Tiket dana (subota, 29.08.2020)

tiket dana

Sledećeg vikenda neće biti ligaškog fudbala, igraće se Liga nacija za reprezentacije, pa je red da iskoristimo ponudu za ovu subotu i nedelju. Današnja ponuda nije baš izuzetna, ali za tiket ima materijala.

KuPS – TPS Turku – 1/1 @ 1.90 u Bet365

Šampion Finske zaostaje pet bodova za vodećim Helsinkijem, ali ima i utakmicu manje odigranu. Očigledno će se KuPS opet boriti za titulu, mada se videlo da još nisu konkurentni u Evropi. Ispali su već u prvom kolu od Moldea, izgubivši sa ubedljivih 5:0 u Norveškoj. Njihovi gosti, ekipa TPS-a iz Turkua ima druge brige. Boriće se za opstanak, a dve, od tri pobede, koliko imaju, zabeležili su u dva prethodna kola. Oba puta su slavili sa minimalnih 1:0, prvo sa gradskim rivalom Interom, a onda sa HIFK-om. U obe te utakmice su bili domaćini. Ovo je prvi međusobni duel ove dve ekipe u aktuelnoj sezoni, dok je u prošloj KuPS dobio dva meča, a jednom je bilo nerešeno. To je bila povratnička sezo a TPS-a u elitni rang. Gosti dolaze rasterećeni u Kuopio, pošto su vezali dve pobede, pa KuPS-u neće biti lako. Ipak, radi se o mnogo boljoj elipi, bar za finske standarde i ne bi smela da izostane jedinica. Da bismo pojačali kvotu odlučili smo da predložimo prelaz 1/1 sa koeficijentom 1.90 u kladionici Bet365.

Haugesund – Valerenga – 2 @ 3.00 u Meridianbet

Ovaj duel je jedan od derbija 16. kola norveške elite serije. Domaćin je deveti posle prvog dela prvenstva, ima 18 bodova, dok je Valerenga na 5. poziciji sa 26 bodova. Valerenga je imala težak raspored u poslednjim kolima, a jedini kiks im je bio poraz od Starta, tima koji nije u njihovoj kategoriji. Ipak, ostali su neporaženi protiv lidera Bode/Glimta, a u prethodnom kolu su, doduše teško, pobedili Sanderfjord sa 2:1. Haugesund je imao dva vezana poraza, ali je slavio prošlog vikenda na gostovanju Alesundu. Domaćin će biti zadovoljan plasmanom u gornji deo tabele, ali je Valernegi cilj da izađe u Evropu narednog leta. U utakmici prvg kola novog prvenstva Valerenga je pobedila Haugesund rezultatom 1:0, a mi verujemo da će to uraditi i u Haugesundu. Zato vam predlažemo dvojku, a koeficijent za pobedu gostiju u ovom meču u kladionici Meridianbet iznosi 3.00.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.