Tiket dana (ponedeljak, 24.06.2024)

Tiket dana

Pred nama je nešto mirniji dan ali tako je ponedeljkom i u jeku sezone a kamoli usred leta. Kvote su važile u trenutku sastavljanja predloga.

Albanija – Španija – 2,2+ @ 1.78 u MaxBet

Meč ima mnogo veće značenje za Albaniju ali šta im to vredi kada su Španci mnogo kvalitetniji. Furija je za sada najviše pokazala na ovom Evropskom prvenstvu, pobedili su i Hrvatsku i Italiju i Albanci nemaju čemu da se nadaju i pored sasvim solidnih izdanja u prva dva meča Albanija je povela i protivItalije i protiv Hrvatske, protiv Azura im to nije pomoglo da izbegnu poraz, dok su protiv Vatrenih uspeli da poravnaju na 2:2 u poslednjim trenucima. Postoji šema po kojoj bi i sa dva boda mogli dalje, ali i to uključuje makar remi sa Španijom. Verujemo da će selektor Španije De la Fuente odmoriti neke prvotimce, ali su i ”rezervisti” sjajni igrači i favoriti su protiv već umornih Albanaca. Da nije utakmica Evropskog prvenstva možda bi Albanija imala neke šanse, ovako pobeda Furije je izvesna ali i bar dve lopte u mreži odličnog Strakoše. Za kombinaciju 2,2+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.78.

Landskrona – Ergrite – 1,2+ @ 2.15 u MaxBet

Lider švedkse druge lige ekipe Landskrone istakla je kandidaturu za ulazak u elitu. Posle 12 odigranih kola nalazi se na vrhu sa 27 bodova dok su prvi pratioci, fudbaleri Dejerforsa, na pet bodova zaostatka pred ovo kolo. Samo jedan poraz ima Landskrona u dosadašnjem delu šampionata Superetana, poraženi su od Estera na gostovanju pre mesec dana. Od tog meča su igrali još tri i na sva tri su zabeležili pobede, što nam govori da je duel sa Esterom bio samo slab dan. U Landskronu dolazi ekipa Ergritea, tima koji je tek na 15. mestu sa samo 10 osvojenih bodova. Naravno da niko nije zadovoljan pretposlednjim mestom, pa je prvi cilj beg iz zone ispadanja i priključak timovima iz sredine tabele. Videćemo da i je to izvodljivo, ali optimizam donosi to što su u dva prethodna kola uzeli 4 boda. Obe utakmice igrali su na svom terenu, pobedili su Jefle i remizirali sa Sundsvalom. Landskrona je favorit i verujemo u njihov trijumf uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ kvota je 2.15 u kladionici MaxBet.

Farko – Al Itihad – 1 @ 2.80 u MaxBet

Gradski derbi Aleksandrije mnogo je važniji za domaći tim. Farko je tik iznad zone ispadanja i moraće da bude uspešan u preostale četiri utakmice da ne bi skliznuo ispod crte. Trenutno imaju isti broj bodova kao i Baladijat, koji je ispod njih ali su odigrali i meč više. Farko je imao pretežak raspored u prethodna tri kola, izgubili su od Al Ahlija i Zamaleka, dva tima koji su se okitili međunarodnim trofejima ove sezone, a protiv ZED-a su ispustili pobedu u 100. minutu i osvojili samo bod. Ipak, u tim utakmicama video se napredak u igri i to bi Farko trebalo da iskoristi. Međutim, raspored je surov, posle oog meča ponovo igraju sa Al Ahlijem i Zamalekom, pošto su one prethodne utakmice bile zaostale. Zato moraju da dobiju gradskog rivala Al Itihad koji nema neki veliki motiv i nalazi se u sredini tabele. Al Itihad je osvojio samo jedan bod u poslednje četiri utakmice, a za tih 360 minuta nisu dali gol. Predlažemo hrabro jedinicu a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.80.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 10.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.