Tiket dana (ponedeljak, 06.12.2021)

tiket dana

Jeste danas ponedeljak, ali je ponuda sasvim zadovoljavajuća. Smatramo da svako nešto može da izabere. Ovo je naš predlog. Predložene kvote su podložne promenama.

Empoli – Udineze – GG @ 1.73 u MaxBet

Sigurno mnogima nije jasno kako je Udineze postigao četiri gola na Olimpiku protiv Lacija, a nije pobedio u vanrednom kolu Serije A. Na kraju ”Zebre” mogu da budu i zadovoljne pošto su na 4:4 izjednačile u 98. minutu. Ipak, ostaje žal za vođstvom od 3:1 na poluvremenu. Tim iz Udina nije slavio na tri prethodna meča. Bod u Rimu nije svakako kiks, ali remi sa Đenovom na svom Friuliju, prošle sedmice, jeste. Protiv Empolija moraju da igraju na pobedu, pogotovo jer domaći tim beleži bolje rezultate kad gostuje. Čak 12 bodova je Empoli doneo sa strane, pobedio je četiri puta, dok je na svom ”Karlu Kastelaniju” osvojio samo sedam bodova, dobivši dva meča, a izgubivši čak pet. Empoli je dosta efikasan u poslednje vreme, postiže dosta golova, skoro dva po meču, ali puno ih i prima, pa vam za ovaj meč protiv Udinezea predlažemo tip gol-gol. Za GG u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.73.

Konjaspor – Malatijaspor – 1 @ 1.75 u MaxBet

Domaći tim najprijatnije je iznenađenje dosadašnjeg toka turskog prvenstva. Konja zauzima drugu poziciju, ali sa dosta velikim zaostatkom za vodećim Trabzonom. Naime, pred ovaj meč Trabzonspor ima 13 bodova više, i čini nam se da je ovo ta sezona u kojoj može prigrabiti trofej. Konja bi mogla da se bori čak i za plasman u Ligu šampiona. U vrhu su još Hatajspor, Karagumruk, Alanija, a to nisu timovi koji imaju veći renome od njih. Ipak, ne smeju se zaboraviri velikani Galata i Fener, koji malo zastaju, kao i skorašnji šampiona Bašakšehir. Na bodovnom učinku Konja može da zahvali odličnim igrama na svom terenu. Od sedam utakmica pet su dobili, a dva puta odigrali nerešeno, pobedili su Bašakšehir i Fenerbahče, a remizirali sa Trabzonom. Njihov sadašnji gost, tim Malatije, nalazi se u zoni ispadanja i vodiće borbu da ”preživi” u eliti. Oni su jednom administrativnim putem ostali u prvoj ligi, a ne tako davno igrali su i u Evropi, sećamo se duela sa Partizanom u leto 2019. godine. Konja je znatno kvalitetnija i predlažemo vam jedinicu na ovom meču. Za pobedu domaćina u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.75.

TSC – Radnički Niš – 1 @ 2.20 u MaxBet

Ne znamo šta se dešava sa ekipom iz Bačke Topole koja nije pobedila na poslednjih osam prvenstvenih utakmica. Iza sebe imaju tri vezana prvenstvena poraza, dok su taj crni niz prekinuli pobedom u Kupu Srbije protiv Kolubare. Zaostatak za timovima koji su na mestima koji vode u Evropu su već veliki, ali je njima sada prvi zadatak da izbore plej-of. Kvalitet Topolčani poseduju, a u međuvremenu je stigao i novi trener. Iz Metalca je u TSC došao Žarko Lazetić, bivši strateg i Partizana. Radnički igra mnogo bolje nego na početku sezone, Nišlije u poslednjih pet kola imaju tri pobede i dva remija, a duel u Kupu sa Zvezdom je odložen, pa su imali nešto više vremena za pripremu ovog meča. U prvom delu sezone TSC je pobedio na Čairu sa 2:1, a smatramo da će i ovog puta osvojiti sva tri boda. Previše bi bilo da vežu i deveti meč bez trijumfa. Naš predlog je jedinica sa koeficijentom 2.20 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 6.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.