Tiket dana (ponedeljak, 30.09.2024)

Tiket dana

Poslednjeg dana septembra ponuda je nešto slabija, ne samo u odnosu na protekli vikend, već i u odnosu na naredna tri dana koja će obeležiti evropski kupovi. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Bornmut – Sautempton – 1,2+ @ 1.83 u MaxBet

Bornmut je pokazao mnogo više na početku sezone od povratnika u englesku elitu sa juga zemlje. Ipak taj utisak nije potkrpljen bodovima i Trešnjice imaju samo 5 bodova posle prvih pet utakmica. Iza sebe imaju dva poraza ali su rivali bili Čelsi i Liverpul. Od Plavaca su izgubili minimalnim rezultatom a od Redsa sa 3:0 na Enfildu. Očigledno polako dolazi do izražaja to što su ostali bez Solankea u prelaznom roku i sada im je postizanje golova postalo problem. Sveci su se ekspresno vratili u Premijer ligu nakon samo jedne sezone u Čempionšipu i postoji bojazan da se opet vrate među drugoligaše jer nam se čini da se nisu adekvatno pojačali pred prvenstvo. Imaju samo jedan bod, njega su osvojili u prošlom kolu u meču sa Ipsvičem i to tako što su trijumf ispustili u samom finišu. Za rezliku od prvenstva, gde uglavnom gube, fudbaleri Sautemptona su već eliminisali dva rivala u EFL kupu. Posle Kardifa izbacili su i Everton posle penala i stigli do osmine finala. Ovde vidimo Bornmut kao favorita, uz jedinicu dodajemo i dva gola na domaćina, a za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.83.

Nordsjeland – Brondbi – x2,2+ @ 1.80 u MaxBet

Ovo je već 10. kolo u danskoj Superligi a ni Nordsjeland ni Brondbi ne mogu biti prezadovoljni dosadašnjim učinkom. Radi se o dva tima koji su uvek u vrhu tabele i sigurno je da su im ambicije i ove sezone najveće moguće. U prethodnoj je Brondbi ostao bez titule u poslednjem kolu kada su poraženi na svom terenu i morali da se zadovolje drugim mestom, dok je Nordsjeland završio kao četvrti i ostao bez Evrope posle duže vremena. To što nisu igrali letos u Evropi fudbaleri tima iz Faruma nisu kapitalizovali u prvenstvu. Nisu bili loši na stratu ali je sada Nordsjeland vezao tri meča bez pobede u Superligi sa samo jednim osvojenim bodom. Trijumf nad nižerazrednim rivalom u Kupu Danske mala je uteha. Ne blista ni ekipa iz prestoničkog kvrata Brondbija. Uglavnom igraju toplo-hladno i u prethodna četiri kola imaju samo jednu pobedu. I oni su bili ubedljivi u kupu protiv drugoligaša Vendsisela. Ipak je gost u nešto boljem momentumu i ne očekujemo da izgubi u Farumu, uz duplu šansu na Brondbi dodajemo i barem dva gola na meču. Za x2,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.80.

Kajzeri – Bešiktaš – 2 @ 1.60 u MaxBet

Bešiktaš je doživeo pravu katastrofu u Amsterdamu u prvom kolu Lige Evrope. Poražen je istanbulski tim od Ajaksa sa čak 5:0 i moramo priznati da nas je takav ishod stvarno šokirao pošto su Kopljanici daleko od onih slavnih dana a sumnjamo da su crno-beli iz Istanbula imali nekad jači tim. Možda je bio samo slab dan, ko zna, a ruku na srce ima dovoljno vremena da se taj propust ispravi i da se Bešiktaš ipak plasira u nokaut fazu Lige Evrope, što i jeste glavni cilj. Onaj još važniji je povratak titule u domaćoj Superligi. Pred ovaj meč imaju 6 bodova manje od vodećeg Galatasaraja, ali i dve utakmice manje i realno su uz šampiona najbolje startovali. Bešiktaš ima 4 pobede i jedan remi do sada i sve osim trijumfa u Kajzeriju bilo bi veliko iznenađenje. Domaćin je još uvek bez pobede, uz 3 remija imaju i dva poraza a na svom terenu su poraženi od Sive i igrali nerešeno sa Ejupsporom. Bešiktaš je mnogo jači od te dve ekipe i verujemo da dvojka neće izostati. Za pobedu gostiju kvota je 1.60 u kladionici MaxBet.

Rasing Santander – Kartahena – 1,0-3 @ 2.10 u MaxBet

Zeleno-beli iz Santandera su sjajno startovali i šepure se sa vrha tabele u ovom momentu. Rasing je bez poraza posle šest odigranih kola i uz 4 pobede imaju samo dva remija. Priliku da dodatno odmaknu pratiocima imaju u duelu sa slabom Kartahenom u poslednjoj utakmici 7. kola. Tim iz grada sa severa zemlje i Kantabrije je proveo jedan baš dug period u trećoj ligi a podsetimo da su pre desetak godina bili stalni čalnovi elite. Prošle sezone su bili na pragu plasmana u plej-of koji im je izmakao samo zbog slabijeg učinka u odnosu na Real Ovijedo koji je imao identičan broj bodova na kraju. Što se Kartahene tiče oni su pobedili samo jednom uz čak pet poraza i nalaze se u zoni ispadanja. Prošla sezona nije bila toliko turbulentna za tim iz Mursije i okončali su je u sredini tabele. Njima je opstanak i sada u prvom planu, ali da bi do njega stigli moraće da igraju mnogo bolje nego što su to činili do sada. U Santander stižu sa tri vezana poraza i verujemo da im se smeši i četvrti. Rasing ne daje mnogo golova, prethodne tri utakmice dobili su rezultatom 1:0 i zato uz obaveznu jedinicu dodajemo i umeren broj golova, pa ne verujemo da će ih biti više od tri. za 1,0-3 kvota je 2.10 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 11.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.