Tiket za veče (nedelja, 27.10.2024)

tiket dana

I pored nešto slabije ponude za nedelju uveče, pronašli smo nekoliko zanimljivih mečeva. Kvote su bile aktuelne u momentu pisanja teksta.

Fiorentina – Roma – 0-2 @ 1.85 u MaxBet

Viola se raspucala polse one ”nule” u Empoliju i u naredna četiri meča Ljubičasti su dali 14 golova. Caka je u tome da su dve od te četiri utakmice igrali u Ligi konferencija i da su rivali bili slabašni TNS iz Velsa i Sent Galen iz Švajcarske. Ipak, najefikasniji su bili na stadionu Via del Mare u Lećeu gde su domaćina pobedili sa 6:0 prošle sedmice. Još uvek plaćaju danak nešto slabijem startu i činjenici da u prva četiri kola nisu omali pobedu, nego tri remija i poraz u Bergamu, za sada jedini u sezoni. Na Rominim utakmicama ima svega osim golova. Kada gledaoci vide dva mogu da budu sreći. Murinjo je otišao iz Rome ali kao da je njgov duh zaposeo Vučicu. U prethodnoj sedmici minimalan poraz od Intera i ista takva pobeda nad Dinamom iz Kijeva u Ligi Evrope. Tvrdo će biti i u Firenci, naš predlog je igra 0-2 gola sa kvotom 1.85 u kladionici MaxBet.

Sosijedad – Osasuna – 1 @ 1.75 u MaxBet

Baskijci su napokon vezali dve pobede, prvi put ove sezone. Posle trijumfa u Đironi uspeli su da pobede i Makabi iz tel Aviva kao gosti, doduše taj meč je igran u Beogradu, na neutralnom terenu. Još uvek je Sosijedad na samo onoj jednoj pobedi na svojoj Anoeti protiv Valensije, pa su zato u obavezi da savaldaju Osasunu. Ekipa iz Pamplone nije više bauk kakav je bila pre nekoliko sezona. Sada je to tim iz sredine tabele, ali su ipak uspešniji od svog rivala u ovoj fazi sezone. Pamti se još uvek ona njihova pobeda nad Barselonom u Pamploni ali umeju da budu opasni i u gostima, što su pokazali prošle sedmice u Sevilji trijumfom nad Betisom. Svakako da nas čeka neizvestan meč i ne baš mnogo golova, ali Sosijedad ima potreban kvalitet za gornji dom, pa mora da krene u seriju pobeda. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.75.

Legija – Katovice – 1 @ 1.68 u MaxBet

Slavni tim iz Varšave je nekako uhvatio ritam ali je već previše zaostao da bi mogao da planira napad na titulu u poljskoj Ekstraklasi. U ovom momentu vodeći Leh ima 12 bodova više, doduše i jednu utakmicu su više odigrali fudbaleri iz Poznnanja, pa Legija traži pobedu u duelu sa Katovicama i želi da zaostatak svede na jednocifren. Neće to biti lako, gosti su u fantastičnoj formi i u prethodna tri kola uzeli su čak 7 bodova. Pobedili su na poslednjem gostovanju čak sa 6:0, pa ako to nije dovoljno upozorenje za Legiju, ne znamo šta je drugo. Legija je igrala u četvrtak u Bačkoj Topoli i pobedila domaći TSC sa 2:0. To je njihova druga pobeda u Ligi konferencija nakon minimalnog trijumfa nad Betisom na premijeri. Kada je u Varšavi pao jedan Betis, morale bi i Katovice, koje su se u elitu vratile posle skoro pune dve decenije. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.68.

Estrela Amadora – Gimaraeš – 2 @ 1.85 u MaxBet

Viktorija iz Gimaraeša igra odlično na početku sezone u portugalskoj Primeiri, ali su vrlo uspešni i na evropskoj sceni jer su izborili ligaški deo Lige konferencija. U tom takmičenju su već upisali dve pobede, prvo protiv slovenačkog Celja na svom terenu a onda, u četvrtak, i na gostovanju kod švedskog Đurgardena. Favoriti su i na gostovanju u Amadori, gde ih čeka domaća Estrela, koja je drugu sezonu uzastopno u eliti. Ne može se reći da je domaćin ovog meča dobro stratovao, mada njih interesuje samo opstanak, ali trenutno imaju samo 5 bodova iz 8 utakmica i nalaze se u zoni ispadanja. Četiri od tih pet bodova osvojili su na svom terenu dok su sa strane doneli samo jedan. Što se Viktorije tiče oni su vrlo uspešni kao gosti, izgubili su samo od AVS-a, ali su slavili protiv Brage i Aruke. I sada bi trebalo da pobede a za dvojku se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 10.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.