Tiket dana (nedelja, 06.10.2024)

Tiket dana

Današnji dan je prepun dešavanja i derbija širom Evrope i sveta. Prava je šteta što nam od sutra sledi period sa slabom ponudom. Kvote su bile važeće u momentu sastavljanja predloga.

Čelsi – Notingem Forest – 1,2+ @ 1.73 u MaxBet

Nisu Plavci na vrhu tabele u Premijer ligi ali na nas ostavili najjači utisak posle 6 odigranih rundi. Izgubio je Čelsi samo na startu od Mančester Sitija, tada je izgledalo da predstoji još jedna tužna sezona za tim sa Stamford Bridža, ali već od drugog kola krenula je renesansa Plavaca. Jako je zanimljivo je da je Čelsi najefikasniji tim Premijer lige posle 6 kola. Dali su čak 15 golova a blista mladi Kol Palmer, trostruki strelac u pobedi nad Brajtonom u prošlom kolu. Notingem Forest je do prošlog kola bio neporažen, ni najstariji navijači Šumara ne pamte tako dobar start ovog kluba, a kako i ne bi kada su dugo izbivali iz elite. Poraženi su od Fulama na svom terenu prošlog vikenda a za njih tek sledi pakleni raspored posle povratka sa pauze. Čelsi bi morao da nastavi sa pobeda a i očekujemo barem dve lopte u mreži gostiju. Kvota za 1,2+ u kladionici MaxBet iznosi 1.73.

Brest – Avr – 1 @ 1.80 u MaxBet

Francuski predstavnik u Ligi šampiona upisao je već drugu pobedu u elitnom takmičenju. Posle trijumfa nad Šturmom u druom kolu su pobedili i drugog austrijskog predstavnika Salcburg, i to ugostima sa čak 4:0. Bilo je to jedno od većih iznenađenja na startu novog izdanja Lige šampiona, ne toliko zbog razlike u kvalitetu dva tima, već zbog iskustva koje Bikovi imaju u Evropi za razliku od Bresta. Ekipa iz Bretanje je u Ligi 1 startovala dosta skromno, u prvih 6 kola imaju samo dve pobede i čak 4 poraza i krajnje je vreme da započnu seriju uspeha i priključe se timovima u gornjem delu tabele. Ne verujemo da mogu da ponove prošlogodišnji rezultata ali svakako da su kadri da još jednom izbore Evropu. Avr je vezao tri poraza, ekipa iz Normandije je ostvarila identičan skor kao komšije iz Bresta i za njih to i nije toliko loš start, s obzirom da imaju ambiciju samo da ostanu u ligi. U duelu dve ekipe iz lučkih gradova prednost dajemo domaćoj, a za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.80.

Alaves – Barselona – 2,2+ @ 1.80 u MaxBet

Serija pobeda Barselone u La Ligi morala se jednom završiti. Posle šest uzastopnih trijumfa Katalonci su izgubili prošlog vikenda u Pamploni i to sa 4:2. Od starta se videlo da će Osasuna biti tvrd orah za Barsu i da od nove pobede nema ništa. Ipak, ostala je Barselona na prvom mestu, ali sada samo sa tri boda više od drugoplasiranog Reala. Brzo su se priblari i već u utorak došli do prve pobede u Ligi šampiona. Nakon poraza u Monte Karlu trijumf nad Jang Bojsima je bio obavezan i Barsa je lako slavila sa 5:0 protiv ”mladih momaka” iz Berna. Gostovanej u Vitoriji moglo bi da bude dosta zahtevno, Alaves igra iznad očekivanja na početku sezone, mada Baru čeka posle dva vezana poraza. Baskijci su oba doživeli na strani, prvo od Reala u Madridu a onda i u predgrađu prestonice protiv Hetafea. Sa 10 osvojenih bodova nalaze se u sredini tabele a na domaćem terenu imaju dve pobede i jedan remi. Vreme je za prvi poraza a uz dvojku dodajemo i dva gola na Barselonu. Za 2,2+ kvota je 1.80 u kladionici MaxBet.

Varaždin – Dinamo Zagreb – 2,0-3 @ 2.15 u MaxBet

Modri su zaboravili ”dugu devetku” iz Minhena, i u meču sa Monakom umalo da ostvare prvi trijumf u Ligi šampiona. Vodili su sa 2:0 na potpoljenom terenu Maksimira i nisu uspeli da sačuvaju pobedu. Na kraju su Kneževi stigli do 2:2 i ekipe su osvojile po jedan bod, čime niko nije bio zadovoljan. Čudno je gledati Dinamo na 3. mestu na tabeli domaće lige. Ispred njih su Rijeka i Hajduk sa po 16 bodova, dok Zagrepčani imaju dva manje. Već dva puta je Dinamo pognute glave napuštao teren u šampionatu Hrvatske, posle Hajduka pobedio ih je i Slaven Belupo i to sa 4:1. Posle tog poraza došlo je i do mene na klupi, pa je ponovo trener Nenad Bjelica. Sada Dinamo igra dobro ali mu u Varaždinu neće biti lako. Domaćin je baš prijatno iznenađenje, iamju 12 bodova iz 8 utakmica i zauzimaju 4. mesto. Na domaćem terenu su još bez poraza. Uz pobedu gostiju ne verujemo da ćemo videti dosta golova. Za 2,0-3 kvota je 2.15 u kladionci MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 12.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.