Tiket dana (subota, 17.08.2024)

Ponuda je danas fantastična ali su uglavnom u pitanju prva kola, barem u najjačim ligama, a jako je teško pogoditi ishode na početku sezone. Kvote iz predloga važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Njukasl – Sautempton – 1,2+ @ 1.55 u MaxBet

Svrake nikako ne mogu da budu zadovoljne ishodom prethodne sezone pošto su osvajanjem tek sedmog mesta ostali bez plasmana u Evropu. To je ozbiljan pad u odnosu na godinu ranije kada su se izborili za Ligu šampiona. Ipak, na klupi je ostao Edi Hau ali ovog leta mu nisu ispunjavane želje, barem do sada. U Njukasl je došao mladi Luis Hol iz Čelsija i Danac Vilijam Osula iz Šefilda. Prodata su dva igrača za solidan novac, Eliot Anderson Notingemu i Jankuba Minteh Brajtonu. Sautempton se vratio u elitu posle samo jedne godine u Čempionšipu i to je lep rezultat za tim iz poznate engleske luke. Pošto su do plasmana došli zahvaljujući trijumfu u plej-ofu, dobili su i lep novac od Saveza. Sada je na treneru Martinu Raselu da od starosedelaca i dobroh+g broja novajlija sastavi ekipu koja neće ponovo nazad u drugu ligu. Ovo je najdalje gostovanej za Sautempton, sa krajnjeg juga idu na krajnji sever zemlje a u Njukaslu nisu dobro prolazili u prethodnoj deceniji. Neće ni sada, uz jedinicu dodajemo i dva gola na domaćina. Kvota za 1,2+ u kladionici MaxBet iznosi 1.55.

Austrija Klagenfurt – Šturm – 2,2+ @ 1.75 u MaxBet

Čini se da je Šturm u pravo vreme postao prvak u austrijskoj Bundelsigi. Naime, najbolji tim Austrije ovog leta ne igra kvalifikacije za Ligu šampiona pošto je osvajanjem titule obezbedio i učešće u grupnoj fazi. Ekipa iz Graca tako je dobila celo leto da se pripremi za naporne mesece koji joj predstoje. Ipak, start sezone nije bio idealan. Već u prvom kolu doživeli su poraz od Rapida u Beču i već na startu stekli zaostatak za rivalima. Stvari su popravili pobedom nad Hartbergom prošle sedmice ali ni tu nisu oduševili i sve do pred poslednji sudijski zvižduk imali su samo gol prednosti. Austrija je u Klagenfurtu odolela snažnom Rapidu u prošlom kolu ali je zato na premijeri dožeivela ubedljiv poraz u Volfsbergeru. Verovatno bi domaćini bili zadovoljni osvajanjem jednog boda u meču sa šampionom ali i Šturm ne sme sebi da dozvoli još jedan kiks na poečtku Bundeslige. Naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju sa koeficijentom u kladionici MaxBet od 1.75.

Osnabrik – Frajburg – 2,2+ @ 1.75 u MaxBet

Nemački bundesligaši tradicionalno sezonu počinju utakmicama DFB kupa. Ostale niže nemačke lige već su počele i u većini su odigrana već dva kola. Da li je to prednost ili mana slabijim timovima u duelima sa elitnim ligašima, teško je reći. Dešavalo se da drugoligaši a, neretko, i trećeligaši, izbace već na startu nekog od bindesligaša. Zato i Frajburg mora da bude oprezan u Osnabrinu i pored činjenice da su Ljubičasti startovali sa dva poraza u trećoj ligi i bez postignutog gola. Osnabrik je ispao proletos iz Cvajte u koju je ušao godinu ranije. Sudeći po startu sezone teško da će se narednog vratiti u Cvajtu. U prvom kolu su izgubili u Zandhauzenu minimalnim rezultatom a u drugom su na svom terenu izgubili i od Auea. Frajburg je, posle tri godine, ostao bez plsmana u Evropu pošto je završio tek na 10. mestu i ima velika očekivanja od naredne sezone u kojoj će se fokusirati samo na domaća takmičenja, pa tako i na DFB kup u kom su igrali finale pre samo dve godine. Uz dvojku predlažemo i dva gola gostiju. Za 2,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.75.

Jagjelonija – Krakovija – 1,2+ @ 1.95 u MaxBet

Domaćin lagano plovi kroz domaću Ekstraklasu, osvojili su titulu prošle sezone a sada imaju maksimalan učinak posle tri utakmice u novom prvenstvu. Ipak, već prvi ozbiljniji protivnik u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a radilo se o norveškom Bode/Glimtu, pokazao je Jagjeloniji gde joj je mesto u evropskom fudbalu. U Bjastoku je bilo samo 1:0 za Norvežane ali je zato na krajnjem severu kontinenta Bode utrpao šest lopti u mrežu Jagjelonije. Poljski prvak će ipak igrati u Evropi tokom naredne jeseni i pokuašti da popravi, dosta slab, lični koeficijent. U ovom kolu Jagjelonija dočekuje nezgodnu Krakoviju. Ova ekipa je sada najbolja u Krakovu, od kada je slavna Visla drugoligaš. Krakovija je u prva četiri kola dva puta pobedila, i što je naujzanimljivije, oba puta u gostima. Slavili su kod Rakova u Čestohovi i Korone u Kjelcu. Naravno da će im teže biti u Bjalstoku ali su pokazali da ih navijači rivala ne plaše. Jagjelonija mora da se opravda pred svojim pristalicama za blamažu u Norveškoj i pobedi Krakoviju. Za 1,2+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 9.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.