Tiket dana (subota, 29.06.2024)

Tiket dana

Kreće ono pravo na Evropskom prvenstvu, eliminacione borbe. Danas se igraju prve dve utakmice osmine finala i čekaju nas uzbudljivi okršaji u Berlinu i Dortmundu. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja predloga.

Švajcarska – Italija – 1x,2+ @ 2.40 u MaxBet

Obe selekcije su zauzele druga mesta u svojim grupama. Sajdžije su sekundi delili od prvog mesta ali su Nemci poravnali u sudijskoj nadoknadi i tako na kraju bili pobednici grupe. S druge strane Italijani su u poslednjoj sekundi izjednačili protiv Hrvatske i zauzeli drugu poziciju iza Španije, a Vatrene poslali kući. Jasno je da će ovo biti sjajan meč i samo je pitanje s koje se strane Alpa igra bolji fudbal. Švajcarci imaju čvrstu i iskusnu ekipu koja već godinama prolazi lako grupu na svim velikim takmičenjima ali uglavnom zastaje na prvoj prepreci u nokaut fazi. Azuri su potpuno renovirali tim u odnosu na prethodni EURO koji su osvojili, ali su prošustitli dva prethodna Mundijala,, što je bio težak udarac za ovu fudbaslku zemlju. U grupi su Italijani pobedili samo Albaniju i nismo sigurni da su bliži pobedi od Švajcaraca sa odličnim Muratom Jakinom na klupi. Zato je naš predlog dupla šansa na Švajcarsku uz bar dva postignuta gola ukupno. Za 1x,2+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.40.

BATE Borisov – Dinamo Minsk – x2,0-2 @ 2.00 u MaxBet

Promenila su se vremena u beloruskom fudbalu i BATE Borisov više nije dominantan u ovoj ligi. Titulu je prošle sezone osvojio slavni Dinamo iz Minska, koji se i ove sezone nalazi u vrhu tabele. Tu su i Neman iz Grodna i Žodino, trenutno vodeći tim Višaja lige. Dinamo je treći, od Žodina ima tri boda manje posle 13 odigranih kola, ali i priliku da uskoro preuzme tron ukoliko nastavi sa pobedama. U Borisovu će imati težak posao, možda i najteži do sada u ovom prvenstvu. BATE je loše startovao ali u poslednje vreme igra sasvim dobro, posebno na svom terenu. U tri poslednje utakmice u Borisovu pobedili su Slaviju iz Mozira, Slutsk i Dinamo Brest, pa su na tabeli trenutno 8. sa 15 bodova. Daleko je to još od vrha tabele i makar plasmana u Evropu, a BATE je prošlu sezonu završio na petom mestu sa dva boda manje od poslednjeg mesta koje je donelo evropske kvalifikacije. Neće ih ovog leta biti na evropskoj sceni i maksimalno mogu da se posvete prvenstvu. Dinamo je blagi favorit a naš predlog je dupla šansa na goste uz mali broj golova. Za x2,0-2 kvota je 2.00 u kladionici MaxBet.

Lahti – Ilves – 2,0-3 @ 2.20 u MaxBet

U utakmici finske Veikkaus lige sastaju se Lahti i odlični Ilves. Tim iz Tamperea je izgubio samo jednom u poslednjih 10 kola, bilo je to u meču sa KuPS-om na domaćem terenu ali su neprijatno iznenadili u kupu porazom od SJK-a pre dve sedmice. Posle poraza u kupu protiv istog rivala su odigrali nerešeno u prvenstvu. Sada su na 4. mestu, sakupili su 22 boda iz 13 kola i polako se udaljavaju od vodeće trojke, koju čine Helsinki, KuPS i VPS. Plasman u plej-of je prvi cilj Ilvesa a onda i novi izlazak u Evropu narednog leta. I ovog leta igraće u kvalifikacijama za Ligu konferencija, već znaju ime rivala u drugom kolu najmlađeg evropskog kupa, a to je Austrija iz Beča. Lahti ne može da bude zadovoljan svojim učinkom, imaju samo jednu pobedu do sada i zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli sa 8 bodova. Iza njih je samo novajilija Ekenas i Lahtiju predstoji težak posao oko obezbeđivanja još jedne sezone u eliti. Čak su u kupu ispali od trećeligaša u osmini finala. Iznenađenje se dogodilo u prvom okršaju ova dva rivala u aktuelnom prvenstvu kada je meč u Tampereu završen bez pobednika i bez golova. Sada je vreme za pobedu Ilvesa a opet ne očekujemo goleadu. Za 2,0-3 kvota je 2.20 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 10.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.