TIKET ZA VEČE (subota, 21.09.2024)

tiket dana

Subota veče nam donosi nekoliko zanimljivih mečeva širom Evrope i Južne Amerike, a ovog puta smo za vas analizirali po jedan duel iz italijanskog i španskog šampionata, ali i jedan meč iz nemačke Cvajte.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Leće – Parma – X2&GG @ 2.75 u Maxbet

Italijanska Serija A nam ovog vikenda donosi pregršt interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lećea i Parme. Leće je do sada ostvario jedan trijumf, i to na svom stadionu protiv Kaljarija, kada je bilo 1:0. U prošlom kolu je tim sa juga Italije remizirao u gostima kod Torina, što je svakako dobar rezultat, pogotovu što se Bikovi nakon mečeva u petak nalaze na prvom mestu na tabeli.
Parma je na najbolji mogući način ušla u novu sezonu, pošto je ova ekipa prvo remizirala na svom stadionu protiv Fiorentine, a onda uspela i da savlada Milan. Malo je falilo da Krstaši budu bolji i u gostima kod Napolija, pošto je Parma sve do 92. minuta susreta vodila sa 0:1, ali je onda usledio neverovatan preokret Napolija. U prošlom kolu je ova ekipa vodila na svom terenu protiv Udinezea sa 2:0, ali je usledilo katastrofalno drugo poluvreme u kom su Zebre postigle tri pogotka i došle do veoma važnog trijumfa, a samim tim i potvrdili sjajne partije na startu sezone.
Biće ovde golova po svemu sudeći na obe strane, a mišljenja smo gosti neće doživeti poraz, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom X2&GG uz sjajnu kvotu 2.75 u Maxbetu.

Real Madrid – Espanjol – I2+ @ 2.05 u Maxbet

Real Madrid i ove sezone ima najviše moguće ciljeve, a nakon pet odigranih kola ova ekipa se nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na vodeću Barselonu. Dva puta su Madriđani već kiksnuli, dok je njihov najljući rival bio maksimalan, pa već u ranoj fazi prvenstva aktuelni šampion Evrope nema više prava na kiks. Ruku na srce u prošlom kolu je ova ekipa slavila protiv Sosijedada rezultatom 0:2, a nakon toga su Madriđani bili bolji i od Štutgarta na svom stadionu u prvom kolu novog izdanja Lige šampiona, pa je utisak da stvari polako ali sigurno idu na bolje.
Espanjol se pre ovog kola nalazio na dvanaestom mestu na tabeli a nakon ne baš najboljeg starta prvenstva, tim iz Katalonije je vezao tri meča bez poraza. U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Alavesa u jednom fantastičnom meču na kom smo videli čak pet pogodaka, pošto je na kraju bilo 3:2.
Smatramo da će nam i ovaj duel na Santjago Bernabeu, a pre svega, vreme je da ga na Realovim utakmicama bude u prvom delu igre, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom I2+ uz kvotu 2.05 u kladionici Maxbet.

Kajzerslautern – Hamburg – 2 @ 2.10 u Maxbet

Poslednji meč iz večernjeg tiketa nam stiže iz nemačke Cvajte, gde će snage odmeriti dva velikana, Kajzerslautern i Hamburg.
Kajzerslautern na početku ove sezone igra daleko bolje na strani nego na svom stadionu, pošto je do sada ova ekipa jedina dva trijumfa u šampionatu ostvarila na strani. Trenutno se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ovaj tim poražen na gostovanju kod Hanovera, kada je bilo 3:1.
U goste im stiže HSV, koji godinama unazad pokušava da se vrati u elitni rang nemačkog fudbala, ali to ovoj ekipi nikako ne polazi za rukom. Naravno da će to i ovog puta biti primarni cilj, a ako se po jutru dan poznaje mogla bi ovo da bude jedna veoma uspešna sezona za nekadašnjeg šampiona Nemačke. Trenutno se HSV nalazi na petom mestu na tabeli, ali uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Fortunu. U poslednja dva kola ovaj tim je odigrao dva vrhunska meča na svom stadionu i savladao Minster sa 4:1, ali i Regensburg sa 5:0, pa je utisak da će nemački velikan ići na tri boda i protiv Kajzerslauterna, a pošto ova ekipa igra dosta slabije na svom terenu nego na strani, smatramo da je to i te kako realan scenario pa vam savetujemo da odigrate 2 uz kvotu 2.10 u Maxbetu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Maxbet iznosi 11.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.