DEPONUJ I PREUZMI IDEALAN POKLON: 100% SPORT BONUSA I 200 SPINOVA!

Novajlije očekuje posebna poslastica u Meridianu! Iskoristi priliku i osvoji do 10.000 bonusa za sportsko klađenje i 200 poklon spinova!

Ako ste novi u svetu sportskog klađenja i slot igara ne postoji bolji poklon od onog koji vam je priredio Meridian! Momentom registracije osvajate 2.000 DINARA za sportsko klađenje i 200 POKLON SPINOVA na slot igri Maya’s Treasure.

Ipak, tu se priča sa poklonima ne završava! Bonus vas čeka i kada uplatite prvi depozit! Sve što se od vas traži jeste da deponujete 500 DINARA ili više od toga i vrhunski poklon je vaš!

Čeka vas nagrada u vidu 100% BONUSA NA SPORTSKO KLAĐENJE, do maksimalnog iznosa od 10.000 DINARA!

Međutim, ni to nije jedini poklon koji dobijate! Druga vrsta bonusa oduševiće ljubitelje slotova: 200 POKLON SPINOVA na super popularnoj igri Pirates Power.

Krenite sa piratima u potragu za davno skrivenim blagom i uz malo sreće možete osvojiti i GRAND DŽEKPOT!

Registrujte se i uživajte u veličanstvenom provodu!

Sastavite tiket od minimum tri para sa pojedinačnim kvotama od 1.5 ili više! Važna napomena: odigrajte tiket u danu kada je uplaćen depozit!

Ove srede vas očekuje SPEKTAKL! Igraju se mečevi četvrtog kola grupne faze LIGE ŠAMPIONA U FUDBALU! Da li će Barsa uspeti da se revanšira Interu za prošlonedeljni poraz? Stavite svoj tip na tiket!

Pravila za poklon spinove su identična: izvrtite ih u danu kada je uplaćen depozit i uživajte u jedinstvenoj zabavi.

Novajlije, oktobar je vaš mesec u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.