Tiket dana (ponedeljak, 01.07.2024)

Tiket dana

Prvog dana najtoplijeg meseca u godini možemo samo da se ponadamo da je on biti uspešan kao i prethodni. Kvote iz tiketa važile su u momentu njegovog sastavljanja.

Francuska – Belgija – 1,0-3 @ 2.38 u MaxBet

Skoto tri godine su prošle od poslednjeg okršaja dve komšijske zemlje. Bilo je to u okviru Lige nacija ali je mnogo značajniji duel koji su odigrali pre toga, na Mundijalu u Rusiji 2018. godine. Tada je Francuska slavila sa 1:0 i otišla u finale koje je dobila i postala po drugi put prvak sveta. Bila je to, na neki način i poslednja šansa jedne sjajne generacije belgijskih fudbalera da dođu do velike titule. Kasnije su podbacili na EURU i Mundijalu u Kataru, a prvenstvo u Nemačkoj je i bukvalno poslednja šansa bar za ostale igrače koji su tada igrali u Rusiji. I ponovo su im se isprečili Trikolori, sada već u osmini finala. Ni jedni ni drugi nisu oduševili u grupnoj fazi samo što su Francuzi, čini se, igrali koliko im je potrebno da prođu dalje a Crveni đavoli su imali muke i da obezbede prolaz. Lako je moglo da se dogodi da u finišu eča sa Ukrajinom Belgijanci prime gol i budu poslednji u grupi i vrate se već posle tri meča kući. Imali su malo i sreće ali ne smeju da se pouzdaju samo u fortunu. Lukaku je do sada tri puta tresao mreže a nema nijedan upisan gol pošto je VAR postao njegov arhineprijatelj. Francuska je na startu pobedila Austriju i onda sa još dva remija obezbedila prvo mesto u grupi. Favoriti su i protiv Belgije a uz jednicu predlog je i manji broj golova. Za 1,0-3 kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.38.

Lijepaja – RFS – 2/2,3+ @ 1.93 u MaxBet

Drugi deo prvenstva u Letoniji odmiče a aktuelni šampion ekipa RFS-a drži distanvu u odnosu na pratioce, pre svih drugoplasiranu Rigu. Jasno je da će se dva tima iz prestonice ove zemlje opet boriti za naslov šampiona, s tim da se polako priključuje i Valmijera, mada sumnjamo da može nadokanditi dvocifrenu razliku u odnosu na lidera. RFS je u poslednjih 9 utakmica pobedio osam puta i samo jednom igrao nerešeno, i to protiv Rige. Njihov sadašnji rival, ekipa Lijepaje, nalazi se na pretposlednjem mestu i pokušaće da se do kraja prvenstva pomeri makar jedno mesto napred i na taj način izbegne pakao baraža. Nisu u najboljoj formi, četiri kola ne znaju za pobedu a iza sebe imaju dva vezana poraza, od kojih je onaj protiv mete u prošlom kolu sa 5:1, i to u Lijepaji, bio prava katastrofa. U prva dva međusobna okršaja u aktuelnoj sezoni RFS je lako slavio. Prvo je u Lijepaji bilo 0_3 a onda i u Rigi 4:1. I sada će slaviti RFS i to ubedljivo. Naš predlog je kombinacija prelaza 2/2 i barem tri gola ukupno. Za 2/2,3+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.93.

Al Masri – El Gouna – 1,0-3 @ 2.10 u MaxBet

Domaći klub jeste trofejan ali su svoje pehare šampiona uzeli u prvohj polovini prošlog veka, čak 17 puta su bili najbolji. Od tada nemaju nekih značajnijih rezultata mada su uvek tu negde oko vrha tabele Premijer lige Egipta. Posle trofej uzeli su na kraju prošlog veka, pre 25 godina, kada su slavili u Kupu Egipta. Ove sezone igraju sjajno, dugo su bili na drugom mestu, koje su sada predali šampionu Afrike Al Ahliju. To se nekako i očekivalo jer je Al Ahli imao ogroman broj zaostalih mečeva i kada je odigrao dobar deo ostavio je Al Masri iza sebe. Samo tri meča ostala su ovom klubu iz Aleksandrije do kraja prvenstva. Ukoliko slave u meču sa El Gounom najverovatnije će zadržati treću poziciju i izboriti nastup u afričkoj Ligi konferencija, što će biti veliki uspeh. El Gouna je tim iz donjeg dela tabele ali bez opasnosti po ispadanje iz elte. Ekipa iz Kaira nije pobedila na poslednjih 9 kola, a u prethodnih pet mečeva uzeli su ukupno jedan bod. Pobeda Al Masrija ne dolazi u pitanje ali sumnjamo u goleadu pa je naš predlog kombinacija 1,0-3 sa kvotom 2.10 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 9.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.