Tip dana: Atalanta – Lacio: Sudar dve ekipe koje igraju za gol više!

U ponedeljak nas u Bergamu očekuje pretposlednja utakmica 16. kola italijanske Serije A pošto domaća Atalanta dočekuje ekipu Lacija. I jedna i druga ekipa imaju ambiciju da se naredne sezone nađu u nekom od evropskih takmičenja, pa nema sumnje da nas očekuje vrlo zanimljiv meč.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Atalanta: Navijači ove ekipe mogu biti zadovoljni!

Fudbaleri Atalante igraju dosta dobro ove sezone, iako nije delovalo tako na početku šampionata, pošto je ekipa iz Bergama dosta loše startovala u Seriji A. Ipak, treba dodati i da je ova ekipa više bila fokusirana kvalifikacijama u Ligi Evrope gde su u plej ofu eliminisani od danskog Kopenhagena. Kako je ova ekipa eliminisana iz kvalifikacija za Ligu Evrope tako su usledili i dobre partije tima iz Bergama u Seriji A, i trenutno se ova ekipa nalazi na 11. mestu uz meč manje.
U prošlom kolu su fudbaleri Atalante posle dva vezana poraza došli do veoma važnog trijumfa i to u gostima kod Udinezea kome su bodovi u tom meču bili preko potrebni pošto se bore za opstanak. Pre toga su na svom terenu izgubili od Napolija (1:2) u meču u kom su bili možda i bolja ekipa na terenu, dok su kod kuće pre tog poraza dočekali i Inter kog su demolirali sa 4:1 što nam još jednom jasno pokazuje da ova ekipa pruža fantastične partije na svom terenu.

Lacio: Liga šampiona je san, ali bi Lacijali bili zadovoljni i sa Ligom Evrope!

Što se tiče gostiju iz Rima, ova ekipa već šest mečeva u svim takmičenjima ne zna za pobedu, pošto su u tom periodu u prvenstvu upisali četiri vezana remija, dok su u Ligi Evrope oba puta poraženi i to prvo od Apolona, a u prošlom kolu i od Ajntrajta iz Frankfurta. Međutim, ovi mečevi su bili bez takmičarskog značaja pošto su fudbaleri Lacija pre toga obezbedili plasman u nokatu fazu Liga Evrope, što i jeste bio jedan od ciljeva za ovu sezonu. Treba dodati i to da je Simone Inzagi na ta dva meča odgovarao svoje glavne fudbalere, kako bi što spremnije dočekali nove izazove koji ih očekuju u prvenstvu.
Kada je u pitanju prvenstvo, serija od četiri remija je dovela i do njihovog pada na peto mesto Serije A, s tim da imaju samo bod manje od četvrtog Milana i sedam od trećeplasiranog Intera, tako da su Rimljani još uvek u igri za plasman u Ligu šampiona, ali je sigurno da će se zadovoljiti i sa Ligom Evrope. Inače, Lacio u poslednje vreme uglavnom igra efikasne mečeve pa je zbog toga sasvim realno očekivati da sada i u Bergamu pokušaju na sličan način doći do bodova, iako to neće biti nimalo lak zadatak.

Naš predlog

Ambicije i jedne i druge ekipe su da se naredne sezone nađu u nekom od evropskih takmičenja, uz činjenicu da bi Lacio bio zadovoljniji Ligom šampiona, ali ne bi bilo razočarenje ni ako se klub plasira u Ligu Evrope. Ono što nekako karakteriše i jednu i drugu ekipu su izuzetno efikasni mečevi, pa nema sumnje da će tako biti i sada. Upravo zbog toga vam savetujemo da na ovom meču pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.67. Treba naravno očekivati da će i jedna i druga ekipa uspeti da zatresu protivničku mrežu pa vam zbog toga savetujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.59. Za kraj, predlažemo vam da na ovom meču odigrate 1 pošto ekipa Atalante fantastično igra na svom terenu što je najbolje na svojoj koži iskusio Inter, pošto je tim iz Bergama nedavno bio bolji od ove ekipe i to poprilično ubedljivo pošto je meč završen rezultatom 4:1. Kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa kvotom 2.20.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.