Tip dana: Real Madrid – Alaves: Madriđani pod pritiskom, gostima bodovi preko potrebni!

Poslednji meč 35. kola španske La Lige se igra u Madridu gde će fudbaleri Reala dočekati Alaves.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22 časa.

Real Madrid: Madriđani na pragu titule!

Nije baš da su fudbaleri Reala blistali u prvom delu šampionata, ali je generalni utisak da je ova ekipa počela sa pravim partijama tek nakon pauze zbog pandemije koronavirusa.
Naime, izabranici Zinedina Zidana su ostvarili sve pobede od kako se nastavio šampionat, i zbog toga se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli i na pravom su putu da posle dve godine dođu do titule šampiona.
Drugoplasirana Barselona ima samo bod manjka ali i meč više pošto su u sredu na svom terenu u gradskom derbiju savladali Espanjol sa 1:0.
Što se tiče Madriđana, izabranici Zinedina Zidana su u prošlom kolu uz dosta muke slavili na gostovanju kod Bilbaa, a taj meč je završen rezultatom 0:1. Jedini gol na tom susretu je postigao Serhio Ramos, i to iz penala.
Pre toga su fudbaleri Reala uz dosta muke slavili i na svom terenu protiv Hetafea, koji igra poprilično dobro ove sezone.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada su Madriđani odigrali sedamnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili čak trinaest pobeda i četiri remija.

Alaves: Borba za opstanak do poslednjeg kola!

Fudbaleri Alavesa su prošle sezone igrali izuzetno dobro, a svakako da je najbolji pokazatelj za to i podatak da su u jednom trenutku čak bili i na mestu koje vodi u Ligu šampiona. Ipak, ekipa iz Baskije je u drugom delu šampionata odigrala dosta lošije nego što je to bio slučaj u prvom delu, pa su sezonu završili na sredini tabele.
To se očekivalo od ove ekipe i ove sezone, i zaista niko nije očekivao da će se Alaves boriti za opstanak u ligi, ali je nažalost trenutno situacija takva da se Baskijci nalaze na prvom bezbednom mestu na tabeli koje ne znači i selidbu u niži rang, preciznije 17. mesto.
Da stvari budu gore, ova ekipa je vezala nekoliko poraza, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je Alaves poražen na gostovanju kod Valjadolida, u meču koji je završen rezultatom 1:0. Pre toga su Baskijci poraženi i na svom terenu od Granade, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, Alaves igra zaista katastrofalno, pošto su na sedamnaest odigranih mečeva van svog terena ove sezone ostvarili samo dva trijumfa, tri remija i čak dvanaest poraza.
Ipak, ne treba zaboraviti da je Alaves prošle sezone uspeo da trijumfuje nad Realom, i to na svom terenu, kada su pobedonosni gol postigli u poslednjim sekundama meča.

Naš predlog

Iako su gostima iz Baskije bodovi preko potrebni u ovom susretu, mišljenja smo da će Real bez većih problema doći ovde do trijumfa. Predlažemo vam da izbegnete konačni ishod, već da se fokusirate na golove, kojih će po svemu sudeći biti na ovom susretu. Predlažemo vam da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.52. Alaves sa druge strane nema šta da izgubi na ovom susretu a pošto su im bodovi baš potrebni mišljenja smo da će uspeti da dođu do makar jednog gola, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.