Tiket za veče (subota, 24.08.2024)

tiket dana

Dnevna ponuda bila je maksimalna a i ona za večernje časove je sasvim solidna. Evo šta je preostalo, po našem izboru. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Sent Etjen – Avr – 1 @ 2.00 u MaxBet

Najzad su navijači Sent Etjena dočekali meč svojih ljubimaca na domaćem terenu u elitnom rangu. Zeleni su uspeli da se, uz mnogo muka, vrate proletos u Ligu 1 i sada je prvi cilj ponovo klub etablirati kao stabilnog prvoligaša a onda sledi sve ostalo. Na premijeri su izgubili u Kneževini od Monaka sa samo 1:0, uz sasvim solidnu partiju. Prve bodove traže u okršaju sa Avrom, timom koji je sezonu ranije izborio povratak u najjači rang francuskog fudbala. Punih 15 godina Sent Etjen i Avr nisu se sastajali u Ligi 1 ali su zato imali dva okršaja u Ligi 2 pre dve sezone. Tada se Avr silno zamerio Sent Etjenu jer ga je pobedio u gostima sa 6:0. Osveta se služi hladna i evo prilike za revanš. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.00.

Sampdorija – Ređana – 1,2+ @ 2.15 u MaxBet

Čini nam se da je boravak Sampdorije već predug u Seriji B. Prošle sezone bilo je dobrih i loših momenata ali ekipa iz Đenove nije uspela u onom najvažnijem, da se vrati u elitu. Sada su ambicije najveće moguće, sve osim osvajanja nekog mesta koje direktno vodi u Seriju A smatralo bi se neuspehom za tim sa Marasija. U prvom kolu Sampdorija je igrala derbi u Frozinoneu, bio je to meč koga se ne bi postidela ni italijanska elita a završen je rezultatom 2:2. Da Đenovljani imaju solidan kvalitet u ovoj sezoni pokazali su i u kupu kada su u prvom kolu eliminisali novog prvoligaša Komo. Ređana je prošlu sezonu Seriji B završila u sredini tabele ali bliže borbi za opstanak nego za plej-of. I ove sezone im je u glavi samo kako da što pre osiguraju još jednu godinu među drugoligašima a na prvenstvenoj premijeri remizirali su sa Mantovom na svom terenu. I jedni i drugi igrali su mečeve sa dosta golova, a u međusobnom prednost dajemo Sampdoriji koja bi trebalo da slavi uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ kvota je 2.15 u kladionici MaxBet.

Keln – Braunšvajg – 1,3+ @ 2.30 u MaxBet

Tmurni dani nadvili su se na tim Kelna koji je, potpuno neočekivano, proletos ispao iz Bundeslige. Šok je dugo trajao ali navijači nisu ostavili svoje ljubimce i Rajn Nekar je bio pun i na premijeri u Cvajti. U tom prvom kolu Jarčevi su izgubili od Hamburgera dok su u drugom doenli bod iz Elverzberga. U međuvremenu su proši u drugo kolo DFB kupa jer su u Zandhauzenu slavili posle produžetaka. Malo je jedan bod iz dva kola za Keln pa je trijumf nad Ajntrahtom iz Braunšvajga imperativ. Gosti su u jako lošem momentumu, izgubili su oba prvenstva i jedan kup meč, a na te tri utakmice primili su ukupno čak 12 golova. čigledno je da odbrana tima iz Braunšvajga nije na nivou potrebnom za ovaj rang i čini se da će oni i ove sezone imati mnogo problema oko opstanka. Dosta golova očekujemo i u Kelnu a pobeda domaćina ne bi smela da izostane. Za 1,3+ u kladionici MaxBet kvota je 2.30.

Dinamo Bukurešt – Univerzitatea – GG3+ @ 1.98 u MaxBet

U rumunskoj prestonici igra se derbi meč koji podseća na nekadašnja vremena u ovoj ligi. Sastaju se Dinamo iz Bukurešta i Univerzitatea iz Krajove, timovi koji su uz nekadašnju Steauu vodili glavnu reč dugo godina u rumunskom fudbalu. U poslednjoj deceniji sve se promenilo, neke druge ekipe su preuzele primat ali se u ovoj sezoni desi prekret. Univerzitatea je na vrhu tabele, posle 6 utakmica imaju čak 14 bodova a sasvim solidan je i Dinamo sa 9 bodova iz šest mečeva. Radi se o dva tima koja su najefikasnija u ligi, Dinamo je dao 14 a ekipa iz Krajove 13 golove. Očekujemo da i u međusobnom duelu gledamo goleadu i zato se naš predlog i odnosi na pogotke. Verujemo da će ih biti na obe strane i barem tri ukupno. Za GG3+ kvota je 1.98 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 19.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.