Tiket dana: Poeni NBA igrača

U noći između četvrtka i petka kreće finalna serija u NBA ligi. Sastaju se pobednici plej-ofa u Istočnoj (Boston Seltiksi) i Zapadnoj konferenciji (Dalas Maveriksi). Verujemo da je pred nama duga i zanimljiva serija. Kvote i granice iz predloga za igrače bile su važeće u momentu pisanja teksta.

Džru Holidej (Boston) – Asistencije + (granica 4,5) @ 1.77 u MaxBet

Holideju je ovo prva sezona u Bostonu i mogao bi odmah do šampionskog ”prstena” sa Seltiksima. Na kraju krajeva zato je i doveden jer je sa Milvokijem već bio šampion. Seltiksi su odlučuli da u preaznom roku angažuju Porzingisa i Holideja a odrekli su se Smarta i Brogdona, i za sada se čini da su uradili dobar posao, mada je Letonac propustio veći deo plej-ofa zbog povrede. Imao je Boston i sreće u toku doigravanja pošto su se konstantno povređivali najbolji igrači protivničkih timova. Do velikog finala izbacili su Majami i Klivlend sa po 4:1 u seriji dok Indijani u finalu Istoka nisu dozvolili nijedan trijum. Džru Holidej ima gotovo identičan učinak u plej-ofu kao i u ligaškom delu sezone. Nešto oko 12,5 poena, 5,5 skokova i između 4 i 5 asistencija. Radi se o vrlo iskusnom igraču koji je u Milvokiju i Nju Orleansu imao mnogo bolji učinak kada su asistencije u pitanju pa verujemo da u prvoj finalnoj utakmici protiv Dalasa može preko granice od 4,5 dodavanja koliko mu je predloženo u kladionici MaxBet. Kvota za (+) asistencije na Holideja je 1.77.

Derik Vajt (Boston) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.94 u MaxBet

Derik Vajt je maksimalno iskoristio izostanak Kristapa Porzingisa iz tima, a to se posebno osetilo u finalu Istoka protiv Indijane. Ne igraju njih dvojica na istoj poziciji ali je svakako Vajt uzimao mnogo više šuteva nego što bi to bio slučaj da je u timu bio Letonac. Ipak, mora se priznati da je bio ”x faktor” u seriji sa Pejsersima. Vajt je na četiri meča ubacivao 15, 23, 13 i 16 poena, što je gotovo 17 koševa u proseku. U celom plej-ofu je gotovo na 18 poena u proseku što je dosta bolje nego u ligaškom delu. Ovo bi mogla lako da bude njegova najbolja sezona u karijeri, barem po brojkama, a još ako bude začinjena šampionskim ”prstenom” sve će biti idealno. Pored dobrog košgeterskog učinka olični bek Seltiksa je sasvim solidan i u skoku ali i asitencijama kojih ima oko 5 po meču u doigravanju. Njegov učinak mogao bi biti jako važan u velikom finalu i to na obe strane terena. Granica za poene na Derika Vajta je na 14,5 a nekako verujemo da on može preko nje. Kvota za (+) koševe u kladionici MaxBet iznosi 1.94.

Luka Dončić (Dalas) – Asistencije + (granica 8,5) @ 1.78 u MaxBet

Slovenac će sigurno u nekoj od tri glavne kategorije ići u plus a možda i u sve tri. Za to mu je najverovatnije neophodna tripl-dabl, ali to za Luku Dončića nije ništa novo. Neverovatne stvari radi ovaj momak u plej-ofu i to sa povredom kolena. Rovit je bio i tokom sezone a u doigravanju se videlo koliko se muči, ali ne odustaje od toga da svoj tim odvede do kraja. Dalas je već uradio veliku stvar, pobednici su Zapadne konferencije i pored toga što su u doigravanje ušli sa pete pozicije. Kao slabije plasirani tim izbacili su već Kliperse, Oklahomu i Minestonu, a pred svaku seriju davane su ima male šanse. Ne treba ih otpisivati ni protiv Bostona, tima sa najboljim učinkom nakon regularnog dela sezone. Uglavnom sve zavisi od Slovenca u igri Maveriksa i to znaju i u Bostonu. Biće pod stalnom prismotrom defanzivaca i pitanje je da li će njegov košgeterski učinak biti kao u seriji sa Timbervulvsima kada je samo jednom ubacio manje od 30 poena. Međutim, radi se o inteligentnom košarkašu koji će znati da reši udvajanja dobrim dodavanjima i zato je naš predlog za Dončića u prvom meču finalne serije broj asistencija. Granica je na 8,5 a za (+) kvota je 1.78 u kladionici MaxBet.

Denijel Geford (Dalas) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.95 u MaxBet

Jedan od igrača čiji učinak u najvećoj meri zavisi od ”milosti” Luke Dončića je centar Dalasa Denijel Geford. Njegov zadatak je da pravi blokove i da u igri dva na dva bude dovoljno ”bistar” da se otvori na vreme a pas od Slovenca ćveć stići. Koliko dobro sarađuju njih dvojica i na terenu i van njega pokazalo se pre par dana kada je Geford dobio slovenačko državljanstvo i treba ga očekivati u dresu ove reprezentiacije možda već na Olimpijskim igrama, ukoliko se Slovenija izbori za njih. Bivši košarkaš Vašingtona posebno se istakao u seriji sa Minesotom kada je samo u trećem meču imao jednocifren učinak. Najbolju partiju pružio je u drugoj utakmici serije koju je Dončić rešio košem preko Gobera, a Geford je meč okončao sa 16 poena. Sada je granica na 8,5 koševa na startnog centra Maveriksa i verujemo da on može preko nje. Za (+) poene na Denijal Geforda kvota je 1.95 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za noć između četvrtka i petka u kladionici MaxBet iznosi 11.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.