Tip dana: PAOK – Čelsi: “Plavci” pobeđuju na vrućem terenu u Solunu!

Prethodnih godina smo navikli da ekipu Čelsija gledamo u Ligi šampiona, međutim ove sezone se moraju zadovoljiti samo Ligom Evrope, a kada su već u njoj, svakako da će učiniti sve da je osvoje. Međutim, pita se tu nešto i sjajna ekipa iz Soluna, koja je u plej ofu kvalifikacija za Ligu šampiona ispala od Benfike. Treba napomenuti da je ovo prvi međusobni susret PAOK-a i Čelsija.
Meč je na programu od 18 časova i 55 minuta.

PAOK: Fokus ove ekipe je ipak na grčkom prvenstvu!

Ekipa iz Soluna se posle godinu dana pauze ponovo nalazi u grupnoj fazi Liga Evrope. Međutim, pre dve godine su igrali fantastičan fudbal, i došli su čak do šesnaestine finala gde su zaustavljeni od nemačkog predstavnika Šalkea. Prošle sezone su zauzeli drugo mesto u grčkom prvenstvu, iako su gotovo cele godine bilo na prvom mestu, ali su zbog skandala koji je izazvao njihov predsednik kada je izvadio pištolj na meču sa AEK-om, ovaj tim kažnjen oduzimanjem bodova i na kraju se morao zadovoljiti titulom vicešampiona.
U kvalifikacijama za Ligu šampiona su ispali od Benfike, i na taj način se posle godinu dana pauze plasirali u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje. Mada, mora se priznati da su protiv Benfike fantastično odigrali prvi meč u gostima i remizirali 1:1, ali onda su u revanšu doživeli težak poraz na svom terenu 4:1.
U međuvremenu su u domaćem prvenstvu upisali tri sigurne pobede, tako da u dosta dobrom raspoloženju dočekuju ovaj veliki okršaj sa Čelsijem.

Čelsi: “Plavci” napadaju sve trofeje ove godine!

Za popularne „plavce“ iz Londona smo već u uvodu rekli da nakon dugo vremena neće igrati Ligu šampiona, obzirom da su prošlu prvenstvenu sezonu završili tek na petom mestu pa ćemo ih stoga u narednom periodu gledati samo u Ligi Evrope. Naravno da oni važe i za najvećeg favorita u ovom takmičenju, koje naravno nije ni blizu tako atraktivno kao Liga šampiona pa je stoga sasvim razumljiva najava trenera Sarija da će već u meču s PAOK-om na teren poslati jednu kombinovanu postavu. Međutim, to ne znači da će oni igrati ovo takmičenje rasterećeno, već će dati sve od sebe da se dokopaju novog trofeja u svojim vitrinama, što bi značilo i automatski plasman u Ligu šampiona naredne sezone.
Inače, tim Mauricija Sarija je odlično otvorio novu prvenstvenu sezonu, jer su u prvih pet premijerligaških nastupa ostvarili isto toliko pobeda i u ovom trenutku sasvim zasluženo zauzimaju lidersku poziciju na tabeli. Tako su i proteklog vikenda praktično sa pola snage na svom Stamford Bridžu sa čak 4:1 savladali ekipu Kardifa a posebno se istakao trostruki strelac Azar. Recimo još da se na listi povređenih igrača trenutno nalaze štoper Emerson, te veznjaci Fabregas, Kovačič i Van Ginkel.

Naš predlog

Ekipa iz Soluna se posle godinu dana pauze vraća na evropsku scenu, i sigurno je da će pred svojim navijačima pokušati da ostvare što bolji rezultat. Međutim, kvalitet je na Čelsijevoj strani, iako je Sari najavio da će ovaj meč početi u kombinovanom sastavu. I pored toga, smatramo da je ekipa iz Londona veliki favorit kada je ovaj meč u pitanju, ali i cela Liga Evrope.
Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80. Očekuje nas meč koji će biti otvoren na obe strane, pa vam savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.92.
Treba imati u vidu da će gosti pokušati da reše sve još u prvom poluvremenu, pa vam savetujemo da pokušate sa igrom 2/2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.73.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.