Tiket dana (petak, 05.07.2024)

Tiket dana

Kreće rasplet na dva kontinentalna prvenstva. Počinju četvrtfinala na EURU a na KOPA Amerika su već krenula. Predložene kvote bile su aktuelne u vreme sastavljanja predloga.

Španija – Nemačka – GG3+ @ 2.40 u MaxBet

Utakmica dostojna finala igra se već u četvrtfinalu Evropskog prvenstva. Najvažniji međusobni duel Furija i Panceri su odigrali u finalu EURA 2008. godine kada je Španija golom Toresa slavila u Beču 1:0. Igrali su i u polufinalu Mundijala 2010. i tada je Furija bila uspešnija i zatim osvojila svoj jedini naslov svetskog prvaka. U ostoj grupi su bili i u Kataru, meč je završen bez golova ali je dalje otišla Španija zbog gol razlike a Nemci su se vratili kući. I sada je Crvena furija više pokazala na ovom EURU, u grupi su lako osvojili prvo mesto uz pobede nad Hrvatskom, Italijom i Albanijom i to bez primljenog gola, dok su u osmini finala izbacili Gruziju sa 4:1. Nemci su počeli sjajno pobedama nad Škotskom i Mašarskom, ali su protiv Švajcaraca iskazali određene slabosti i jedva stigli do boda golom u sudijskoj nadoknadi. U osmini finala su imali dosta zahtevnog protivnika, ali su uspešno rešili dansi rebus i evo ih u četvrtfinalu. Oba tima imaju veći potencijal u napadu i treba očekivati golove i pored ogromne važnosti meča. Ko god da prođe u polufinale imaće teškog rivala jer se ovaj par ukršta sa parom Francuska – Portugalija. Naš predlog je igra GG3+ sa kvotom 2.40 u kladionici MaxBet.

Žodino – Slavija Mozir – 1,0-3 @ 2.15 u MaxBet

Žodino je predalo lidersku poziciju Dinamu iz Minska nakon neočeivanog poraza u Soligorsku od domaćeg Šahtjora. Već dve sezone, od one afere sa nameštanjem, tim Šahtjora nije ono što je bio i na kraju ove sezone će, gotovo izvesno, ispasti u drugu ligu. Još uvek imaju negativan broj bodova i trijumf nad Žodinom bio im je tek treći u ovom prvenstvu. Za Žodino je to bio drugi neuspeh, uz isto toliko nerešenih rezultata, ali su čak 10 puta pobedili. Uz aktuelnog šampiona Dinamo i tim Nemana iz Grodna, čine vodeću trojku u beloruskoj Višaji. Slavija je takođe tim iz gornjeg dela tabele, pred ovo kolo su na deobi 4. mesta i to je napredak u odnosu na prošlu sezonu koju su završili 7. poziciji. Tim iz Mozira je u nešto slabijoj formi nego na startu sezone. Imaju samo jedan trijumf u poslednjih 8 utakmica, ali su već pet uzastopnih bez poraza. Uglavnom su remizirali u tom intervalu, čak četiri puta, uključujući i nerešeno sa Gomelom u prošlom kolu. Verujemo da Žodino može do nove pobede a golova će sigurno biti malo. Za kombinaciju 1,0-3 kvota je 2.15 u kladionici MaxBet.

Kauno Žalgiris – Žalgiris – 2 @ 1.80 u MaxBet

Žalgiris je prošle sezone ostao bez titule i nju je osvojio tim Panevežisa. Čini se da u ovoj sezoni sve dolazi na svoje mesto u litvanskoj ligi i ”zelena šuma” je blizu povratka pehara u svoje vitrine. Aktuelni su lideri šaminata u ovoj baltičkoj zemlji, imaju već ozbiljnu prednost ispred prvog pratioca Hegelmana, a zanimljivo je da je na trećem mestu još jedan tim iz Kaunasa, Kauno Žalgiris. Ovaj tim stalno napreduje, tek dve decenije postoje a elitni su ligaši 10 godina. U prethodnih pet igrali su u Evropi, ali su samo jednom uspeli da preskoče prvu prepreku. Ovog leta ih neće biti u evropskim kvalifikacijama pošto su bili tek četvri prošle sezone. Žalgiris je već dobio prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu konferencija i to će biti finski VPS a prvi meč igra se u Vasi već narednog četvrtka. Teško će Žalgiris do grupne faze Lige konferencija, dug je put do tog cilja, pa će se posvetiti osvajanju titule i onda pokušati narednog leta jer je mnogo lakše o uraditi kada se nacionalni šampioni. Oba ovosezonska međusobna duela dobio je Žalgiris sa po 1:0, pa predlažemo njihovu pobedu i sada. za dvojku se dobija kvota 1.80 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 9.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.