Tiket dana (sreda, 14.09.2022)

Tiket dana

U sredu nas očekuju čak devet mečeva najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, pa je sigurno da nas kao i sinoć očekuje baš dosta uzbuđenja.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Čelsi – Salcburg – 1&GG @ 2.65 u Mozzartbet

Prvi susret koji smo za vas ovog puta analizirali nam naravno dolazi iz Lige šampiona, i to sa “Stamford Bridža” gde će fudbaleri Čelsija ugostiti Salcburg.
Malo ko je očekivao ovako loše partije “plavaca” u poslednje vreme, a sasvim očekivano je cenu loših rezultata platio Tomas Tuhel koga je nasledio Grejem Poter.
Kap koja je prelila čašu bio je svakako poraz u prvom kolu Lige šampiona na gostovanju kod Dinamo Zagreba, kada je bilo 1:0 za hrvatskog šampiona.
Što se tiče Premijer lige, trenutno se nekadašnji šampion Engleske nalazi na šestom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Arsenal.
U goste im ovog puta dolazi Salcburg koji polako ali sigurno postaje redovni učesnik Lige šampiona. Međutim, ne samo to, prošle sezone je austrijska ekipa uspela da dođe i do plasmana u nokaut fazu elitnog takmičenja, gde je očekivano eliminisana od Bajerna.
U prvom kolu ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, Salcburg je odigrao jedan sjajan meč na svom terenu i remizirao protiv Milana, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Zbog pauze u Premijer ligi, fudbaler Čelsija su imali prilike da odrade nekoliko treninga sa novim trenerom, pa treba očekivati dosta bolje “plavce” nego što je to bio slučaj u prvom kolu. Ipak, isto tako, odbrana londonske ekipe je do sada pokazala bezbroj slabosti, pa uz pobedu domaćina mišljenja smo da će Salcburg postići makar jedan gol na ovom susretu na “Stamford Bridžu” zbog čega vam preporučujemo da odigrate igru 1&GG za koju je Mozzartbet pripremio sjajnu kvotu 2.65.

Milan – Dinamo Zagreb – 1-1&2+ @ 1.90 u Mozzartbet

Pomenuli smo dosta puta da su fudbaleri Milana prošle sezone mimo svih očekivanja došli do titule šampiona Italije, a kako sada stvari stoje, utisak je da su Rosoneri jedni od glavnih favorita da i ovog puta dođu do Skudeta.
U poslednja dva kola su izabranici Stefana Piolija pružili dve sjajne partije i to prvo u velikom derbiju protiv Intera u kom su slavili sa 3:2, a nakon toga i na teškom gostovanju kod Sampdorije, gde je ekipa Milana slavila sa 1:2 i pored toga što je dobar deo susreta igrala sa igračem manje, pošto je isključen Leao.
U prvom kolu Lige šampiona, Rosoneri su nažalost samo remizirali na gostovanju kod Salcburga i sigurno je da će već večeras učiniti sve da se iskupe svojim najvernijim navijačima.
Dinamo Zagreb je napravio veliki uspeh samim plasmanom u Ligu šampiona, ali deluje da se hrvatski prvak tu neće zaustaviti pošto je ova ekipa u prvom kolu ostvarila senzacionalni trijumf na svom terenu protiv Čelsija, kada je bilo 1:0.
Ipak, na sve to, ne treba zaboraviti da Dinamo u evropskim takmičenjima pruža daleko bolje partije na svom terenu, za razliku od gostovanja gde ova ekipa baš retko pobeđuje.
Sigurno je da će Rosoneri od prvog minuta krenuti silovito ka golu ekipe iz Zagreba, a mišljenja smo da je idealna igra kada je ovaj susret na “San Siru” u pitanju 1-1&2+ koju Mozzartbet plaća sa kvotom 1.90.

Kopenhagen – Sevilja – 2 @ 2.25 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas u dnevnom tiketu analizirali nam dolazi iz prestonice Danske, gde će Kopenhagen ugostiti Sevilju.
Danski šampion je napravio ogroman uspeh plasmanom u Ligu šampiona, pošto je ova ekipa uspela u plej-ofu da eliminiše možda i favorizovani Trabzon, koji je prošle sezone mimo svih očekivanja došao do titule šampiona Turske.
Što se tiče grupne faze, svakako da će Kopenhagen bodove tražiti na svom terenu, međutim ovog puta ih očekuje izuzetno težak posao pošto im u goste dolazi Sevilja.
Tim iz Andaluzije je katastrofalno krenuo u ovom šampionatu, a svakako da je poražavajuće zvučao podatak da su se izabranici Julijena Lopategija pre prošlog kola La Lige nalazili na poziciji koja na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Ipak, u prošlom kolu su popularni “berberini” odigrali jedan sjajan meč na gostovanju kod Espanjola, i došli do svoje prve pobede prvenstvu, a taj duel je završen rezultatom 2:3.
Ni u Ligi šampiona se Sevilja nije proslavila, pošto je u prvom kolu doživela pravu katastrofu na “Sančez Pichuanu” jer je Mančester Siti slavio sa više nego ubedljivih 0:4.
Ipak, na papiru je Sevilja izuzetno kvalitetnija ekipa od Kopenhagena, a mišljenja smo da će to u sredu uveče i potvrditi na “Parkenu” pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.