Tip dana: Milan – Đenova: Mogu li “rosoneri” do pobede i četvrtog mesta na tabeli?

U sredu je na programu zaostali meč Serije A u kom se sastaju Milan i Đenova. Meč je prvobitno bio planiran za prvo kolo Serije A, ali je tada odložen zbog velike tragedije koja je zadesila Đenovu kada je otpao deo autoputa i tom prilikom je poginulo preko 40 osoba. U prošlom kolu fudbaleri Milana su uz dosta muke savladali Sampdoriju na svom stadionu, dok su fudbaleri Đenove remizirali sa Udinezeom na svom stadionu.
Susret ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Milan: Ova ekipa može i mora bolje!

Fudbaleri Milana igraju promenljivo ove sezone, po sistemu toplo-hladno. Trenutno se nalaze na sedmom mestu na tabeli Serije A, ali imaju utakmicu manje, i ono što je jako važno je da bi pobedom mogli da dođu na sjajno četvrto mesto, koje bi bilo velika premija obzirom na igre Milana u ovoj sezoni.
U prošlom kolu je tim sa San Sira ugostio Sampdoriju na svom terenu i ostvario jako važnu i tešku pobedu. Naime, Milan je prvi došao do vođstva, ali je kasnije ekipa iz Đenove preokrenula i povela sa 2:1, da bi Milan u važnom trenutku pokazao da je dosta dobro psihološki pripremljen i na kraju bio bolji od Sampdorije rezultatom 3:2, što je bilo dovoljno za sedmo mesto na tabeli.
Što se tiče Liga Evrope, i tu je Milan prošlog četvrtka doživeo prvi poraz od Betisa na svom terenu (1:2), ali i dalje imaju velike šanse da se plasiraju u nokaut fazu ovog takmičenja što i jeste glavni cilj ove ekipe.
Javnost je nezadovoljna Gatuzom, ali čini se da ovaj trener ima devet života, i taman kada ga svi otpišu on uspe da ostvari pobedu koja ga ponovo vrati na pravi kolosek, i tako mediji prestanu da pišu o njegovom mogućem nasledniku. Za ovaj meč neće moći da računa na Kaldaru, Strinića, Bonaventuru, Kalabriju i Kontija koji bi čak posle dugo vremena i mogao da bude spreman za ovaj meč.

Đenova: Sa eventualnom pobedom ova ekipa bi izbila na odlično peto mesto!

Što se tiče gostiju iz Đenove, oni ovo gostovanje kod Milana dočekuju nakon dva vezana remija u prvenstvu, i to pošto su najpre odigrali nerešeno 1:1 na strani kod vodećeg Juventusa što je bilo najveće iznenađenje tog kola, a potom kod kuće sa ekipom Udineza kojoj gori pod nogama. To znači da novi trener Jurić još uvek ne zna ni za pobedu ni za poraz s Đenovljanima, obzirom da ih je preuzeo upravo pred meč s Juventusom, i to nakon što je zbog domaćeg poraza od Parme otkaz dobio Balardini.
Naravno da je to bila neočekivana odluka čelnih ljudi Đenove, obzirom da je ova ekipa prethodno imala i seriju od četiri pobede i samo jednog poraza, što ih je između ostalog dovelo i u gornji deo tabele. Osim toga, pod palicom Balardinija je potpuno „eksplodirao“ poljski napadač Piatek, koji je trenutno i prvi strelac lige sa neverovatnih devet datih golova. Što se tiče problema s izostancima pred duel s Milanom, zbog kartona pravo nastupa nema štoper Romero, dok su povređeni golman Marketi, štoper Spoli i napadač Favili.
Ono što je vrlo zanimljivo je da se Đenova pre ovog kola nalazi na na 11. mestu a eventualnom pobedom bi mogli da dođu čak na odlično peto mesto na tabeli Serije A.

Naš predlog

Ono što je jako zanimljivo pred ovaj meč je to da su fudbaleri Milana primili gol na svakom od dosadašnjih devet mečeva. Sa druge strane fudbaleri Đenove igraju jedan dopadljiv i efikasan fudbal, a sa novim trenerom Jurićem još uvek nemaju poraz i uspeli su da odole Juventusu u gostima što je zaista velika stvar. Zbog toga vam preporučujemo da na ovom meču pokušae sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.94. Fudbaleri Milana ukoliko žele da naredne sezone igraju u Ligi šampiona moraju da počnu sa vezanim pobedama, pa vam zbog toga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Već smo pomenuli da bi ovo mogao da bude i meč sa dosta golova pa vam zbog toga preporučujemo da na ovom meču pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.78.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.