Tiket dana (subota, 12.10.2024)

Tiket dana

Nekoliko važnih utakmica igra se u okviru Lige nacija a među njima je i duel starih znanaca Srbije i Švajcarske. Igraju se i neke niže lige, pre svega u Engleskoj i Španiji. Kvote su važile u momentu sastavljanja predloga.

Hrvatska – Škotska – 3+ @ 1.90 u MaxBet

Škoti još nemaju ni bod u ovoj grupi i u Zagrebu moraju da pokušaju da pobede, ma koliko to nemoguće izgledalo. Zanimljivo je da su Suknjice obe utakmice izgubile u dramatičnim finišima. Od Poljske na svom terenu su poraženi 3:2, tako što su primili treći gol sa bele tačke duboko u nadoknadi. U Portugaliji su vodili, imali bod u džepu do 88. minuta a onda je Ronaldo pogodio njihovu mrežu. Hrvatska ima pobedu iz drugog kola protiv Poljske, gol odluke dao je Modrić iz slobodnog udarca, ali i poraz sa premijere u okršaju sa Portugalijom. Za Škotsku je imperativ da ostanu u A diviziji, dok Kockasti planiraju da osvoje prvo mesto i ponovo igraju na završnom turniru. Ove dve selekcije sastale su se na EURU 2021. godine i to u Glazgovu, a slavila je Hrvatska sa 3:1. Očekujemo golove u Maksimiru a za 3+ kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Bugarska – Luksemburg – 1 @ 1.78 u MaxBet

Posle dužeg vremena Bugarska deluje kao ozbiljna selekcija. Još uvek su u C diviziji, još uvek nikako da odu na neko veliko takmičenje, ali i ovakav start Lige nacija, sa 4 boda iz dva meča, veliko je ohrabrenje. Bez golova su igrali sa Belorusijom na neutralnom terenu a onda ostvarili važan ”minimalac” protiv Severne Irske, verovatno najvećeg konkurenta u bici za prvo mesto u grupi. Sve će to pasti u vodu ako ne uspeju da pobede i Luksemburg u Plovdivu. Luksemburg je imao nekih iznenađujuće fdobrih rezultata u prethodnim kvalifikacijama za EURO i Mundijal, ali i u Ligi nacija. Sada su jako loše startovali i čini nam se već posle dva kola ostali bez šansi za prvo mesto. Poraženi su u Belfastu sa 2:0 ali i od Belorusije na svom terenu. Još uvek nisu dali gol i ne verujemo da mogu nešto više i u Bugarskoj. Domaćin je u naletu, igrao je solidno u kvalifikacijama za EURO i samo zbog nedostatka sreće i činjenice da su primali veliki broj golova u finišu mečeva, ostali su bez odlaska u Nemačku. Naš predlog je jedinica za koju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.78.

Kipar – Rumunija – 2,2+ @ 1.80 u MaxBet

Rumuni su veliki favoriti u ovoj grupi i bilo bi pravo čudo da ne odu u B diviziju po završetku ovog izdanja Lige nacija. Počeli su baš onako kako treba, pobedama nad Kosovom u gostima i Litvanijom u Rumuniji. I u Nemačkoj se videlo da će u narednim godinama ova selekcija beležiti mnogo bolje rezultate nego što je to bilo u prethodnoj deceniji pošto je na scenu stupila generacija koja je bila u polufinalu Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije 2019. godine. Što se Kipra tiče oni su u silaznoj putanji, bar što se nacionalnog tima tiče. Klubovi umeju da zablistaju, ali je to posledica velikog broja stranih fudbalera, dok igrača sa Kipra gotovo da i nema u drugim ligama. Ovi što igraju na Ostravu nisu kadri da donesu neki značajniji rezultat svojoj zemlji a tako će se okončati i ovaj ciklus Lige nacija. Pokušaće Kipar da izbegne poslednju poziciju i ostane makar u ovoj C diviziji a najveći konkurent će mu biti Litvanija. Uspeli su da slave u Litvaniji i to im je ogroman bonus. U drugom kolu su ubedljivo izgubili od Kosova na Kipru. Rumunija će slaviti a verujemo postići i dva gola na ovom meču. Za 2,2+ kvota je 1.80 u kladionici MaxBet.

Belorusija – Severna Irska – x2,0-2 @ 1.80 u MaxBet

Za Beloruse je i dalje mučenje što moraju da se, poput Nomada, sele širom Evrope u potrazi za domom. I dalje ova selekcija, kao i timovi iz ove zemlje, ne mogu igrati kao domaćini u Belorusiji, mada nam takava odluka UEFA nije najjasnija i dalje. Severne Irce će ugostiti u Mađarskoj, kao što su prošlog meseca i Bugarsku. Tada su odigrali bez golova ali su zato u drugom kolu slavili minimalnu pobedu u Luksemburgu i na taj način postali jedni od favorita za osvajanje prvog mesta u ovoj grupi C divizije. Mnogo toga biće jasnije posle duela sa Severnim Ircima, koji se takođe, kao i Bugari, nadaju plasmanu u viši rang. Severna Irska je lako dobila Luksemburg u prvom kolu, taj meč su rešili već na početku, ali su zato izgubili minimalnim rezultatom u Bugarskoj u drugom kolu. Ne bi smeli da dozvole sebi još jedan poraz, a smatramo da su malo kvalitetniji od Belorusije, dok su svakako čvršći. Golova će biti malo, to je skoro pa izvesno, a ne verujemo n i u poraz gostiju. Za kombinaciju x2,0-2 kvota je 1.80 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 10.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.