Tiket dana tenis (ponedeljak, 31.10.2022)

Danas počinje poslednji veliki turnir u ovoj teniskoj sezoni. Masters u pariskom Bersiju je poslednji turnir za mnoge tenisere u 2022. godini, osim za onih najboljih osam koji su izborili, ili će tek izboriti nastup u Torinu na Završnom mastersu. Kvote i granice su podložne promenama. Ako postoji turnir na kom su iznenađenja gotovo pravilo, to je ovaj u pariskom Bersiju. Radi se o kraju sezone pa je to negde i logično. Dešavalo se da oni najbolji nekad i preskoče dolazak u Pariz i tako se sačuvaju za Završni masters, ali sada nije tako pa su tu skoro svi iz vrha, osim Aleksandra Zvereva. Lista je od jutros značajno drugačija pošto su bodovi sa prošlogodišnjeg mastersa u Parizu već oduzeti.

Marin Čilić – Lorenco Museti – 1 @ 1.53 u CircusBet

Već u prvom kolu imaju dosta zanimljivih okršaja a jedan od njih je između iskusnog Marina Čilića i Lorenca Musetija. Hrvat je imao svojih dobrih momenata u sezoni, bolje je igrao nego prošle godine, ali ako ne osvoji ovaj turnir, a to je teško zamisliti, ostaće ponovo izmeđi 10. i 20. mesta. Museti je pre desetak dana osvojo turnir u Napulju, pobedio nekoliko dobrih ugrača, a u finalu zemljaka Beretinija. Čini se da je tada, kada je stigao do plasmana karijere, bio je 22. na ATP listi, ispunio cilj za sezonu, pa je u Bzelu izgubio na startu. Ni Čilić se nije proslavio u Švajcarskoj, i on je izgubio u prvom kolu na tom turniru iz Serije 500. Jedini duel odigrali su prošle sezone, slavio je Čilić u Majamiju, a verujemo da će i sada u Parizu. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.53.

Lorenco Sonego – Frensis Tijafo – 2 @ 1.54 u CircusBet

Amerikanac će ovu godini svakako po US openu. Na poslednjem grend slemu u sezoni stigao je do polufinala u kom je, posle pet setova, poražen od prvog tenisera sveta Karlosa Alkaraza. Na istom takmičenju je pobedio Rafaela Nadala. Bio je dobar i u Tokiju pre dvadesetak dana kada je u finalu izgubio od Frica. U Beču je prošle sedmice ispao na startu. Sonego je morao da odigra dva kola kvalifikacija da bi igrao u glavnom žrebu Pariza, a pre ovog turnira ispao je na tri uzastopna na startu. Predviđamo pobedu Tijafoa za koju je kvota u kladionici CircusBet 1.54.

Mark-Andrea Husler – Janik Siner – TR 0:2 @ 1.52 u CircusBet

Opet imamo u ponudi jednog Italijana, ovog puta najbolje plasiranog na ATP listi. Od jutros je Siner 13.na svetu, što je pad za jedno mesto. Na startu igra protiv kvalifikanta iz Švajcarske Huslera, tenisera koji je trenutno najbolji iz ove alpske zemlje. On je postavio svoj rekiord, trenutno je na 60. mestu na ATP listi. Husler je u finalu kvalifikacija pobedio Lasla Đerea, a pre njega i Francuza Gastona. Siner je igrao u Beču u četvrtfinalu u kome ga je dobio Danil Medvedev. Ove sezone osvojio je jednu titulu, bilo je to u hrvatskom Umagu, dok je prošle sezone čak četiri puta podigao pobednički pehar na nekom turniru. Predlažemo pobedu Sinera od 2:0 za tačan rezultat kvota je 1.52 u kladionici CircusBet.

Endi Marej – Žil Simon – TR 2:0 @ 1.63 u CircusBet

Gledamo po poslednji put duel dvojice teniskih veterana s obzirom da će Žil Simon, kako sada stvari stoje, posle Pariza u tenisku penziju. Marej neće još malo, on je to planirao još prošle godine ali je na volšeban način rešio da igra još malo. Britanac se trudi, daleko je od onog neprobojnog Endija, ali uspe, tu i tamo, da pobedi po nekog dobrog igrača. Pre Pariza je igrao u Bazelu, pobedio Safiulina ali izgubio od Bautiste-Aguta. Simon je uglavnom igrao na čelendžerima, dok je poslednji ATP turnir igrao u Mecu zahvaljujući specijalnoj pozivnici, kao i sada u Parizu. Meč će izazvati mnogo emocija, ali pobeda Mareja ne i smela da izostane. Predlog je tačan rezultat 2:0 sa kvotom 1.63 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za tenis u kladionici CircusBet iznosi 5.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.