciju vodio do četvrtfinala Mundijala 1994. godine i čak 101 put sedeo na klupi, što je rekordan broj. Nije nepoznat ni selektor Ukrajine Sergej Rebrov, ali je, za sada, mnogo dublji trag ostavio kao fudbaler nego kao trener. Evo mu šanse da bude upamćen i u ovoj ulozi. Smatramo da će Ukrajina imati veću podršku sa tribina na stadionu u MInhenu a to nije zanemarljiva stvar. Pobedniku ovog meča širom se otvaraju vrata druge faze i zato ne očekujemo da će ovo biti otvorena utakmica sa mnogo golova. Bliži trijumfu su Ukrajinci i pored duple šanse na njih dodajemo i mali broj golova. Za x2,0-2 koeficijent u kladionici MaxBet izosi 2.10.

Belgija – Slovačka – 1,2+ @ 1.83 u MaxBet

Za mnoge je ovo poslednja pansa ove generacije fudbalera Belgije da urade nešto veliko. To se govorilo i pred MUndijal u Kataru kada su se Crveni đavoli obrukali i posle grupne faze se vratili kući. Odavno je bila Rusija u kojoj je Belgija igrala svoj najbolji fudbal predvođena Edenom Azarom, sada već penzionerom. Potencijal postoji, mnogo je dobrih igrača u ovoj selekciji a nov je i selektor u odnosu na ranija takmičenja. Domeniko Tedesko je preuzeo Belgiju od Roberta Martineza i videćemo ima li potencijal i kao reprezentativni a ne samo klupski trener. Slovaci su za sve nepoznanica, malo ko ih vidi u nokaut fazi ali je grupa takva da imaju svoju šansu, čak i ako izgube od Belgije. Igraju na trećem uzastopnom Evropskom prvenstvu a u Francuskoj su, pre 8 godina, prošli grupu. Italijan je i na njihovoj klupi, radi se od Frančesku Kalconi koji se nije iskazao u Napoliju ali jeste Slovake doveo u Nemačku. Pobeda Belgije uz bar dva gola je naš predlog za ovaj meč. Za 1,2+ kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Zamalek – Al Masri – 1,0-3 @ 2.80 u MaxBet

Posle trijumfa u Afričkom Kupu konferederacija ekipa Zamaleka kreće po novi plasman u neki od kupova na ”crnom” kontinentu. U finalu su bili bolji od marokanskog Zamaleka posle dva meča (1:2, 1:0) i pred svojim navijačima proslavili osvajanje trofeja. To je potvrdilo domiaciju egipatskih klubova na afričkom tlu, s obzirom da je i Al Ahli slavio u Afričkoj Ligi šampiona. Zamalek ne može da se bori za titulu, čak ni za drugo mesto koje vodi u elitno afričko takmilenje, ali mora da pokuša da bude makar treći. Čini se da će mu glavni rival za tu poziciju biti trenutno drugoplasirani Al Masri koji ima 8 bodova više, ali i čak 6 utakmica više odigranih. Ekipa iz Aleksandije je maksimalno iskoristila činjenicu da su Al Ahli i Zamalek igrali međunarodna takmičenja i ukotvili se visoko na tabeli iako u ovom momentu imaju čak 17 bodova manje od vodećeg Piramidsa. Al Masri je u dve prethodne utakmice igrao bez golova, a bez pobede u prvenstvu su još od kraja aprila. Zato očekujemo trijumf Zamaleka uz mali broj golova, a za 1,0-3 u kladionici MaxBet dobija se kvota 2.80.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 10.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.