Tiket dana (utorak, 05.07.2022)

Tiket dana

Večeras se igraju utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Na teren će i neke ekipe iz ozbiljnijih fudbalskih zemalja poput šampiona Poljske, Švedske, Rumunije i Bugarske. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Leh – Karabag – 1 @ 2.10 u MaxBet

Posle velike borbe sa ekipom Rakova, Leh je uspeo da osvoji titulu šampiona u Poljskoj. Sada tim iz Poznanja želi da napravi iskorak i u Evropi, ali nisu imali sreće na žrebu jer već u prvom kolu kvalifikacija moraju da igraju sa Karabagom, prvakom Azerbejdžana. Karabag je prošle sezone igrao odlično u Evropi, uspeo je da prezimi i ispali su tek od Marseja u šesnaestini finala Lige konferencija. U prošloj sezoni je Karabag ubedljivo stigao do nove titule u Azerbejdžanu, Nefči je zaostao čak 18 bodova na kraju prvenstva za njima. Leh je u toku priprema igrao uglavnom sa rivalima iz Poljske, dok je Karabag igrao protiv dve rumunske ekipe. Šanse za prolaz dalje u ovom dvomeču su bukvalno podjednake, ali smatramo da bi Leh mogao da iskoristi prednost domaćeg terena i pobedi u Poznanju teškog rivala. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.10.

Malme – Vikingur – 1/1,2+ @ 1.90 u MaxBet

Prvak Švedske je bio uspešan na međunarodnoj sceni prošle sezone, i umalo zbog toga da izgubi pehar u svojoj zemlji. Na kraju su uspeli da završe ispred AIK-a, i to samo zahvaljujući boljoj gol razlici. Malme je prošle sezone uspeo da izbori grupnu fazu Lige šampiona, ali su u teškoj grupi sa Juventusom, Čelsijem i Zenitom uspeli da osvoje samo bod. Trenutno Malme ne blista na domaćem polju, čak su u petak uspeli da izgube na gostovanju kod Sundsvala, ali im je na ruku išao i poraz AIK-a. Vikingur je imao sličan put do šampionskog pehara na Islandu, u ekipi Breidablika imali su teškog rivala, ali su na kraju uspeli da prvi pređu kroz cilj. Sada zaostaju za Breidabliku i teško da će uspeti da odbrane titulu na Ostrvu. U okršaju švedskih i islandskih klubova veće šanse su na strani onih iz skandinavske zemlje, pa je tako i Malme veliki favorit za prolaz u dalje takmičenje. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar dva gola domaćina. Za 1/1,2+ koeficijent iznosi 1.90 u kladionici MaxBet.

Šamrok – Hibernians – 1x,0-2 @ 2.25 u MaxBet

Gledajući iskustvo u Evropi Irci ga, sigurno je, imaju više. Međutim stvari se menjaju u evropskom fudbalu, pa se i na Malti igra sve bolje. Hibrenijans je za tri boda umakao Florijani na kraju prvenstva i imaće priliku da predstavlja ovu zemlju u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Šamrok je u jeku sezone, trenutno su vodeći tim u Premijer ligi Republike Irske, a u petak su minimalnim rezultatom slavili na gostovanju kod Fin Harpsa. Dve poslednje sezone Roversi nisu imali pravog rivala u Irskoj, a i sada su veliki favoriti da se okite šampionskim lovorom iako je Dandalk mnogo bolji nego ranije. Što se ovog dvomeča tiče Šamrok je favorit za odlazak u drugo kolo, ali moraju da budu oprezni sa Hibernijansom. Zbog toga za ovaj meč predlažemo duplu šansu na domaćina, a golova sigurno neće biti mnogo. Za 1x,0-2 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 8.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.