Tiket dana (19.09.2024)

Malo neobično je vidjeti kako se mečevi Lige šampiona igraju i četvrtkom, ali treba što prije da se naviknemo pošto novi format podrazumijeva i to. Danas su na programu veoma zanimljive utakmice, a mi smo se potrudili da za vas analiziramo najzanimljivije. Napominjemo da su kvote u tiketu važile u vrijeme pisanje tiketa i da su shodno tome podložne promjenama.

Fejnord – Bajer Leverkuzen – 4+ @ 2.35 u MaxBet

Nije Fejnord prethodne sezone uspio ozbiljnije da ugrozi PSV u trci za šampionski tron, a čini se da će ove sezone biti u još većem zaostatku u odnosu na rivala. Nisu baš najbolje započeli novu sezonu, pa tako nakon 4 odigrana kola u Erediviziji imaju samo 1 trijumf i čak 3 remija. Na svakom od tih mečeva su primali golove, a za vikend su i pored vođstva od 0:2 na gostovanju protiv Groningena uspijeli da prospu bodove primivši 2 kasna gola. Na startu nove Lige šampiona će dočekati Leverkuzen koji znamo kako igra u napadu i kada krene ne zna da se zaustavi. Aktuelni šampion Njemačke je za vikend slavio na gostovanju protiv Hofenhajma sa 1:4 i na najbolji način najavio večerašnji meč. Ni njihova odbrana ne blista, pa su tako na svakom dosadašnjem meču u Bundesligi primili makar po gol. Ovde očekujemo jedan veoma efikasan i dinamičan meč, te je naš prijedlog za ovu utakmicu igra 4+ po kvoti 2.35 u MaxBet kladionici.

Trabzon – Kajzeri – 1 @ 1.70 u MaxBet

Kao četvrti turski klub (sedam titula šampiona; poslednja prije dve godine), Trabzon je pokušao da zadrži korak sa najbogatijima. E sad, koliko je uspio, veliko je pitanje. Stefan Savić daleko je najveće pojačanje, stigli su još Džon Lundstram i Borna Barišić iz Rendžersa (sva trojica besplatno). Klub sa obala Crnog mora ozbiljnu snagu trebalo bi da ima i sa klupe u liku 72-godišnjeg Šenola Guneša… Za koliko će sve ovo biti dovoljno? Vjerovatno samo za borbu za izlazak u Evropu. Nisu baš najbolje započeli novu sezonu, pošto su u sva 3 odigrana meča upisali remi, a poslednji je bio protiv Bešiktaša u kom su ostali sa igračem manje već u 13. minutu. Kajzeri je nakon poraza od Sivasa na startu sezone (1:2), upisao remije protiv Konjaspora (0:0) i Ejupspora za vikend (2:2). Zanimljivo je da je ekipa Kajzerija prethodne sezone slavili na ovom stadionu, dok su na svom terenu poraženi od Trabzona. Ipak u večerašnjem meču očekujemo dominaciju domaće ekipe koja će juriti svoj prvi trijumf u novoj sezoni. Naš prijedlog je jedinica po kvoti 1.70 u MaxBet kladionici.

Atletiko Madrid – Lajpcig – 1&2-4 @ 2.45 u MaxBet

Sve do narednog predaha, Kolćonjerosi će utakmice počinjati u 21 sat. Baš kao što su i onu na koncu nedeljnog programa petog kola La lige. Baš kao što su u prethodna četiri kretali u poslednjem terminu, neposredno prije odlaska na počinak. A i prošle sezone su više od 30 mečeva igrali posle svih i izgleda da im ne smeta. Ako ništa drugo, uhvatiće (bio)ritam pred početak Lige šampiona (mečevi sa Lajpcigom na Metropolitanu i Benfikom na Lužu), a između slijede gostovanja na Valjekasu i Balaidosu, gradski derbi sa Realom i susret sa Sosijedadom na Anoeti. Svi zakazani za 21 čas. Dobro Atletiko izgleda za sada i trenutno su na 3 ostvarena trijumfa i 2 remija, te su u samom vrhu tabele nakon 5 odigranih kola. Lajpcig sa druge strane takođe izgleda veoma odlučno na startu sezone, a remi protiv Union Berlina za vikend na domaćem terenu (0:0) ne bi trebao previše da brine. Jedini susret ove dvije ekipe odigran je 2020. godine u korona sezoni, kada je Lajpcig eliminisao Atletiko sa 2:1 i plasirao se u polufinale elitnog takmičenja. Večeras očekujemo dosta borbe ali ipak prednost dajemo izabranicima Čola Simeonea koji će vjerujemo većinu bodova ove sezone osvojiti na Metropolitanu. Naš prijedlog je kombinacija 1&2-4 po veoma primamljivoj kvoti 2.45 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MaxBet kladionici iznosi 9.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.