Tip dana: Vojvodina – Partizan: Ima li Voša rešenja za zahuktali “parni valjak”?

U nedelju je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a u moru interesantnih mečeva za vas smo ovog puta analizirali derbi meč drugog kola LingLong Superlige, u kom će Vojvodina na svom terenu dočekati Partizan.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Vojvodina: Primarni cilj je izlazak na evropsku scenu?

Nimalo lak posao fudbaleri Vojvodine nisu imali u prvom kolu LingLong Superlige, pošto su morali na gostovanje kod četvorostrukog uzastopnog šampiona Srbije, ekipe Crvene Zvezde.
Strateg ekipe iz Novog Sada se na tom duelu opredelio za defanzivni pristup, što je na kraju i urodilo plodom pošto je Voša mimo svih očekivanja uspela da izvuče bod sa stadiona “Rajko Mitić”, jer je na kraju taj meč završen rezultatom 0:0, uz podatak da je Zvezda propustila pregršt izglednih prilika za postizanje gola.
Ruku na srce, mora se priznati da je Vojvodini poništen i jedan pogodak, ali potpuno opravdano, nakon ofsajd pozicije, što nam je potvrdio i VAR.
Uspešnu premijeru su izabranici Slavoljuba Đorđevića imali i na evro sceni, gde su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija savladali litvanski Panevežis, a jedini gol na tom susretu je postigao kapiten Nemanja Čović, i bio je to zaista pogodak za tv špice.
Inače, fudbaleri Vojvodine su prošlu sezonu završili na četvrtom mestu na tabeli, i može se reći da je ova ekipa ostvarila svoj primarni cilj, pošto je poznato da je ta četvrta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za evropska takmičenja.
Sigurno je da možda i najzaslužniji čovek za to bio Nenad Lalatović koji je u međuvremenu napustio klub i karijeru nastavio u Saudijskoj Arabiji.

Partizan: Crno-beli žele da prekinu četvorogodišnju dominaciju Zvezde!

Ako se po jutru dan poznaje, utisak je da će ovo biti jedna izuzetno uspešna za Partizan, a sve to nakon nekoliko poprilično sušnih godina.
Naime, crno-beli su u prvom kolu LingLong Superlige odigrali jedan od svojih najboljih mečeva u poslednjih nekoliko godina i slavili na gostovanju kod Proletera, a taj duel je završen rezultatom 0:4.
Briljirao je povratnik u crno-belo jato Rikardo koji je postigao dva gola na tom susretu, od kojih je ovaj drugi bio za tv špice. Pored njega, u listu strelaca su se upisali još i Urošević i Jojić.
Izabranici Aleksandra Stanojevića su na pravi način startovali i u kvalifikacijama za Ligu Konferencija, pošto su prošlog četvrtka bez većih problema na svom terenu savladali Dunajsku Stredu iz Slovačke, koja je vicešampion te zemlje, a na kraju je taj duel završen rezultatom 1:0, pošto je jedini gol postigao Lazar Marković.
Inače, fudbaleri Partizana već četiri godine ne uspevaju da prekinu dominaciju Crvene Zvezde, pa sezonu po nepisanom pravilu završavaju na drugom mestu na tabeli, što kada je LingLong liga u pitanju od ovog leta znači i kvalifikacije za novoformiranu Ligu konferencija.
Neki nagoveštaj da bi Partizan mogao da izgleda dobro na startu sezone smo najbolje videli u pripremnom periodu, pošto je vicešampion Srbije na četiri odigrana susreta ostvario čak tri trijumfa, uz jedan remi.
Posebno dobru partiju je vicešampion Srbije pružio u generalnoj probi pred početak sezone kada su sa 1:0 slavili protiv Rostova, koji sasvim sigurno važi za jednu i te kako ozbiljnu ekipu.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa je dosta dobro startovala u novom šampionatu. Ono što je takođe jako bitno je da do sada i Vojvodina i Partizan nisu primili gol, kako u nacionalnom prvenstvu, tako i u kvalifikacijama za Ligu Konferencija gde su oba tima startovala dosta dobro,
Ipak, ako se malo osvrnemo na prethodne međusobne susrete između ova dva tima dolazimo do zaključka da su ovo uglavnom mečevi sa velikim brojem golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.04.
Takođe, na pet poslednjih međusobnih susreta u prvenstvu Srbije koja su odigrana u Novom Sadu, Vojvodina je ostvarila čak četiri trijumfa, uz jedan poraz, zbog čega vam predlažemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.98.
Za kraj, smatramo da je nekako najrealnije kada je u pitanju derbi meč drugog kola LingLong Superlige, da će i jedan i drugi tim ovde postići makar po jedan pogodak, i zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.