Tiket dana (utorak, 27.08.2024)

U naredna tri dana završiće se preduge kvalifikacije za evropske kupove i onda čekamo žreb za grupnu fazu Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija. Kvote iz naših predloga biće su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Salcburg – Dinamo Kijev – GG3+ @ 2.00 u MaxBet

Opšte je mišljenje da su Redbulovci završili posao već u Poljskoj kada su u Lublinu pobedili Dinamo iz kijeva sa 2:0. Jeste meč igran na neutralnom terenu ali su ipak Ukrajinci bili formalni domaćini. U Mocartovom gradu Bikovima odgovara i minimalan poraz da bi ponovo igrali u grupnoj fazi Lige šampiona, po prvi put kao viceprvaci svoje zemlje, pa će tako Bundesliga Austrije imati prvi put dva predstavnika u elitnom takmičenju, pošto je Šturm to obezbedio osvajanjem titule. Šta ostaje Ukrajincima? Moraju da igraju napadački i riskantno i pokušaju da brzo dođu do gola Bikova čime bi uneli dramatiku u ovaj meč. Nisu imali povoljan rezultat ni pred revanš u Glazgovu pa su ipak pobedili sa 2:0 i izbacili Rendžers. Salcburg je ozbiljan tim i pored brojnih prodaja svakog leta i sigurno neće rizikovati da izgubi ogroman novac koji UFA daje učesnicima Lige šampiona. Golovi su prva opcija, a za GG3+ kvota je 2.00 u kladionici MaxBet.

Sparta Prag – Malme – GG @ 1.60 u MaxBet

Švedski prvak imao je više od igre u prvom odmeravanju snaga sa Česima ali je statistika nešto što ne donosi rezultat već samo utisak. Sparta je slavila sa 2:0 i jednom nogom su već u Ligi šampiona. Naravno da se malme neće predati unapred, tako su izbacili i PAOK u prošlom kolu iako su u revanđu na Tumbi gubili do poslednje sekunde regularnog vremena, kada su, uz dosta sreće, poravnali na 3:3 i u produžecima postigli gol koji ih je odveo u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. Sparta je podbacila u domaćem prvenstvu prošlog vikenda, odigrali su samo 2:2 protiv ekipe Slovacko i to im je bio prvi remi nakon četiri starta trijumfa. Zanimljivo je da je i Malme odigrao 2:2, ali na gostovanju Kalmaru, ali su sačuvali lidersku poziciju pa su i dalje prvi favoriti da odbrane titulu. Gosti nemaju šta da brane i moraju da pokušaju da naprave čudo na Letni. Kada su uspeli da ”prežive” Tumbu, neće se uplašiti ni atmosfere na čuvenom praškom stadionu. Naš predlog je igra gol-gol a za GG kvota je 1.60 u kladionici MaxBet.

Majorka – Sevilja – GG @ 2.10 u MaxBet

Posle samo dva odigrana kola Španci će raditi vanredno. Od utorka do četvrtka na programu je 3. kolo La Lige, s tim da je odložen meč Betisa koji igra u evropskim kvalifikacijama. Vanredno kolo ortvara duel na Balearskim Ostrvima gde domaća Majorka dočekuje Sevilju. Ostrvljani su iznenadili Real Madrid na premijeri i osvojili bod na svom terenu ali su poraženi u Pamploni od Osasune u drugom kolu minimalnim rezultatom. Jedan bod iz dva kola ima i Sevilja, za koju smatramo da je imala nešto lakše rivale. Na stratu su osvojili bod na dalekim Kanarskim Ostrvima, protiv Las Palasa je bilo 2:2, a o onda su na svom Sančez Pishuanu izgubili od Viljareala sa 2:1, u jednom dramatičnom meču sa poništavanim golovima i pogotkom Ajozi Pereza za trijumf Žute podmornice u 95. minutu. Andalužani igraju na gol više a Majorka na gol manje. Nekako je nahrelanije da vidimo bar po jedan na obe strane. Za GG na Balearima kvota je 2.10 u kladionici MaxBet.

Kremoneze – Palermo – 0-2 @ 1.90 u MaxBet

Vanredno kolo igra se i u italijanskoj Seriji A, a takođe je u pitanju treća runda. U Kremonu dolazi Palermo koji je još bez osvojenog boda i bez postignutog gola. Tim sa Sicilije poražen je u prva dva kola, prvo minimalnim rezultatom u Breši a onda i sa 2:0 u Pizi. Imaju i treće uzastopno gostovanje u Seriji B, a ako računamo i utakmicu u Parmi, u prvom kolu Kupa Italije koju su, uzgred, dobili, ovo im je četvrto gostovanje u nizu. Prvi put će pred svoje navijače na stadionu Renco Barberi izaći tek narednog vikenda kada budu dočekali Kozencu. Kremoneze ima poraz u Kozenci i pobedu nad Kararezeom a na oba meča odlučio je samo po jedan gol. U prethodnoj sezoni ove ekipe su igrale baš efikasne međusobne mečeve, na dve utakmice palo je ukupno 9 golova, ali nam se čini da na početku sezone ni jedni ni drugi nisu raspoloženi za davanje golova. Zato je naš predlog 0-2 gola sa koeficijentom 1.90 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 12.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.