Derbi dana: Španija – Engleska: “Crvena furija” lako protiv “Gordog Albiona”!

Četvrto kolo Lige nacija nam donosi veliki derbi u kom se sastaju domaća reprezentacija Španije i gostujuća reprezentacija Engleske.
Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Španija: Izabranici Luisa Enrikea igraju sjajno posle Mundijala!

Reprezentacija Španije pruža izuzetno dobre partije posle Mundijala u Rusiji na kom su eliminisani u četvrtfinalu od domaćina. U prilog tome govori i ona neverovatna pobeda nad vicešampionom sveta – Hrvatskom, više nego ubedljivim rezultatom 6:0. To je verovatno bio i dovoljan znak da se Španci polako ali sigurno vraćaju tamo gde im sa punim pravom i pripada mesto, a to je vrh svetskog fudbala. Sada ih očekuje duel sa Englezima sa kojima su se već sastali prošlog meseca i trijumfovali rezultatom 2:1.
Reprezentativci Španije su posle šest komada koji su postigli u duelu protiv Hrvata, postigli čak četiri gola i u prijateljskom meču sa Velsom, na kom su inače slavili u Kardifu sa 4:1, a ono što je jako bitno u vezi tog meča je da je selektor “crvene furije” u tom meču šansu dao nešto mlađim fudbalerima koji su pružili fantastičnu partiju i pokazali da se na njih u budućnosti može računati. Protiv Engleza ponovo očekujemo one najjače snage na terenu, izuzev naravno povređenog defanzivca Karvahala kao i veznjaka Iska.

Engleska: Blede partije Gordog Albiona u Ligi nacija!

Ekipa Gordog Albiona ne pruža u poslednje vreme partije kakve je pružala na Mundijalu, kada su bez većih problema došli do polufinala, gde su nažalost eliminisani od reprezentacije Hrvatske. Ipak, mora se priznati da je Englezima na celom turniru žreb bio poprilično naklonjen, počevši od grupe gde su pored izuzetno kvalitetne Belgije imali dve izrazito slabe reprezentacije – Panamu i Tunis. U prva dva nastupa u Ligi nacija izabranici selektora Sautgejta su osvojili samo jedan bod, i to pre tri dana kada su na gostovanju kod Hrvatske odigrali 0:0. Inače, taj meč je odigran bez prisustva publike pa su to izabranici selektora Sautgejta pokušali iskoristiti na što bolji način, ali su se propisno ispromašivali i imaju za čim da žale kada je ovaj meč u pitanju. Da su njihovi napadači bili skoncentrisaniji u završnici sigurno je da bi na meču sa vicešampionima sveta došli do tri boda što bi ujedno bila i prva pobeda ove reprezentacije u Ligi nacija.
Što se tiče ovog duela, selektor Sautgejt ima dosta problema sa izostancima, pa će biti izuzetno zanimljivo kojih 11 će istrčati na teren.

Naš predlog

Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 1 pošto smo mišljenjada su Španci veliki favoriti u ovom duelu. Kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa solidnom kvotom 1.62. Predlažemo vam da ovu igru pojačate i sa prelazom 1/1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.48. Takođe, treba pokušati i sa golovima kojih bi po našem mišljenju trebalo i te kako da bude na ovom meču pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.01.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.