Tip dana: Island – Švajcarska: Oba tima daju GOL!

Četvrto kolo novoformiranog takmičenja UEFE – Lige nacija nam donosi jedan izuzetno zanimljiv duel u kom se sastaju domaća reprezentacija Islanda i gostujuća Švajcarska. Island se nalazi u katastrofalnoj formi, dok Švajcarci imaju polovičan učinak, uz konstataciju da su protiv Belgije ostavili dosta dobar utisak.
Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Island: Katastrofalne partije ove reprezentacije, ali remi sa šampionima sveta vraća nadu!

Od reprezentacije Islanda smo proteklih godina navikli na dosta dobre partije, što su i prikazali na oba velika takmičenja na kojima su igrali, uz utisak da su nešto bolji bili na Evropskom šampionatu, kada su uz Vels bili verovatno i najprijatnije iznenađenje. Međutim, u poslednje vreme ova reprezentacija ne liči na sebe u prilog čemu govore i njihovi rezultati. Islanđani su otpali iz borbe za prvo mesto u ovoj grupi, a da će biti tako najavila je već prva utakmica kada su doživeli pravi brodolom u Sent Galenu, gde im je Švajcarska do vrha napunila mrežu. Nije puno bolje bilo ni protiv Belgije u drugom kolu, ali su tu primili dvostruko manje golova i izgubili su 3:0. Devet primljenih i nijedan postignuti gol su najlošiji učinak Lige nacija u svim grupama, s tim da su Islanđani u četvrtak u prijateljskoj utakmici protiv Francuske konačno odigrali dobro i imali su pobedu u džepu nad aktuelnim svetskim prvacima!
Vodili su 2:0 i imali još dobrih prilika da dokrajče velikog rivala i to na gostujućem terenu, ali su sve pokvarili u finišu i završeno je 2:2. Mora se istaći da je golman Loris blistao na tom meču, a da nije bilo tako verovatno bi Islanđani ostvarili možda i najveću pobedu u svojoj istoriji.

Švajcarska: Sve ide po planu kada je ova selekcija u pitanju!

Reprezentacija Švajcarske je završila Mundijal onako kako je i planirala, a to je plasman u drugu fazu, a u nastavku šta se uradi. Bili su izabranici trenera Petkovića u izuzetno teškoj situaciji pošto su na poluvremenu gubili od Srbije rezultatom 1:0, ali su onda odličnom igrom u nastavku slomili otpor izabranika Mladena Krstajića što je bilo dovoljno za plasman u narednu fazu. Tamo su poraženi od Švedske, ali niko nije previše očajavao zbog tog poraza, već je plasman u narednu fazu Mundijala okarakterisan kao uspeh.
Što se tiče ovog meča, Švajcarska je naravno u puno boljoj situaciji od svog domaćina i to upravo zbog činjenice da su deklasirali Islanđane na domaćem terenu. U drugom kolu su već imali puno teži zadatak i nisu uspeli napraviti iznenađenje u Briselu protiv selekcije Belgije iako nisu razočarali u tom meču.
Između pobede nad Islandom i poraza od Belgije su u prijateljskom meču dobro parirali i Englezima, da bi na kraju ipak izgubili sa 1:0.

Naš predlog

Island želi da se jednom dobrom i organizovanom igrom iskupi za loše rezultate i to pred svojim navijačima koji su jedni od najboljih u Evropi, ako ne i najbolji. Što se tiče Švajcarske, istina je da su oni kvalitetnija selekcija, ali imaju velikih problema sa izostancima, što se ruku na srce nije odrazilo u duelu sa Belgijom.
Očekujemo da i jedna i druga reprezentacija postignu po gol na ovom meču, pa vam predlažemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.80.
Takođe, predlažemo vam da pokušate i sa igrom 3+ jer nas očekuje poprilično uzbudljiva utakmica u kojoj se nijedna ni druga ekipa neće braniti. Kladionica 10bet ovu igru plaća sa kvotom 1.85.
Island je poznat kao reprezentacija koja skoro svake godine uzme bod ili sva tri nekoj od top reprezentacija, a sigurno je da su Švajcarci na tom nivou. Zbog toga, za one najhrabrije preporučujemo da na ovom meču odigraju 1 koji kladionica 10bet plaća sa fantastičnom kvotom 4.36.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.