Tiket dana: Poeni igrača

Danas se igraju četvrtfinala na Olimpijskim igrama u Parizu. Čekaju nas odlični mečevi pa da pokušamo da pogodimo učinak igrača, mada to svakako nije lako u plejadi najvećih svetskih asova. Kvote i granice važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Ognjen Dobrić (Srbija) – Poeni + (granica 6,5) @ 2.02 u MaxBet

Dobrić nije imao najbolju sezonu u Evroligi u dresu Virtusa, pre svega zbog obnovljene povrede zgloba koju je prvi put doživeo u finalu Mundobasketa prethodnog leta. Vratio se u prelaznom roku u Zvezdu i vidi se da je zadovoljan takvim epilogom. Igrao je dobro u pripremnom periodu za nacionalni tim a na Olimpijskim igrama je najbolju partiju pružio protiv SAD-a kada je ubacio 13 poena. Skorman učinak imao je protiv Portorika, samo tri koša, kao i protiv Južnog Sudana sa 5 poena. Zato mu je granica niska, samo na 6,5 koševa ali nekako smatramo da bi on mogao da bude tajno oružje u duelu sa Kengurima. Predlažemo (+) na Dobrića sa kvotom 2.02 u kladionici MaxBet.

Nikola Jokić (Srbija) – Skokovi + (granica 11,5) @ 1.85 u MaxBet

Najbolji košarkaš sveta pokazao je koliki je njegov uticaj u selekciji Srbije. Jokić je odlično odigrao sva tri meča, prosek mu je na preko 18 poena, 11 skokova i 7 asistencija. Mogao je do tripl-dabla u meču sa Portorikom ali je na terenu bio samo 23 minuta i nije ni igrao u poslednjoj četvrtini, mada mu je falila samo jedna asistencija. Posebno se dobro snalazi po košem, lopta mu se lepi za ruku i mada će imati teške rivale s druge strane očekujemo još jedan njegov dobar učinak u uhvaćenim loptama. Sigurno je da će Pešić dugo držati na parketu svog najboljeg igrača, ovo je četvrtfinale i popravnog nema. Granica za skokove na Nikolu Jokića je na 11,5 a za (+) kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Džok Lendejl (Australija) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.99 u MaxBet

Nekadašnji košarkaš Partizana je već ozbiljan NBA igrač i baš sa njim je Jokić imao mnogo problema u toku sezone. Kenguri su prošli dalje uprkos dva poraza u grupi, ispostavilo se da im je bila dovoljna pobeda nad Špancima u prvom kolu i kasniji neuspesi protiv Kanade i Grčke nisu ih preskupo koštali. Lendejl je sva tri meča odigrao sjajno, ukupno je ubacio 53 poena, skoro 18 po meču, a baš protiv Španije je imao najbolji učinak sa 20 koševa. Protiv Kanađana je imao dabl-dabl sa 16 poena i 12 skokova, a solidan je bio i protiv Helana sa 17 koševa i 8 uhvaćenih lopti. Najveći njegov problem u duelu sa Jokićem mogu da budu lične greške, lako i pravi i sigurno je da će srpski centar pokušati da ga optereti faulovima u ranoj fazi meča. U napadu je vrlo brz i ima odličan šut i za tri poena i očekujemo da prebaci granicu od 13,5 koešva koliko mu je zadatao u kladionici MaxBet sa koeficijentom 1.99 za (+) poene.

Šaj Gildžus-Aleksander (Kanada) – Asistencije + (granica 5,5) @ 2.05 u MaxBet

Sjajni plejmejker Oklahome predvodi skup odličnih NBA igrača u dresu sa ”javorovim listom”. Po mnogima Kanada je drugi favorit na ovim Olimpijskim igrama i smatra se da su jedino oni konkurentni Amerikancima u nekom međusobnom duelu, pre svega zbog sličnog sklopa igrača. Za sada im ide po planu, tri utakmice i tri pobede u zahtevnoj grupi sa Grčkom, Australijom i Španijom i sada će protiv domaćina Francuske tražiti prolaz među četiri najbolja tima. Gildžus- Aleksander je igrao do sada odlično i nismo primetili da se nešto preterano forsirao. Ubacio je 57 koševa u tri meča, 19 u proseku a na terenu je provodio 28 minuta po meču. Radi se o momku koji je odličan asistent ali to za sada nije dokazao. Samo je protiv Španaca imao 7 dodavanja a u druga dva meča mnogo manje. Sada će najveća pažnja Trikolora biti usperena na njega i moraće češće da asistira. Granica za asistencije za Šaja Gildžus- Aleksandera je na 5,5 a za (+) kvota je 2.05 u kladionici MaxBet.

Viktor Venbanjama (Francuska) – Skokovi + (granica 10,5) @ 1.93 u kladionici MaxBet

Domaćin se nije proslavio u grupnoj fazi mada je upisao dve pobede. Slavili su protiv Brazila, protiv Japana su se na volšeban naćin izvukli u psoeldnjh 10 sekundi i trijumfovali posle produžetka a Nemci su ih deklasirali u trećem kolu. Najbolji u redovima Trikolora bio je Viktor Vembanjama, prvi pik sa NBA drafta i momak pred kojim je neverovatna karijera. Njegove prediskozicije su zastrašujuće, ima raspon ruku od 243 santimetara i deluje poput pauka u reketu. Još uvek fizički ne može da parira snađnim centrima, poput Jokića na primer, ali u svemu ostalom već pripada kremu svetske košarke. U prva tri meča ubacivao je 17 poena prosečno, imao skoro 11 skokova i 3 asistencije po meču. Moraće protiv Kanade da igra ponovo bar tridesetak minuta iako su Petlići najači pod košem, pošto pored njega imaju i Gobera i Lesora. Granica za skokove na Venbanjamu je 10,5 i očekujemo (+) što se njega tiče. Za veći broj uhvaćenih lopti kvota je 1.93 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 29.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.