Tiket dana tenis (sreda, 10.07.2024)

Juče smo saznali prve polufinalne parove u muškoj i ženskoj konkurenciji na ovogodišnjem Vimbldonu. Danas se igraju preostali mečevi četvrtfinala u obe konkurencije. Kvote i granice važile su u trenutku sastavljanja predloga.

Lorenco Muzeti – Tejlor Fric – H1 (granica 2,5 setova) @ 2.30 u MaxBet

Možda se za Frica i očekivalo da ode ovako daleko na Vimbldonu mada je i njemu, kao i ostalim Amerikancima, beton prirodna sredina. Ipak, radi se o teniseru koji stalno koketira sa Top 10 i na Vimbldon je došao kao 12. igrač na ATP listi. Pored toga je u London stigao nakon osvajanja trofeja u Istbornu i trenutno je u seriji od 8 pobeda na travi, a poslednji poraz doživeo je u četvrtfinalu od Džordana Tompsona u Kvinsu. S druge strane Lorenco Muzeti je iznenadio sve one koji nisu gledati turnire na travi pre Vimbldona ove sezone. Muzeti je igrao finale u Štutgartu i polufinale u Kvinsu, gubio je od Beretinija i Pola, dvojice odličnih igrača na ovoj podlozi. Imao je i dosta lak žreb do sada i evo ga među osam najboljih. Ove sezone nema titulu a nije je imao ni prošle, dok je jedine dve osvojio 2022. godine. Fric je favorit ali bi Muzeti mogao da uzme makar jedan set. Za to je naš predlog hendikep na Italijana sa 2,5 setova. Za H1 kvota je 2.30 u kladionici MaxBet.

Aleks De Minor – Novak Đoković – TR 1:3 @ 3.35 u MaxBet

Pravo je čudo što Novaka Đokovića uopšte vidimo na Vimbldonu i to ne na tribinama nego na travi. Pre mesec dana je operisao koleno, posle povrede na Rolan Garosu, spekulisalo se da li će moći na Olimpijske igre, a neki su pominjali i kraj karijere, a on je evo u četvrtfinalu Vimbldona i ne namerava tu da stane. Bez većih problema je izašao na kraj sa dosadašnjim rivalima, gubio samo po set u dva meča, ali je najbolje odigrao u osmini finala protiv Holgera Runea koga je počistio sa terena. Imao je ponovo okršaj sa piblikom, ovog puta nakon meča, ali je i to nešto što ”hrani” motivaciju najboljeg tenisera svih vremena. Rival mu je Aleks De Minor, omaleni Australijanac koji se do sada nije posebno isticao na travi. Ove godine iznenadio je finalom u Hertogenbošu ali je odmah zatim stao na prvoj prepreci u Kvinsu. Tada ga je izbacio još jedan četvrtfinalista Vimbldona Lorenco Muzeti. De Minor je odigrao samo tri meča do četvrtfinala, Puj mu je predao u trećem kolu, a prvi set izgubio je u osmini finala od mladog Francuza Filsa. U tri dosadašnja međusobna meča Đoković je dobio dva, a jednom je De Minor bio bolji na Junajted kupu. Pokušaćemo da pogodimo tačan rezultat, naš predlog je 3:1 za Đokovića, a za TR 1:3 kvota je 3.35 u kladionici MaxBet.

Jelena Ostapenko – Barbora Krejčikova – 1,UG- (granica 21,5) @ 2.75 u MaxBet

Dve teniserke od kojih se možda to nije očekivalo, igraće u četvrtfinalu na ženskom turniru. Već se zna da prvi par polufinala čime Hrvatica Dona Vekić i Italijanska Paolini, što takođe nije bilo očekivano. Ali, to je Vimbldon. Uvek je znao da iznedri neke nove teniske zvezde a stariji se sigurno sećaju Borisa Bekera i njegovog prvog trijumfa na ovom turniru. Jelena Ostapenko je u tenisku orbitu katapultirana pobedom na Rolan Garosu pre sedam godina. To joj je bila prva titula u karijeri,a li je možda došla i prerano. trebale su još dobre dve godine da se pribere i nastavi uspešnu karijeru. Sada joj je tvrde podloge omiljene a već ima i dve titule na travi. Prošle sezone je osvojila Birmingem a pre toga i Istborn. Krejčikova je takođe preko osvajanja Rolan Garosa uspela da ode u teniski vrh, bila je najbolja u Parizu pre tri godine, ali je sve četiri naredne titule uzela na betonu. Nama je Ostapenko favorit, a uz njenu pobedu predlažemo i manje gemova od ponuđene granice. Ona je na 21,5 gemova, a za kombinaciju 1,UG- kvota je 2.75 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 21.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.