Tiket za veče (utorak, 30.11.2021)

tiket dana

Ponuda nije baš izdašna za utorak uveče, pa da vidimo šta može biti zanimljivo. Kvote su podložne promenama, da vas podsetimo.

SPAL – Leće – T22+ @ 2.35 u MaxBet

Igra se vanredno kolo u italijanskoj Seriji A. U Ferari se sastaju dve ekipe koje su ne tako davno igrale u eliti. Novu sezonu mnogo je bolje započela ekipa Lećea koja se nalazi na trećem mestu sa samo tri boda mane od vodeće Pize i dva boda zaostatka za Brešom. Leće je na strani pobedilo dva puta, a ukupno ima samo jedan poraz u prvih 14 kola. S druge strane SPAL ne može biti zadovoljan kako se stvari odvijaju. Oni su na 15. poziciji tik iznad zone baraža za opstanak, a pre minimalne pobede u Kozenci prošlog vikenda, imali su tri meča na kojima su uzeli samo bod. Naš predlog je gost daje dva gola, a koeficijent za T22+ u kladionici MaxBet iznosi 2.35.

Lids – Kristal Palas – GG3+ @ 2.25 u MaxBet

Palas igra odlično na strani u poslednje vreme, po dva gola dali su Arsenalu i Sitiju, a čak tri Barnliju na Turf Muru. Međutim, na ta tri meča slavili su samo protiv šampiona, dok su golovi na Emirejtsu i u Barnliju bili dovoljni samo za remi. U subotu su ”Orlovi” izgubili na svom terenu od Aston Vile, čime su prekinuli niz od sedam utakmica bez poraza u Premijer ligi. Lids je tik iznad zone ispadanja, ništa im ne ide od ruke i za njih je duel sa Palasom jedan od onih ”biti ili ne biti”. Videćemo može li Bijelsa da motiviše svoje fudbalere da pobede nezgodnog rivala, kao što su to uradili proletos. Predlog su golovi, a savetujemo GG3+ sa koeficijentom 2.25 u kladionici MaxBet.

Madervel – Dandi junajted – GG3+ @ 2.60 u MaxBet

U prvoj utakmici 16. kola škotske Premijer lige u Madervelu, na Fir parku gostuje Dandi junajted. Pre par dana Madervel je igrao sa drugom ekipom iz Dandija i nije se dobro proveo. Poraženi su sa 3:0 od tima koji je na pretposlednjem mestu na tabeli, a sada mu stiže mnogo bolji Junajted. Pre nešto više od mesec dana ove dve ekipe igrale su u Dandiju, a rezultat je bio 2:1 za Junajted. Madervel je na solidnom 5. mestu i prvi cilj je, ako i Dandi junajteda, plasman u plej-of, odnosno u gornjem delu tabele. U poslednja tri međusobna duela palo je dosta golova, a uvek je dolazila igra GG3+, pa je očekujemo i večeras. Za ovaj predlog u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za utorak uveče u kladionici MaxBet iznosi 13.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.