Tiket dana tenis (ponedeljak, 01.07.2024)

Danas startuje najpoznatiji teniski turnir na svetu. Ove godine će Vimbldon, kako su svi primetili, biti neizvesniji nego bilo kad ranije. Već prvog dana gledaćemo nekoliko interesantnih duela. Kvote i granice važile su u momentu sastavljana tiketa.

Matija Beluči – Ben Šelton – 2,G- (granica 41,5) @ 2.65 u MaxBet

Ben Šelton je još na prethodnom Vimbldonu nagovestio da će biti veoma opasan na brzim podlogama čak i za one najbolje igrače. Mladi Amerikanac je 2021. godinu završio na 573. mestu na ATP listi a na ovaj Vimbldon dolazi kao 14. igrač sveta. U karijeri ima samo dve titule, prošle sezone je osvojio Tokio a ove Hjuston. Ipak, najveći uspeh mu je polufinale US opena od prošle godine kada ga je Novak Đoković sprečio da igra u finalu. Ove godine nije se proslavio na travi i Vimbldon je poslednja šansa da na ovoj podlozi osvoji neke bodove, pogotovo jer brani samo drugo kolo iz 2022. kada ga je eliminisao Đere. Rival mu je Brazilac Beluči, teniser koji je prošao tri kruga kvalifikacija, što mu je uspelo i na Rolan Garosu pre mesec i po. Šelton je favorit a mislimo da neće biti predug meč, pa uz dvojku dodajemo i manji broj gemova od ponuđene granice koja je na 41,5 gemova. Za 2,G- kvota je 2.65 u kladionici MaxBet.

Jakub Menšik – Aleksander Bublik – 2,G+ (granica 39,5) @ 2.85 u MaxBet

Jedan od zanimljivijih duela igra se između mladog češkog tenisera i već iskusnog Kazahstanca. Bublik najbolje igra na travi i njegov tenis na najbržoj podlozi je izuzetno zanimljiv za gledanje. S druge strane imamo novu tenisku zvezdu koja je zasijala punim sjajem na turniru u Dohi kada je igrao svoje prvo finale i to na takmičenju iz Serije 500. Menšik još nema 19 godina i ima tu prednost da podjednako dobro igra na svim podlogama, ali je ipak najbolji na betonu. Pre dve godine je na Vimbldonu igrao u juniorskoj konkurenciji i ovo mu je debi među seniorima. Bublik je loše odigrao tri turnira na travi pred Vimbldon, ukupno je upisao samo dve pobede i nije u najboljoj formi pred početak. Prošle gdine je bio odličan na londonskoj travi, stigao je do osmine finala a tu ga je, u pet setova, zaustavio Andrej Rubljov. Predlažemo pobedu Bublika ali uz dosta problema i više gemova od ponuđene granice. Ona je na 39,5 a za 2,G+ kvota je 2.85 u kladionici MaxBet.

Lojd Haris – Aleks Mikelsen – 2 @ 2.10 u MaxBet

Jedan od neizvesnijih duela igraju Južnoafrikanac Haris i mladi Amerikanac Mikelsen. Obojici su brze podloge omiljene i Lojd Haris je na travi beležio najbolje rezultate, ove sezone je jedan, od tri Čelendžera, osvojio na ovoj podlozi, a do glavnog žreba morao je da prođe tri kola kvalifikacija. Možda je malo umoran, što daje odeređenu prednost Aleksu Mikelsenu. Ovaj 19-godišnji Amerikanac je još jedan iz plejade novog teniskog talasa iz SAD-a. Već je na 55. mestu iako je sezonu započeo kao 97. terniser sveta. Pre godinu i po je tek ušao u prvih 600. Igrao je dobro na turniru u Majorci pred dolazak u London, prošao je dva kola a u drugom pobedio odličnog Adrijana Manarina, jednog od tenisera koji je na travi pravi majstor. Ta pobeda nas je povukla da Mikelsenu damo veće šanse u ovom meču, ali i dalje smatramo da će biti dug i neizvestan. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljka u kladionici MaxBet iznosi 15.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.