Tiket za veče (četvrtak, 26.09.2024)

tiket dana

Dosta utakmica danas na programu, a velika većina njih počinje u nešto kasnijem terminu. Za vas smo sastavili tradicionalni tiket za veče, a napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Totenhem – Karabag – 1&4+ @ 2.05 u MozzartBet

Nije Totenhem prošle sezone uspio da osigura Ligu šampiona i sigurno je da će im povratak u elitno takmičenje biti glavni cilj ove sezone. Prvo kolo u Ligi Evrope donosi im duel protiv prvaka Azerbejdžana koji je prošle sezone daleko dogurao u ovom takmičenju. Na startu Premijer lige igraju promjenljivo, a do sada su ostvarili po 2 trijumfa i poraza, te jedan remi. U poslednjem kolu su na domaćem terenu savladali Brentford rezultatom 3:1, čime su nastavili sa serijom efikasnih mečeva na domaćem terenu. Karabag je nakon 6 odigranih kola u nacionalnom šampionatu ostvario 5 trijumfa i 1 poraz, a trenutno su u nizu od 3 uzastopna trijumfa. Ove dvije ekipe su se 2015. godine susrele u grupnoj fazi ovog takmičenja i oba puta je slavio londonski tim. Večeras očekujemo tirjumf domaćina i minimum 4 gola na meču, pa predlažemo kombinaciju 1&4+ po kvoti 2.05 u MozzartBet kladionici.

Frankfurt – Plzenj – 1&4+ @ 3.10 u MozzartBet

Ajntraht iz sezone u sezonu rasta kao klub i godinama unazad igraju u Evropi. I ove godine imaju veoma kvalitetan sastav i sigurno je da će konkurisati za gornji dio tabele. Igraju u sjajnoj formi na početku sezone i trenutno se nalaze na 4. mjestu Bundeslige. Za vikend su slavili protiv Menhengladbaha na domaćem terenu sa 2:0, a jedini poraz ove sezone upisali su protiv Borusije Dortmund. Plzenj je uspio da osigura mjesto u Ligi Evrope kroz kvalifikacije i čini se da neće nimalo lak posao u ovom takmičenju. Nakon 8 odigranih mečeva u nacionalnom šampionatu su ostvarili solidne rezultate, te su trenutno na 3. mjestu na tabeli sa 17 osvojenih bodova, što je 5 manje od vodećih velikana iz Praga. Za vikend su poraženi u gostima upravo protiv Slavije sa ubjedljivih 3:0, a vjerujemo da će i večeras primiti dosta golova. Naš prijedlog je da hrabro pokušate sa kombinacijom 1&4+ po kvoti 3.10 u MozzartBet kladionici.

Braga – Makabi Tel Aviv – 1 @ 1.55 u MozzartBet

Sjajnu igru iz prošle sezone Braga je krunisala plasmanom u Ligu Evrope, gdje će sigurno biti veoma konkurentni. Na startu nacionalnog šampionata igraju nešto slabije, pa su trenutno tek na 7. mjestu na tabeli. Seriju nešto lošijih rezultata prekinuli su u poslednjem kolu kada su savladali Nacional i to u gostima sa ubjedljivih 0:3. Makabi od dolaska Žarka Lazetića u klub igra kao preporođen i u sjajnom su nizu od čak 9 trijumfa u svim takmičenjima. U kvalifikacijama za Ligu šampiona su eliminisani od FCSB-a, a u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ubjedljivo su eliminisani TSC iz Bačke Topole. U nacionalnom šampionatu su veoma uvjerljivi i u poslednjem kolu su slavili protiv Ašhoda rezultatom 0:2. Zanimljivo je da se ove dvije ekipe do sada nisu sastajale, a mi prednost dajemo iskusnijoj i kvalitetnijoj ekipi Brage. Naš prijedlog je jedinica po kvoti 1.55 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MozzartBet kladionici iznosi 9.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.