Tiket za veče (četvrtak, 22.08.2024)

tiket dana

Ponuda je toliko dobra da je grehota ostaviti veče bez tiketa. Predložene kvote važile su u vreme njegovog sastavljanja.

Dinamo Minsk – Anderleht – 2,2+ @ 1.63 u MaxBet

Šampion Belorusije ostvario je svoj prioritetni cilj i igraće u Evropi makar do Nove godine. Veliko je pitanje kakav će tačno benefit imati od toga jer beloruski timovi i dalje ne mogu da igraju domaće mečeve u svojoj zemlji. Dinamo je ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Ludgoreca iako je prethodno eliminisao Pjunik. U prošlom kolu su bili uspešniji od Linkolna sa Gibraltara. Anderleht se tek sad uključuje u kvalifikacije, za sada je velikan iz Brisela odigrao četiri prvenstvena meča i zebeležio tri pobede i jedan remi. To je dovoljan uzorak da shvatimo da Ljubičasti žele titulu u Župiler ligi. Favoriti su i protiv Dinama posebno jer se meč ne igra u Minsku nego u mađarskom Mezokoveždu. Uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju a za 2,2+ kvota je 1.63 u kladionici MaxBet.

Braga – Rapid – 0-2 @ 2.12 u MaxBet

Zanimljiva je činjenica da Braga na početku sezone igra bolje kada gostuje nego na svom Kamenolomu. Tako su Portugalci u prošlom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope odigrali bez golova sa Servetom ali su zato slavili u Ženevi. I u drugom kolu su veći trijumf Makabija Petah Tikve ostavrili kada su bili gosti, doduše na neutralnom terenu. Slična situacija je i na starti Primeire, na premijeri su igrali 1:1 sa Estreljom kao domaćini ali su u drugom kolu pobedili Boavistu u Portu. Možda sada imaju najtežeg rivala od početka sezone. Bečki Rapid je odigrao sijaset odličnih mečeva, što u Evropi što u austrijskoj Bundesligi. Izbacili su poljsku Vislu i turski Trabzon sa četiri pobede a u Bundesligi imaju dve pobede i remi na početku. Ambicije su im da napadnu titulu ali i da izbore Ligu Evrope. Po nama će se sve rešavati u Beču a ovo bi mogao da bude tvrd meč, šahovski, sa malo golova. Za 0-2 gola kvota je 2.12 u kladionici MaxBet.

Klaksvik – Helsinki – 1 @ 2.20 u MaxBet

Prvak Farskih Ostrva ne prestaje da nas iznenađuje dobrim igrama i rezultatima. Jesu ovog leta već dva puta poraženi, prvo u kvalifikacijama za Ligu šampiona a onda i za Ligu Evrope ali još uvek imaju priliku da drugu godinu uzastopno igraju na evropskoj sceni sve do Nove godine. Istu ambiciju ima i finski Helsinki, koji je imao sličan put do plej-ofa Lige konferencija, mada su oni ispali u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pa nisu dobili priliku da uopšte igraju za Ligu Evrope. Posle ispadanja od litvanskog Panevežisa Helsinki je u prošlom kolu bio bolji od crnogorskog Dečića i sada će im ostaje još Klaksvik na putu. Farani su bili bolji od Diferdanža pa ispali od Malmea u Ligi šampiona, da bi ih eliminisao i banjalučki Borac u bici za Ligu Evrope. Zanimljivo je da su na svom terenu pobedili sva tri rivala i zato verujem o da će slaviti i protiv Helsinkija. Za jedinicu se u kaldionici MaxBet dobija koeficijent 2.20.

Sent Galen – Trabzon – GG3+ @ 1.93 u MaxBet

Sent Galen se osvajanjem petog mesta u prošlom prvenstvu Švajcarske izborio za nastup u kvalifikacijama za Ligu konferencija. U drugom kolu, u koje su se uključili, bili su bolji od kazahstanskog Tobola a u trećem od poljskog Šljonska. Najteži posao do grupne faze imaju u plej-ofu, što je i razumljivo, a rival im je turski Trabzon. Tim sa obale Crnog mora je startovao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, eliminisao Ružomberok ali ne i bečki Rapid u prošlom kolu. Sada imaju poslednju šansu da navijačima podare evrospek mečeve makar tokom jeseni a poznato je koliko su njihove pristalice privržene klubu. Biće ih mnogo i u Švajcarskoj, sigurno ne manje od domaćih navijača i to može da bude šansa za Trabzon. Možda je bolje izostaviti konačan ishod i odigrati na golove, a njih bi moralo da bude znajući ove dve ekipe. Za GG3+ kvota je 1.93 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 14.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.