EURO SPEKTAKL U MERIDIANU: Pogodi najveću kvotu i osvoji vrhunske nagrade!

Kladi se u Meridianu – osvoji sjajne nagrade!

Navikli smo na po dve ili tri utakmice na EURO programu, ali ove srede čeka nas pravi fudbalski spektakl i čak četiri utakmice!

Slovačka i Rumunija otvaraju ovaj dan, a onda sledi meč Ukrajine i Belgije. Na samom kraju večeri, u istom terminu, snage će odmeriti Češka i Turska, odnosno Gruzija i Portugal.

Biće ovo uzbudljiv dan, a da EURO spektakl bude još veći – pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja donosi fantastične uslove za online klađenje na evropski šampionat.

Za početak, ono što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas čeka fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Nije potrebno da deponujete novac – dovoljno je da se registrujete i bonus je vaš!

A, onda… istražite ponudu Meridiana, jer ako odigrate tiket koji sadrži utakmice sa EURO i pogodite najveću kvotu – možete da osvojite fantastične nagrade!

U igri je najnoviji TV, kako biste sa pravim užitkom ispratili drugu fazu Evropskog prvenstva, a za finale stiže i stoni fudbal! Pored toga, možete osvojiti i vrhusnke za online klađenje – sve ako samo pogodite najveću kvotu.

Recept je jednostavan – kladite se u Meridianu i postanite dobitnici sjajnih nagrada!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.