Tiket za veče (sreda, 25.09.2024)

tiket dana

Mada je sreda ponuda za večernje utakmice je sasvim dobra. Da sastavimo jedan tiket za veče. Kvote su važile u vreme pisanja predloga.

Galatasaraj – PAOK – 1,2+ @ 1.83 u MaxBet

Jedini loš meč Galata je odigrala kad je bilo najvažnije, u revanšu sa Jang Bojsima. Tada su poraženi na svom terenu i uzalud je bilo sve, ostali su bez Lige šampiona iako su vratili titulu u svoje vitrine. U domaćem prvenstvu igraju odlično i u najvećem derbiju turskog fudbala deklasirali su večitog rivala Fenerbahče prošlog vikenda i to u gostima. U goste im na startu Lige Evrope dolazi PAOK, a pošto je ovo duel dva šampioan, Turske i Grke, sigurno je da ovaj meč izaziva posebnu pažnju. Solunci su ispali još od Malmea, pre plej-ofa Lige šampiona i za njih je ovo takmičenje samo utešno. Galatasaraj je u boljoj formi, bar nam tako izgleda, a i odradio je sjajan posao u prelaznom roku. Uz jedinicu dodajemo i dva gola na domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Barselona – Hetafe – 1,0-3 @ 2.15 u MaxBet

Katalonci i dalje imaju maksimalan učinak u La Ligi ali su zato u Ligi šampiona doživeli neugodan poraz u Kneževini od Monaka. Ništa strašno, ima vremena da se stanje u elitnom takmičenju popravi, a sada je najvažnije držati distancu u odnosu na Real Madrid. U prošlom kolu Barska je odigrala odlično u Viljarealu i Žutu podmornicu pobedila sa 4:1. Teško da Hetafe ima čemu da se nada u Barseloni ali ovaj tim ume da zatvori sve prilaze svom golu. Iako tim iz madridskog predgrađa još uvek nema pobedu, u prvih šest kola je samo jednom primio dva gola, bilo je to protiv Betisa. Pored poraza Betisa Hetafe je izgubio još samo još od drugog kluba iz Sevilje, i to sa 1:0. Na ostalim utakmicama uzeli su po bod. Barsa bi morala da slavi ali nam se ćini da se nećemo nagledati golova. Za kombinaciju 1,0-3 kvota je 2.15 u kladionici MaxBet.

Liverpul – Vest Hem – GG3+ @ 1.83 u MaxBet

Derbi šesnaestine finala engleskog Liga kupa igra se na Enfildu. Liverpul dočekuje Vest Hem posle dva vezana trijumfa sa po tri postignuta gola u prethodnih sedam dana. Redsi su prvo slavili na San Siru protiv Milana sa 3:1, a onda i protiv Bornmuta u Premijer ligi sa 3:0. Sve to je došlo nakon onog šokantnog poraza od Notingem Foresta na domaćem terenu. Vest Hem nije krenuo po očekivanjima, Čekićari su u prvenstvu pobedili samo Kristal Palas, a u prethodnom kolu EFL kupa slavili su minimalnim rezultatom protiv Bornmuta. Liverpul brani trofej u ovom takmičenju i sigurno ga neće predati tek tako. S druge strane za Vest Hem bio Liga kup mogao da bude šansa za neki ozbiljniji rezultat pošto su u prvenstvu već zaostali. Golovi su naš izbor a verujemo da će ih biti na obe strane uz bar tri ukupno. Za GG3+ kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Đenova – Sampdorija – 1 @ 2.00 u MaxBet

Ponovo smo svedoci toga da se u italijanskom kupu, posebno u prvim kolima, dešavaju velika iznenađenja. Drugoligaši često izbacuju elitne ligaše, a videćemo može li se to ponoviti u gradskom derbiju Đenove. Domaći Grifoni i Sampdorija nisu se sastali već dve i po godine i zato će ovaj meč privući veliku pažnju. Prvo je u Seriji B bila Đenova a sada je tamo Sampdorija, sa ne baš velikim šansama za povratak. Samp je prošlog vikenda pobedio Sidtirol i to im je bio prvi trijumf u ovom prvenstvu i to tek u 6. kolu. Đenova je u Seriji A takođe jednom pobedila u prvih pet kola i to u Monci, ali je uzela po bod na svom terenu protiv Intera i Rome. Jasno je da Grifoni imaju jači tim ali ne treba potceniti motiv Sampdorije u ovom meču. Ipak, motiv će imati i Đenova i verujemo u njenu pobedu na Luiđi Ferarisu. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija kvota 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 14.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.