Tiket dana (ponedeljak, 31.10.2022)

Tiket dana

Poslednjeg dana oktobra, meseca koji je protekao u Miholjskom letu, ponuda je nešto slabija. Kvote iz tiketa su bile aktuelne u trenutku sastavljanja.

Monca – Bolonja – 1x,0-2 @ 2.40 u MaxBet

Novajlija je vezao dva poraza u Seriji A, od Empolija i Milana, ali ne zaboravite da su tome prethodne tri pobede u nizu. Sa osvojenih 10 bodova iz 11 utakmica u Monci mogu da budu zadovoljni, posebno ako se zna da je njima jedini cilj opstanak u eliti. Možda se za vreme prelaznog roka, kada je u tim Silvio Berluskoni dosta ulagao, činilo da bi oni mogli i u gornji dom, ipak je elita nešto drugo u odnosu na Seriju B. Na domaćem terenu Monca je prva tri meča izgubila, ali je onda pobedila Juventus i Speciju bez primljenog gola. U goste im dolazi Bolonja koja je smenila Mihajlovića zbog loših rezultata, ali neki veliki pomak nije se dogodio ni sa Tijagom Motom na klupi. Bolonja dolazi u Moncu posle pobede na svom ”Renato Dalari” nad ekipom Lećea što im je tek drugi trijumf u sezoni. I oni su osvojili deset bodova, ali su ispred Monce zbog nešto bolje gol razlike. U ovom timu sve zavisi od raspoloženja Marka Arnautovića koji je postigao 7 od 12 golova Bolonje. Smatramo da domaćin neće izgubili, a uz duplu šansu dodajemo i mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota je 2.40 u kladionici MaxBet.

Hapoel Ber Ševa – Makabi Tel Aviv – x2,0-2 @ 2.55 u MaxBet

Domaćin je sigurno umoran od utakmice protiv Viljareala u četvrtak u Ligi konferencija. Pored prvaka Makabija iz Haife, koji igra u Ligi šampiona, Hapoel Ber Ševa je jedini izraelski predstavnik u grupnoj fazi nekog kupa. Remi sa ”Žutom podmornicom” ostavio im je nadu da mogu do drugog mesta i evropskog proleća, ali će im za to trebati pobeda nad Austrijom u četvrtak, kao i poraz Leha od Viljareala. Pre te utakmice sa Bečlijama imaju teško iskušenje protiv Makabija iz Tel Aviva koji planira da vrati titulu u svoje vitrine. Najpoznatiji izraelski klub je solidno startovao, ima dva boda manje od šampiona iz Haife, ali bi pobedom u ovom meču preuzeo ponovo lidersku poziciju. Posle poraza od imenjaka iz Haife Makabi iz Tel Aviva je pobedio tri puta uzastopno i verujemo da neće izgubiti kod Hapoela u Ber Ševi. Domaćin je bez poraza poslednjih šest kola, a i oni su prethodni put izgubili baš od aktuelnog prvaka. Predlog je dupla šansa na goste uz mali broj golova. Za x2,0-2 koeficijent iznosi 2.55 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 6.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.