Tiket dana (sreda, 31.10.2018)

tiket dana

Srpski superligaši radiće vanredno, pridružili su im se i Belgijanci, dok će u većini zemalaj ove srede na programu biti Kup utakmice. U toku je i Masters u Parizu.

Herakles – Vitese – 3+ @ 1.50 u 10Bet

U Kupu Holandije, već u ranoj fazi, snage će odmeriti dva prvoligaša, Herakles i Vitese. Teško je u Kup takmičenju proceniti ko je bliži pobedi, pa tako ni u ovom. I na tabeli Eredivizije ove dve ekipe se nalaze jedna do druge, mada Herakles ima 5 bodova više. U prvenstvu se se sastali pre 20 dana, a utakmica je igrana u Viteseu. Domaćin je tada ubedljivo slavio sa čak 4:0, pa će Herakles imati priliku za revanš. Za vikend je Herakles igao nerešeno na gostovanju kod Cvolea, a Vitese je slavio protiv Fortune iz Sitarda sa 2:1. Golovi su najsigurniji predlog, a trebalo bi da ih bude bar tri.

Bromapojkarna – Norčeping – 2 @ 1.40 u Meridianbet

Samo tri kola ostalo je do kraja prvenstva u Švedskoj i čini se da je Norčeping zakasnio u borbi za titulu. AIK im beži četiri boda, što nije nedostižno, ali je vremena ostalo premalo. Norčeping je vezao dve pobede, znači da ne odustaje, ali je tim iz Solne preiskusan da bi prokockao prednost. Istina, AIK je bio na pragu poraza od Malmea u prethodnom kolu, a bod je spasio u poslednjim trenucima. Bromapojkarna je u poslednjih šest utakmica osvojila samo jedan bod, i odavno su digli ruke od borbe za opstanak. Pobeda gostiju ne dolazi u pitanje, kao ni njihove nade da ipak mogu do titule u samom finišu prvenstva.

Aleksandar Zverev – Frensis Tijafo – 1 @ 1.44 u 1xbet

Dva supertalentovana igrača igraće jedan protiv drugog u drugom kolu Mastersa u Parizu. Aleksandar Zverev se već dokazao, bio je već i na drugom mestu ATP liste, ali je sada na 5. poziciji. Prethodne nedelje je potpuno neočekivano izgubio u polufinalu Bazela od Rumuna Kopila, pa je izostalo već viđeno finale protiv Rodžera Federera. Tijafo je mlađi i ova sezona je trebalo da ga izbaci u orbitu, ali sve nije išlo baš kako je planirano. Nalazi se na 44. mestu, i eventualno dobar rezultat na ovom turniru mogao bi da ga pomeri napred. Zvereva očekuje i završni Masters u Londonu, dok će Tijafo igrati na Mastersu mladih igrača. U ovom okršaju favorit je Nemac ruskog porekla.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 3.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.