Najava: Serija A, 28. kolo: Derbi na “San Siru” i još mnogo zanimljivih mečeva!

serija a

Od petka su na programu mečevi 28. kola italijanske Serije A, u kom nas očekuje pregršt zanimljivih susreta. Premijerni duel se igra u Torinu gde će Juventus dočekati Leće i tako pokušati da još više poveća svoju bodovnu prednost u odnosu na drugoplasirani Lacio koji je u sredu doživeo poraz na gostovanju kod Atalante, i kog ovog puta očekuje težak posao na svom terenu protiv Fiorentine. Derbi kola se bez sumnje igra na “San Siru” gde će Milan dočekati Romu, dok se poslednji duel ovog vikenda igra na stadionu “Enio Tardini” gde će Parma koja je na pragu ulaska u Ligu Evrope dočekati Inter koji je u sredu samo remizirao na svom terenu protiv Sasuola, kada je bilo 3:3.

Juventus – Leće – 1-1 @ 1.55 u Meridianbet

Samo jedno kolo je bilo dovoljno fudbalerima Juventusa da pokažu da su i dalje oni prvi koji se pitaju o šampionskoj tituli kada je Serija A u pitanju. Naime, u prvom kolu nakon pauze zbog koronavirusa fudbaleri Juventusa su ostvarili veoma važnu pobedu na teškom gostovanju kod Bolonje, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Na sve to, “bjankonerima” je išao na ruku i poraz Lacija na gostovanju kod Atalante, pa u ovom trenutku “stara dama” ima čak četiri boda viška u odnosu na ekipu sa Olimpika što je i te kako fina zaliha, ako uzmemo u obzir da Lacio već u ovom kolu na svom terenu nema nimalo lak posao pošto mu u goste dolazi Fiorentina.
Što se tiče Lećea, nema nikakve sumnje da je primarni cilj ove ekipe opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje deluje da će to biti i te kako težak zadatak.
Naime, ova simpatična ekipa koja se ove sezone vratila u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala se trenutno nalazi na 18. poziciji na tabeli koja je ujedno i poslednja koja na kraju sezone znači i selidbu u niži rang. U prošlom kolu je Leće doživeo težak poraz na svom terenu od Milana, a taj meč je završen rezultatom 1:4.
Sigurno je da “stara dama” neće da propusti ovu priliku na svom terenu, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 1-1 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.

Breša – Đenova – GG @ 1.71 u 1xbet

Breša se ove sezone vratila u Seriju A, ali kako sada stvari stoje deluje da bi mogli ekspresno da se vrate u Seriju B pošto se trenutno nažalost nalaze na poslednjem mestu na tabeli i do sada su osvojili samo sedamnaest bodova, što je zaista premalo. U prošlom kolu je ekipa iz Lombardije ruku na srce odigrala jedan izuzetno dobar meč pošto su na gostovanju kod favorizovane Fiorentine remizirali, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
U goste im dolazi Đenova koja je možda i najveće razočarenje kada je u pitanju ovaj šampionat. Naime, “grifoni” se trenutno nalaze na poziciji koja naredne sezone znači i igranje u Seriji B. U prvom kolu nakon preduge pauze zbog koronavirusa Đenovljani su doživeli težak poraz na svom terenu od Parme, a taj duel je završen rezultatom 1:4. Treba istaći da je Đenova kod rezultata 0:2 promašila jedanaesterac, i veliko je pitanje kako bi se sve odvijalo da su “grifoni” iskoristili najstrožu kaznu.
Kada je ovaj duel u pitanju nema nikakve sumnje da će i jedna i druga ekipa ići na sva tri boda u ovom susretu koji su im i te kako potrebni u borbi za opstanak, a to nam bez sumnje može doneti golove na obe strane, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.71.

Kaljari – Torino – 1 @ 2.58 u 1xbet

Kaljari je fenomenalno započeo ovaj šampionat, ali utisak je da kako je vreme prolazilo tako su i Sardi pružali sve gore partije. Naime, pre pauze zbog koronavirusa je ekipa sa Sardinije vezala nekoliko poraza a sa porazom su počeli i u nastavku sezone pošto je Verona na svom terenu bila bolja sa 1:0. Ipak, u prošlom kolu su “Sardi” došli do veoma važnog trijumfa i to na gostovanju kod SPAL-a a taj meč je završen rezultatom 0:1, uz podatak da je Kaljari došao do gola u poslednjim trenucima susreta.
Što se tiče Torina, ova ekipa je u prošlom kolu konačno zabeležila trijumf i to posle baš dosta vremena, a njihova žrtva je bio Udineze koji je izgubio taj duel, ali se mora priznati da su “zebre” iz Udina većim delom tog meča bili bolja ekipa na terenu.
Inače, pre toga su “bikovi” remizirali na svom terenu protiv Parme kada je bilo 1:1, i kada između ostalog nisu uspeli da iskoriste penal koji bi im vrlo verovatno doneo trijumf.
Treba očekivati da Kaljari konačno upiše jednu pobedu i na svom terenu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica 1xbet plaća sa kvotom 2.58.

Lacio – Fiorentina – 3+ @ 1.65 u Meridianbet

Jedan od najzanimljivijih duela ovog kola se igra na “Olimpiku” gde će fudbaleri Lacija dočekati Fiorentinu. Svakako da su Lacijali najprijatnije iznenađenje ovog šampionata pošto se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli, ali se mora priznati da su poklekli već na prvoj prepreci pošto smo od izabranika Simonea Inzagija očekivali da se do kraja šampionata bore za titulu sa Juventusom. Naime, ekipa sa Olimpika je poražena na gostovanju kod Atalante, i pored vođstva od 0:2, pa u ovom trenutku imaju četiri boda manjka u odnosu na Juve, što nije nimalo naivna razlika obzirom da Juve ima lak posao u ovom kolu protiv Lećea na svom terenu, dok će Lacio dočekati Fiorentinu koja ume da bude i te kako neugodan rival.
Što se “ljubičastih” tiče, sigurno je da smo očekivali pobedu u prvom kolu nastavka, ali su nažalost na “Artemio Frankiju” samo remizirali protiv Breše, kada je bilo 1:1. Međutim, veliko je pitanje da li bi to bio krajnji rezultat da Martin Kaseres nije dobio žuti karton sredinom drugog poluvremena.
Kada je ovaj susret u pitanju, Lacio prosto mora da pobedi, ali ne treba očekivati ni od Fiorentine da se preda, pošto važe za ekipu koja može da odigra dosta dobro na strani. Sve to nam može doneti dosta golova zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.

Milan – Roma – GG @ 1.63 u 1xbet

Derbi kola se igra na “San Siru” gde će fudbaleri Milana dočekati Romu. Mora se pre svega priznati da smo od Milana očekivali dosta više ove sezone, a kako sada stvari stoje veliko je pitanje da li će “rosoneri” uspeti da dođu do plasmana i u Ligu Evrope, a kamoli Ligu šampiona, što je svakako bio primarni cilj za ovu sezonu. Naime, u ovom trenutku se Milan nalazi na osmom mestu na tabeli i ima isti broj bodova kao i sedmoplasirana Parma koja se nalazi na poziciji koja na kraju šampionata donosi plasman u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.
U prošlom kolu su izabranici Stefana Piolija odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod Lećea, a na kraju je rezultat bio 1:4.
Što se tiče Rome, kada se sve sabere i oduzme deluje da je ovo možda i realnost “vučice”. Naime, Rimljani se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi direktan plasman u Ligu Evrope. Poput “rosonera” i Romin primarni cilj je plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, ali nažalost imaju čak šest bodova manje od četvrtoplasirane Atalante koja igra još jednu fenomenalnu sezonu.
U prošlom kolu je Roma posle preokreta na svom terenu savladala Sampdoriju, a taj meč je završen rezultatom 2:1, i pravo je čudo kako fudbaleri “vučice” nisu postigli još neki gol jer su imali pregršt neverovatnih prilika.
Što se ovog susreta tiče, dobro je poznato da vam uvek kada su derbi mečevi u italijanskom prvenstvu u pitanju savetujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda, pa će to slučaj biti i sada.
Mišljenja smo da će i jedna i druga ekipa doći do makar jednog gola na ovom susretu, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.63.

Napoli – SPAL – 1-1 @ 1.83 u Bet365

Fudbaleri Napolija igraju sjajno u poslednje vreme. Naime, ova ekipa je došla do trofeja u italijanskom Kupu i to pošto su posle penala savladali Juventus. Dosta dobro su izabranici Đenara Gatuza krenuli i u italijanskom prvenstvu pošto su ostvarili veoma važnu pobedu na gostovanju kod Verone, a taj meč je završen rezultatom 0:2, čime su izbili na šesto mesto na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope. Ruku na srce, Napolitanci već imaju obezbeđen plasman u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju, ali je sigurno da žele da ostvare što bolji plasman na tabeli do kraja šampionata.
U goste im dolazi SPAL koji će po svemu sudeći naredne sezone igrati u Seriji B. Naime, ekipa iz Ferare se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i do sada su sakupili samo osamnaest bodova, što je zaista premalo. U prošlom kolu SPAL nije imao ni sreće, pošto su doživeli poraz na svom terenu od Kaljarija a gol su primili u bukvalno poslednjim trenucima utakmice.
Kada je ovaj susret u pitanju, svakako da je Napoli veliki favorit zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 1-1 koji kladionica Bet365 plaća sa kvotom 1.83.

Sampdorija – Bolonja – 1 @ 2.40 u Meridianbet

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Sampe imati ovoliko problema ove sezone. Naime Đenovljani će se po svemu sudeći grčevito boriti za opstanak, a u ovom trenutku se nalaze na 16. mestu na tabeli i imaju samo bod viška u odnosu na ekipu koja će naredne sezone igrati u Seriji B. U prošlom kolu je Sampa odigrala jedan solidan meč na gostovanju kod Rome, u kom su prvo poluvreme rešili u svoju korist, ali su na kraju doživeli poraz u tom duelu, koji je završen rezultatom 2:1. Pre toga je Sampa istim rezultatom poražena i na gostovanju kod Intera, pa možemo da zaključimo da im raspored baš i nije bio posebno naklonjen.
Što se tiče Bolonje, oni su u prošlom kolu ugostili Juventus i očekivano doživeli poraz, pošto je taj duel završen rezultatom 0:2. Izabranici Siniše Mihajlovića će po svemu sudeći i naredne godine igrati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, a u ovom trenutku se nalaze na jedanaestom mestu na tabeli.
Inače, Bolonja na četiri vezana meča ne zna za trijumf, pa slobodno možemo govoriti o tome da se izabranici Siniše Mihajlovića nalaze u krizi, a teško je očekivati da dođu do trijumfa i na ovom susretu u kom Sampa prosto mora da ostvari trijumf, pošto im baš gori pod nogama.
Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.40.

Sasuolo – Verona – 3+ @ 1.87 u Meridianbet

Po starom dobrom običaju se fudbaleri Sasuola nalaze na sredini tabele i nema nikakve dileme da će ekipa iz Ređo Emilije i naredne sezone igrati u društvu najboljih. Naime, Sasuolo se trenutno nalazi na 12. mestu na tabeli i ima čak osam bodova viška od ekipe koja će naredne sezone igrati u Seriji B. U prošlom kolu je ova simpatična ekipa odigrala jedan fantastičan meč na gostovanju kod Intera u kom su uspeli da isčupaju bod, pošto je na kraju bilo 3:3, u jednom zaista fenomenalnom susretu, koji je po svemu sudeći značio i kraj šampionskih ambicija za “neroazure”.
Što se tiče Verone, sigurno je da svi navijači ove ekipe imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera. Naime, ekipa iz grada ljubavi se trenutno nalazi na sjajnom devetom mestu na tabeli i imaju samo bod manjka u odnosu na Parmu, koja se trenutno nalazi na poslednje mestu koje na kraju šampionta donosi plasman u Ligu Evrope.
U prošlom kolu je Verona nažalost poražena posle dosta vremena i to na svom terenu od Napolija, kada je bilo 0:2.
Deluje da bi ovo mogao da bude jedan meč sa dosta golova zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.87.

Udineze – Atalanta – 2 @ 1.50 u 1xbet

Kako sada stvari stoje deluje da fudbalere Udinezea do poslednjeg kola očekuje velika borba za opstanak. Naime, “zebre” iz Udina se trenutno nalaze na 15. mestu na tabeli i imaju samo tri boda viška u odnosu na tim koji će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang italijanskog fudbala. U prošlom kolu je Udineze odigrao jedan poprilično dobar meč na gostovanju kod Torina ali su nažalost doživeli poraz i pored ogromnog broja promašenih prilika.
Što se tiče Atalante, sigurno je da odlične partije ove ekipe više nisu nikakvo iznenađenje. Naime, izabranici Đanpjera Gasperinija se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona. Kada smo već kod ovog takmičenja treba napomenuti da je ekipa iz Bergama mimo svih očekivanja došla do plasmana među osam najboljih evropskih ekipa i to pošto su u osmini finala Lige šampiona posle dva sjajna meča eliminisali Valensiju.
U prošlom kolu je Atalanta napravila veliki preokret na svom terenu i došli do pobede nad Lacijom, iako su u jednom trenutku gubili sa 0:2.
Iako su Udinezeu bodovi preko potrebni bodovi, mišljenja smo da će ovde Atalanta slaviti bez većih problema, zbog čega vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.50.

Parma – Inter – 3+ @ 1.86 u Meridianbet

Poslednji duel ovog kola se igra na “Enio Tardiniju” gde će Parma dočekati Inter. Svakako da svi navijači Parme mogu da budu prezadovoljni sa načinom na koji njihovi fudbaleri igraju ove sezone. Naime, “krstaši” se trenutno nalaze na fantastičnom sedmom mestu koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, što bi bio ogroman uspeh za Parmu koja je ne tako davno igrala u četvrtoj ligi.
U prošlom kolu su izabranici trenera D'Averse slavili na gostovanju kod Đenove, u jednom meču u kom su pružili fenomenalnu partiju što potvrđuje i konačan rezultat 1:4.
Što se tiče Intera, deluje da su “neroazuri” izgubili sve šanse da dođu do titule. Naime, izabranici Antonija Kontea su u prošlom kolu na svom terenu samo remizirali protiv Sasuola, a taj duel je završen rezultatom 3:3, čime je Inter propustio lepu priliku da se približi Laciju koji je doživeo poraz od Atalante. Pre toga su “nerozauri” slavili protiv Sampdorije, kada je bilo 2:1.
Parma igra zaista sjajno ove sezone o čemu nam najbolje govori i njihova trenutna pozicija na tabeli, dok Inter u ovom susretu mora da ide na trijumf, što nam može doneti dosta golova, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.