Najava i analiza: Bundesliga, 6. kolo: Borba za lidersku poziciju u Frankfurtu, ostali vrebaju iz prikrajka i čekaju prvi kiks Bavaraca!

Novo kolo donosi nam i nova uzbuđenja na terenima širom Njemačke, a pred početak 6. kola nijedna ekipa nije ostvarila značajnu razliku na samom vrhu tabele. Još uvijek imamo ekipe koje nemaju nijedan trijumf u novoj sezoni (Bohum i Kil), dok takođe imamo i timove koji još uvijek ne znaju za poraz (Bajern i Lajpcig). Bavarski tim je ujedno i lider na tabeli sa 13 osvojenih bodova, a ovog vikenda će u goste drugoplasiranom Ajntrahtu koji ima samo jedan bod manje. Borusija će nakon ubjedljivog trijumfa u Ligi šampiona imati težak zadatak na gostovanju kod Union Berlina, dok će aktuelni šampion Leverkuzen nakon trijumfa nad Milanom u Ligi šampiona – imati relativno lak zadatak protiv novajlije Kila. Lajpcig će u goste zahuktalom Hajdenhajmu, a Štutgart na domaćem terenu dočekuje posrnuli Hofenhajm. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa!

Augzburg – Menhengladbah – 3+ @ 1.55 u MozzartBet

Ovo kolo otvoriće duel između Augzburga koji je u slaboj formi i Menhengladbaha koji takođe nije pokazao mnogo toga u uvodnih 5 kola. Domaći sastav je do sada ostvario 1 trijumf, 1 remi i 3 poraza – od kojih su tri zabilježena u poslednja 4 meča, pa se trenutno nalaze na 15. mjestu na tabeli sa 4 osvojena boda. Odlazak Demirovića koji je bio najbolji strijelac ekipe je svakako dosta uticao, ali čini se da je odbrana glavni problem ovog tima. Sa 14 primljenih golova Augzburg ima jednu od najgorih odbrana u ligi. U poslednjem kolu poraženi su od Lajpciga sa ubjeldjivih 4:0. Menhengladbah je u dosadašnjih 5 kola ostvario 2 trijumfa i 3 poraza, te se trenutno sa 6 osvojenih bodova nalaze na 11. poziciji. Seriju od 2 uzastopna poraza prekinuli su u poslednjem kolu kada su trijumfovali protiv Union Berlina na domaćem terenu sa 1:0. Do sada su postigli samo 6 golova, što ih svrstava u jedan od najlošijih napada u ligi. Ove dvije ekipe tradicionalno igraju efikasne mečeve, a mišljenja smo da ima materijala da tako bude i ovog puta. Naš prijedlog je igra 3+ po kvoti 1.55 u MozzartBet kladionici.

Leverkuzen – Kil – 1&GG @ 2.15 u King

Aktuelni šampion Njemačke je ove sedmice odigrao meč u okviru 2. kola grupne faze Lige šampiona i još jednom pokazao da je skovan od izuzetno kvalitetnih igrača koji su spremni za još veća dostignuća. Na Baj Areni savladan je višestruki šampion Evrope – slavni Milan. Jedini strijelac na meču bio je Viktor Bonifejs koji je nastavio da rešeta protivničke mreže. U Bundesligi su za sada ostvarili 3 trijumfa, i po 1 remi i poraz. Trenutno se nalaze na 4. mjestu sa 10 osvojenih bodova – koliko ima i Borusija Dortmund. Uspijeli su u poslednjem kolu da ostanu neporaženi protiv Bajerna u Minhenu što je svakako dodatan podstrijek za ovu sjajnu ekipu. Holštan Kil je po ulasku u elitu odmah figurirao kao glavni kandidat za ispadanje i sve su prilike da će se to na kraju i desiti. Jeste rano da se o tome piše ali Kil je za sada najmanje pokazao i teško da će do novih bodova u ovoj utakmici. Jedina su ekipa uz Bohum koja nije ostvarila trijumf u novoj sezoni, a jedine bodove do sada osvojili su upravo protiv Bohuma (2:2). Treba napomenuti da je Kil na poslednja 3 meča uvijek postizao makar jedan gol (na poslednja 2 meča i po 2 gola), a ofanzivan stil Leverkuzena bi mogao da nam donese pravu goleadu i vjerujemo da gosti mogu makar do jednog gola. sNaš prijedlog je da pokušate sa kombinacijom 1&GG po kvoti 2.15 u King kladionici.

Union Berlin – Borusija Dortmund – GG @ 1.65 u MaxBet

Rukovodstvo Union Berlina je nedavno objavilo podatak da se kreće u rekonstrukciju stadiona koji ne ispunjava uslove za igranje u Bundesligi. Međutim uz specijalnu dozvolu Union ipak domaće utakmice igra na svom stadionu koji bi nakon renoviranja trebao da postane zdanje na koje će moći da stane oko 40 hiljada ljudi. Dobro je tim iz Berlina ušao u novu sezonu i sa 8 osvojenih bodova trenutno se nalaze na 9. mjestu na tabeli. Seriju dobrih rezultata i prvi poraz u sezoni upisali su u poslednjem kolu na gostovanju protiv Mengengladbaha (1:0). Nevjerovatno zvuči da su do sada postigli svega 4 a primili samo 3 gola. Borusija je ove sedmice imala obaveze u Ligi šampiona, a ubjedljiv trijumf protiv Seltika na Signal Iduna Parku je nešto što obećava. Naime Borusija je pred svojim navijačima trijumfovala sa čak 7 postignutih golova, što im je pomoglo da nakon 2. odigrana kola zauzmu lidersku poziciju Lige šampiona. U Bundesligi su ostvarili 3 trijumfa i po 1 poraz i remi, a u poslednjem kolu trijumfovali su protiv Bohuma rezultatom 4:2. Mišljenja smo da će ovo biti jedan veoma zanimljiv i efikasan meč, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.65 u MaxBet kladionici.

Bohum – Volfsburg – 1X @ 1.65 u PrimoBet

Uspijevao je Bohum prethodnih sezona da opstane među najboljim klubovima u zemlji, međutim ove sezone će čini se imati najteži posao. Veoma loše su ušli u novu sezonu i trenutno su uz novajliju Kil jedina ekipa koja ne zna za trijumf. Sa samo jednim osvojenim bodom nalaze se na pretposlednjem mjestu na tabeli i to samo zahvaljujući boljoj gol razlici. Volfsburg je solidno pojačao svoje redove i ne bi trebalo da imaju problema kada je u pitanju borba za opstanak. Godinama ne uspijevaju da se domognu Evrope, što je ove sezone skromno apostrofirano kao jedan od ciljeva. Nakon 5 odigranih mečeva ostvarili su 1 trijumfa, 1 remi i 3 poraza, te se trenutno nalaze na 13. mjestu na tabeli sa 4 osvojena boda. Nakon 2 uzastopna poraza, u poslednjem kolu upisali su remi protiv Štutgarta rezultatom 2:2. Jedna su od ekipa koja do sada igra najefikasnije mečeve, a 10 postignutih i 11 primljenih golova dovoljno svijedoče o tome. Timovi se nalaze u sličnim formama i smatramo da je kvota na Bohum prevelika. Mi ćemo to pokušati iskoristi sa igrom 1X koja se plaća kvotom 1.65 u PrimoBet kladionici.

Verder – Frajburg – PIK 1 @ 1.95 u SuperBet

Ekipa iz Bremena izgledao veoma zanimljivo ove sezone i ne bi nas čudilo ukoliko bi se umiješali u borbu za poziciju koja vodi u Evropu. Nakon 5 odigranih kola ostvarili su po 2 trijumfa i remija, ali i samo jedan poraz (od Bajerna). U poslednjem kolu su režirali jedan od najvećih preokreta u Bundesligi, pošto su nakon početnih 25 minuta imali 3 gola zaostatka u gostima protiv Hofenhajma. Do poluvremena su izjednačili na 3:3, da bi u drugom poluvremenu postigli četvrti gol i odnijeli sva 3 boda. Frajburg je dosta toga promjenio ove sezone i mnogi su mislili da će to dosta poremetiti ovaj tim. Međutim dobar start ih je izgurao na čak 7. poziciju sa 9 osvojenih bodova. U poslednjem kolu su na domaćem terenu poraženi od novajlije Senkt Paulija sa ubjedljivih 0:3, što svakako predstavlja ogromno iznenađenje. Frajburg je većinu bodova prethodnih sezona skupljao na domaćem terenu, a na ovoj utakmici svakako prednost dajemo domaćinu koji je u boljem momentumu. Shodno tome naš prijedlog je igra PIK 1 po kvoti 1.95 u SuperBet kladionici.

Sent Pauli – Majnc – GG @ 1.70 u MozzartBet

Istorijski trijumf i ubjedljiva igra na gostovanju kod ekipe Frajburga donijeli su prvu pobjedu novajlije u Bundesligi. Otvorio je Senkt Pauli sezonu sa 3 uzastopna poraza, a potom su osvojili prvi bod u meču protiv Lajpciga (0:0). Međutim u poslednjem kolu su demolirali stalnog učesnika Bundeslige – Frajburg – što potvrđuje da ova ekipa itekako ima kvaliteta za elitu. Majnc je čini se siguran ove sezone kada je u pitanju borba za opstanak, pošto ispod sebe imaju par klubova koji su na prvi pogled dosta slabiji od njih. Oni su nakon 5 odigranih mečeva ostvarili 1 trijumfa i po 2 remija i poraza, te su trenutno na 12. mjestu na tabeli. U poslednjem kolu su na domaćem terenu poraženi od Hajdenhajam sa 0:2, a na poslednja 4 meča su uvijek primali makar 2 gola. Efikasan meč je nešto što očekujemo, a golovi na obje strane su realna opcija na ovoj utakmici. Naš prijedlog je shodno tome igra GG po kvoti 1.70 u MozzartBet kladionici.

Hajdenhajm – Lajpcig – 1X @ 2.10 u MaxBet

Ekipa Hajdenhajma je uspijela prošle godine da ostvari istorijski rezultat u Bundesligi i da se po prvi put u dugoj istoriji plasira u Evropu. U četvrtak su na domaćem terenu ugostili Olimpiju iz Ljubljane, a na tom meču su upisali istorijski prvi trijumf rezultatom 2:1. I na startu Bundeslige su ostvarili sjajne rezultate, pa sa 9 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 6. mjesto na tabeli. U poslednjem kolu su trijumfovali na gostovanju protiv Majnca rezultatom 0:2. Lajpcig je ove nedelje takođe imao obaveze u Evropi, a može se reći da su na veoma šokantan način poraženi od Juventusa. Imali su igrača više veliki dio utakmice ali su na kraju ipak primili treći gol i upisali drugi poraz iz dva meča u Ligi šampiona. Treba napomenuti da je Lajpcig uz Bajern jedina neporažena ekipa u Bundesligi, a sa 11 osvojenih bodova nalaze se na 3. mjestu na tabeli. Prethodno su savladali Augzburg sa ubjedljivih 4:0, a mišljenja smo da će domaći sastav iskorisiti momentum i da će osvojiti makar bod. Naš prijedlog je igra 1X po kvoti 2.10 u MaxBet kladionici.

Frankfurt – Bajern – GG3+ @ 1.65 u King

Ajntraht pruža sjajne rezultate na početku sezone i ne bi nas čudilo da ih vidimo u TOP 4 ekipe na kraju sezone. Spoj mladosti i iskustva donose samo najbolje ovoj ekipi, pa se trenutno nalaze na 2. mjestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova. Nanizali su 4 uzatopna trijumfa u Bundesligi, od kojih je poslednji bio protiv Holštan Kila rezultatom 2:4. U četvrtak su u Istanbulu ubjedljivo savladali Bešiktaš u okviru Lige Evrope – 1:3, čime su još jednom potvrdili sjajnu formu. Bajern je posle četrdeset i jedne utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona doživio poraz i to na gostovanju u Birmingemu protiv Aston Vile. To je ujedno bio i prvi poraz Kompanijeve ekipe u novoj sezoni. U Bundesligi su sa 13 osvojenih bodova trenutno na liderskoj poziciji, a u poslednjem kolu su na domaćem terenu remizirali sa Bajer Leverkuzenom (1:1). Sa 17 postignutih golova predstavljaju najefikasniju ekipu u ligi, pa su golovi nešto što se očekuje na ovom meču. Bajern je vrlo često znao da se saplete u Frankfurtu, pa je ovo gostovanje jedno od najtežih za njih. Naš prijedlog je igra GG3+ po kvoti 1.65 u King kladionici.

Štutgart – Hofenhajm – 3+ @ 1.65 u SuperBet

Ekipa sa Mercedes Benz Arene i pored par promjena u odnosu na prethodnu veoma uspiješnu sezonu izgleda ubjedljivo. Napad je njihovoj najjače oružije i čini se da protiv njih nijedna odbrana ne pomaže. Svima su do sada postigli makar jedan gol u Bundesligi (Borusiji 5, Gladbahu i Majncu po 3), a u Ligi šampiona su takođe efikasni. U prvom kolu elitnog takmičenja poraženi su od Real Madrida sa 3:1, dok su u prethodnom kolu na domaćem terenu remizirali protiv Sparte iz Praga (1:1). U poslednjem kolu nacionalnog šampionata remizirali su protiv Volfsburga (2:2). Hofenhajm je sa druge strane u veoma lošoj formi i po onome što su do sada pokazali ne piše im se dobro. Nanizali su 4 poraza, a na tim mečevima su primili veliki broj golova. U poslednjem kolu su na nevjerovatan način poraženi od Verderar rezultatom 3:4. Sa 15 primljenih golova imaju drugu najgoru odbranu u ligi, dok je Štutgart drugi najbolji napad u ligi. Naš prijedlog je igra 3+ po kvoti 1.65 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.