Tiket dana (utorak, 17.09.2024)

Počinje dugo očekivani novi format Lige šampiona, a danas je na programu 6 utakmica i sve su analizirane na naš sajtu. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa i da su shodno tome podložne promjenama.

Sporting – Lil – 1&2+ @ 2.10 u MaxBet

Fantastična igra Sportinga iz prethodne sezone se samo nastavila u aktuelnoj i Zeleni lavovi iz Lisabona zaista izgledaju nezaustavljivo. Ofanzivan stil igre koji gaje zaista ostavlja bez daha i od sveg srca vam preporučujemo da obratite pažnju na ovaj meč. Sporting je nakon 5 odigranih kola u nacionalnom šampionatu ostvario svih 5 pobjeda i sa gol razlikom 19:2 zauzima prvo mjesto na tabeli. Lil je sa druge strane kroz kvalifikacije morao da izbori svoj plasman u elitno takmičenje, a upravo od poraza u Pragu koji im je donio plasman u Ligu šampiona ne znaju za pozitivan ishod. Posle tog poraza u Pragu upisali su i poraze od PSŽ-a (1:3) i jedan krajnje iznenađujući od Sent Etjena za vikend. Dosta povrijeđenih igrača i igranje domaćih utakmica van svog matičnog stadiona je dosta uticalo na rezultate ove ekipe. Mišljenja smo da je domaćin večeras po svim parametrima favorit i shodno tome predlažemo igru 1&2+ po kvoti 2.10 u MaxBet kladionici.

Jang Bojs – Aston Vila – 2&3+ @ 2.25 u MaxBet

Nije dobro Jang Bojs ušao u novu sezonu i loša transfer politika koja je vođena tokom ljeta je po mnogima razlog zašto ovaj klub neće imati mnogo uspijeha ove sezone. Nakon 6 odigranih kola u nacionalnom šampionatu još uvijek nemaju nijedan trijumf, paradoksalno branilac šampionskog trona jedini nema trijumf!? Trenutno se nalaze na poslednjem mjestu na tabeli, a eliminacija Galatasaraja u kvalifikacijama za Ligu šampiona i plasman u ovo elitno takmičenje su jedina utjeha navijačima. Aston Vila dolazi veoma motivisana da u eliti odmah od starta krene furiozno. Predvođena prekaljenim Unaijem Emerijem sigurno će večeras istrčati u najjačem sastavu sa željom da dođu do prva 3 boda. Na startu Premijer lige su nakon 4 kola ostvarili 3 trijumfa i jedan poraz od Arsenala (0:2). Slavili su na gostovanju protiv Lestera i Vest Hema koji su po nama kvalitetniji timovi od Jang Bojsa. Na sva četiri meča je viđen veliki broj golova, a švajcarski tim svakako potencira brz fudbal na svom terenu. Mišljenja smo da će gosti trijumfovati u Bernu i da će ovo biti jedan efikasan meč, shodno tome predlažemo kombinaciju 2&3+ po kvoti 2.25 u MaxBet kladionici.

Bajern – Dinamo Zagreb – 1&I1-3&II1-3 @ 1.93 u MaxBet

Minhenski Bajern posle mnogo godina u novu sezonu Lige šampiona ne ulazi sa imperativom osvajanja ušatog trofeja, pošto je glavni cilj ove sezone povratak šampionske titule koja je izgubljena nakon 10 godina suverene vladavine u Njemačkoj. Na klupu je stigao Vensan Kompani i samim tim Bavarci su mnogo toga stavili na kocku, međutim za sada stvari idu dobrim tokom. Na startu Bundeslige su ostvarili maksimalan učinak sa 3 pobjede u 3 uvodna kola. Redom su bili bolji od Volfsburga (2:3), Frajburga (2:0) i za vikend novajlije Kila sa ubjedljivih 1:6, čime su napravili sjajnu uvertiru za meč u Ligi šampiona na svojoj Alijanc Areni. Dinamo je na prilično lak način prošao kvalifikacije i bez mnogo muke se plasirao u Ligu šampiona. I u nacionalnom šampionatu su krenuli zaista ubjedljivo ali je igra u poslednja 2 kola pomalo zabrinula navijače Dinama. Prvo su remizirali na gostovanju protiv Rijeke (1:1), da bi potom u poslednjem kolu za vikend u velikom derbiju upisali poraz protiv Hajduka i to na Maksimiru (0:1). Ova dva tima su se 2015. godine sastala upravo u grupnoj fazi ovog takmičenja a Bavarci su oba puta upisali trijumf. Dinamo jeste kvalitetna ekipa ali Bajern je na svom terenu odlučan i uvijek igra na gol više, pa vam shodno tome predlažemo kombinaciju 1&I1-3&II1-3 po kvoti 1.93 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u MaxBet kladionici iznosi 9.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.