Tiket dana (petak, 10.07.2020)

tiket dana

Zanimljivo je da je danas ponuda nešto slabija nego prethodnih dana, ali će zato već za vikend ponovo biti maksimalna. Može se i danas do dobitka, evo našeg predloga.

Hadersfild – Luton – 0-2 @ 1.95 u 1xbet

Prošle sezone ove dve ekipe delile su dve lige. Hadersfild je igrao u Premijer ligi, a Luton u Ligi 1. Pošto su prvi ispali, a drugi prošli u viši rang, evo ih ove sezone u Čempionšipu zajedno. Ipak, čini nam se da neće dugo igrati u istoj ligi, jedino ako ispadnu i jedni i drugi, pošto je teško očekivati da i ”terijeri” i Luton opstanu. Gosti su na poslednjem mestu, mada su, izuzimajući meč sa Redingom, igrali solidno u poslednje vreme. Luton je na poslednjih osam utakmica izgubio sam taj duel i to sa 5:0 na svom terenu. Problem je što su imali samo dve pobede u tom intervalu, a sve ostalo bili su nerešeni rezultati. Tako je bilo i u prošlom kolu, kada su igrali nerešeno sa Barnslijem, još jednom ekipom iz zone ispadanja. Čini nam se da će izostanak trijumfa u tom duelu skupo koštati Luton, pogotovo ako ne pobede u Hadersfildu. ”Terijeri” su u boljoj situaciji, van su crvene zone, i imaju šest bodova više od poslednjeplasiranog Lutona. Sve bi moglo da se promeni u slučaju neuspeha. Problem za ovaj tim je efikasnost, na poslednje dve utakmice nisu dali gol, ali ga zato nisu primili na tri uzastopna meča. U prvom delu sezone u londonskom predgrađu bilo je 2:1 za Luton, a sada predviđamo tvrd meča sa osekom golova. Naš predlog je igra gol-gol, a koeficijent za nju u kladionici 1xbet iznosi 1.95.

Kjevo – Trapani – 1 @ 2.05 u Meridianbet

U Veroni se igra utakmica koja može dosta da utiče na konačan raspored u vrhu tabele. Jedino što je već sada jasno, to je da će u Seriji A naredne sezone igrati Benevento. ”Veštice” su bile više nego ubedljive i izborile povratak u elitu mnogo pre nego što se šampionat Serije B završio. Ko će biti drugi direktni putnik, a koje će ekipe pokušati da izbore plasman kroz doigravanje, saznaćemo tek posle poslednje runde. Kjevo je trenutno na 8. mestu, poslednjem koje vodi u plej of, ali ih šest bodova deli od trećeg mesta. ”Leteći magarci” su imali dosta kikseva ove sezone, pa će učešće u baražu biti, najverovatnije, njihov krajnji domet. Navijače ovog kluba poslebno nerviraju dobri rezultati Verone u eliti, pa je moguće da gradski rival Kjeva završi i u Evropi. Što se Trapanija tiče, ova ekipa nalazi se u zoni ispadanja, ali ima dobre izglede da je napusti. Zaostaju četiri boda za ekipom iznad njih, a u poslednjih osam kola nisu doživeli poraz. Zabeležili su tri pobede i čak pet remija, što im nije donelo neki veliki pomak na tabeli. U prvom delu sezone Trapani je uspeo da pobedi Kjevo, bilo je 1:0, a sada, i pored odlične forme gostiju, domaćin je favorit na svom terenu. Predlažemo pobedu Kjeva sa koeficijentom 2.05 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici 1xbet iznosi 4.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.