NBA tiket (utorak-sreda)

Jučerašnji NBA tiket bio je pun pogodak, a kvota nešto veća od 11. Pred nama je još jedno uzbudljivo veče. Napominjemo da su kvote i granice podložne promenama.

Bruklin Netsi – Njujork Niksi – Gosti daju manje od 106,5 poena @ 1.69 u Meridianbet

Borba za ”Veliku jabuku” može da počne, prvo od četiri poglavlja između Bruklin Netsa i Njujork Niksa u regularnom delu ove sezone će imati svoj epilog poslednjeg dana u novembru po američkom vremenu.

Bruklin Netsi se nalaze na prvom mestu Istočne konferencije, imaju 14 pobeda i 6 poraza. U oba duela sa ekipama koje su bolje plasirane od njih u celoj NBA ligi su pretrpeli  neuspehe, oba puta u svojoj dvorani. Prvi put ubedljivo protiv Golden Stejta rezultatom 117:99, a drugi put u subotu protiv Finiks Sansa rezultatom 113:107. U meču protiv Finiksa su gubili i 20 razlike kasno u trećoj četvrtini (90:70), da bi na kraju stigli samo da ublaže poraz.

Njujork Niksi su na sedmom mestu Istočne konferencije, imaju 11 pobeda i 9 poraza. Trener Tom Tibodo je odlučio da Alek Burks ponovo zauzme mesto u startnih pet u meču protiv Bruklin Netsa. Po rečima stratega Niksa Kemba Voker je trenutno van prvih pet i van rotacije u Njujorku. Teško da će omaleni Voker (183 cm) sa 31 godinom i 10 godina NBA karijere da se promeni preko noći i postane izvrsni defanzivni specijalista. Naravno ako je razlog izostanka pre svega u odbrani ovog američkog beka i to da se sada sa Vokerom više gubi u odbrani nego što on donosi u napadu. To sa Kemba Vokerom na duže staze i nije tako lako rešiv problem.

Naš predlog je da Njujork Niksi neće dati više od 106,5 poena, ova alternativna granica može se naći u Meridianbet kladionici sa koeficijentom koji iznosi 1.69.

Džulijus Rendl (Njujork Niksi) + skokovi (granica 9,5) @ 1.90 u Meridianbet

Njujork Niksi pokušavaju da se vrate na ono što su igrali prošle sezone u NBA ligi, kada su bili jedna od najboljih odbrana u ligi. Recept za nastavak sezone u taboru Niksa je poslednja utakmica sa Atlantom, kada su napadački potentnu ekipu Houksa limitirali na svega 90 poena. Trojica igrača koja nisu igrali protiv Atlante su neizvesna i za ovaj meč, i to Derik Rouz zbog povrede desnog skočnog zgloba, Nerlens Noel ima problema sa kolenom, a Taž Gibson ima povredu prepone. Uz to treba da se doda da je Kemba Voker ispao iz prve petorke i rotacije uopšte, dok  Er Džej Beret ima prehladu pa je i on pod znakom pitanja?

Džulijus Rendl je vođa Njujork Niksa, on je i dalje vodeći po većini kriterijuma u ekipi. Prvi je strelac sa 19,2 poena, prvi skakač sa  brojkom 10,2 u koloni skokova i prvi asistent sa 5,0 asistencija u proseku.

Naš predlog su + skokovi na Džulijusa Rendla u meču protiv Bruklin Netsa. Granica je postavljena na 9,5 skokova u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.90.

Sakramento Kingsi – Los Anđeles Lejkersi – 2 @ 1.55 u Meridianbet

Sakramento Kingsi i dalje igraju po sistemu toplo-hladno, ipak više hladno, nisu bili u plej-ofu još od 2006. godine. Posle sjajne pobede izvojevane nakon 3 produžetka protiv Los Anđeles Lejkersa su teško stradali protiv Memfis Grizlisa, koji su igrali bez prve zvezde tima Dža Moranta, rezultatom 128:101.

Los Anđeles Lejkersi su u petak po američkom vremenu izgubili protiv Sakramento Kingsa  u svojoj dvorani rezultatom 141:137. To je bila utakmica sa tri nastavka, u kojoj su Lejkersi imali vođstvo u četvrtoj četvrtini od 13 razlike. Još jedan meč koji su izabranici Frenka Vogela izgubili a da su vodili dvocifrenom razlikom u nekom trenutku u toku meča, sedmi put ove sezone. Tim koji u svojim redovima ima Lebrona Džejmsa, Entonija Dejvisa i Rasela Vesbturka ne može da se zadovolji trenutnim stanjem na tabeli i polovičnim uspehom, imaju 11 pobeda i 11 poraza.

Naš predlog je pobeda Los Anđeles Lejkersa u meču protiv Sakramento Kings uključujući produžetke. Za ovu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.55.

Rasel Vestbruk (Los Anđeles Lejkersi) + asistencije (granica 8,5) @ 1.75 u Meridianbet

Rasel Vestbruk ima najviše tripl – dabl učinaka u istoriji NBA lige, i to 189 tripl – dabla. Iza njega se nalaze takve legende kao što su Oskar Robertson (181) i Medžik Džonson (131) između ostalih. Sadašnji igrač Los Anđeles Lejkers Vestbruk je čak 4 puta na kraju sezone imao ostvaren tripl- dabl učinak u proseku, 3  puta u Oklahomi i jednom u Vašingtonu. U redovima Lejkersa nisu zaboravili na nedavni poraz protiv Sakramento Kingsa i imaće želju da uzvrate pobedom na gostujućem terenu. Naš predlog su + asistencije na Rasela Vestbruka, granica je postavljena na 8,5 asistencije u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 1.75.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između utorka i srede u kladionici Meridianbet iznosi 8.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.