Meridian daje najveće kvote na planeti: 3 utakmice koje ne smeš da zaobiđeš + Đoković! S

I ovog utorka Meridian ti donosi najjače koeficijente na svetu

Nova radna nedelja je pred nama, Vimbldon se polako zahuktava, ovog vikenda startuje i Superliga Srbije, lopta ponovo počinje da se kotrlja širom Evrope, pa eto i povoda da bukmejkeri Meridiana zasuku rukave i spreme još jednu brutalnu ponudu za sve verne igrače.

Ovog utorka, sada već tradicionalno, stižu najveće kvote na svetu uz nezaobilazni bonus dobrodošlice za sve nove korisnike. Pa, ukoliko još uvek niste registrovani na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije učnite to već danas jer tom prilikom automatski dobijate bonus bez uslova.

Kada preuzmete ovaj bonus, vreme je da “bacite pogled” na vrhunsku ponudu u režiji Meridian kladionice.

Pred vama se nalaze najveće kvote za tri fudbalska meča + duel četvrtine finala prestižnog londonskog turnira Vimbldon, a u okviru kojeg se sastaju Novak Đoković i Janik Siner.

Utorak, 20.00 TNS – Linfield, kec 1.95

Sreda, 18.00 Helsinki – FK Rigas, kec 1.75

Sreda, 14.30 Novak Đoković – Janik Siner, kec 1.10

Četvrtak, 20.45 UCD – Bohemians, dvojka 1.55

Više o meču Đoković – Siner: Srpski teniser se pobedom nad Timom Van Rajthovenom plasirao u četvrtfinale Vimbldona, te sada sledi meč protiv Janika Sinera. Jasno je da je Novak favorit i u ovom duelu, mada mora biti oprezan jer je Siner iznenađujuće eliminisao Karlosa Alkaraza. Đoković i Siner su do sada dva puta odmeravali snage i u oba duela slavio je srpski teniser. Oba meča odigrana su prethodne godine, a jedan je bio egzibicioni, pa i ne treba da ga uzimamo u obzir. Drugi put sastali su se u Monte Karlu, a Srbin je tada slavio 6:4, 6:2. Da li će i ovog puta biti “glatka” pobeda ili “samo” pobeda ostaje da vidimo, ali jasno je da je Novak favorit. Shodno tome, bukmejkeri Meridiana donose vam kvotu 1.10 na pobedu trenutno trećeg tenisera sveta. Ukoliko dođe do polufinala, Novakov rival bi bio Kasper Rud ili Hubert Hurkač, a u velikom finalu bi ga verovatno sačekao Rafael Nadal.

PROMO KVOTA – Đoković osvaja Vimbldon 1.40

Napomena: kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku biti najviše rangirane

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.